Costa Blanca Nord

Costa_Blanca_living

Finn ditt drømmehjem på Costa Blanca Nord

Costa Blanca Nord ligger i provinsen Alicante og denne kyststripen strekker seg fra Denia i nord til Alicante by. Costa Blanca Nord har i flere tiår vært et attraktivt område for nordmenns investering i bolig i Spania, og da spesielt i de populære byene Denia, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, Villajoyosa og Benidorm. Nærmeste flyplass ligger i Alicante og kjøreturen hertil er behagelig kort.

Costa Blanca Nord er området der kyst møter dramatiske fjell og frodig naturlandskap

Her har generell turisme og kjøp av bolig blomstret over flere år, og all infrastruktur inkludert kollektiv transport er meget godt utviklet. Flotte sandstrender og idylliske bukter mellom klippene, leder deg ut i det turkisblå Middelhavet. På Costa Blanca Nord har vi et godt utvalg av boliger til salgs, både leiligheter, rekkehus og eneboliger.

Hva med en ferieleilighet ved stranden i vakre Villajoyosa? Eller kan vi friste med en enebolig som rommer hele familien i Altea, med utsikt helt til Benidorm og Middelhavet selvfølgelig.

Uendelig med severdigheter

I Denia har vi både eneboliger og rekkehus med sentral beliggenhet, og det er kort gangvei til en av områdets flotteste sandstrender. Costa Blanca Nord har flere golfbaner som holder internasjonal standard, og vi har både leiligheter og eneboliger som ligger slik til at du enkelt kan spasere rett inn i spillet. I Finestrat har vi luksuriøse rekkehus og eneboliger med den beste beliggenhet, med kort vei til golf, innkjøpsmuligheter og strandpromenaden i Benidorm.

Mer enn 300 soldager i året

Costa Blanca Nord har et behagelig klima med gjennomsnittstemperatur på 20 grader, og mer enn 300 soldager i året. Regionen er et godt valg for beliggenhet ved kjøp av bolig i Spania, og vi har mange vakre eiendommer å vise deg her. Vi følger deg trygt gjennom hele kjøpsprosessen, og vi er den eneste norske eiendomsmegleren som kan tilby deg norsk ansvarsforsikring ved kjøp av bolig på Costa Blanca Nord.

Se våre eiendommer

Hvorfor velge Eiendomsnøkkelen?

Eiendomsnøkkelen AS er er en norsk eiendomsmegler i Spania og den eneste som leverer «sov godt om natten garanti» for at boligdrømmen ikke skal bli et mareritt. Vi følger norsk lov om eiendomsmegling og gir deg den trygghet med Ansvarsforsikring, bank garanti, klientkonto som er beskyttet mot kreditor beslag og alt dette helt uten ekstra kostnad.

Costa_Blanca_Nord_strand

 

Se flere artikler i