Om Eiendomsnøkkelen

Eiendomsnøkkelen ble etablert i 1991 og har siden utført salg og utleie av både nye og brukte boliger.
Vi har også spesialisert oss innen prosjektmegling og salg av fritidseiendom både i Norge og Spania!

EN_Web_sliders_2000x800-1

Vårt hovedkontor befinner seg i Oslo, i Kjølberggata 27, og vårt kjerneområde er Oslo og Akershus. I tillegg selger vi også fritidsboliger både i innland og utland. Vårt kontor for utenlandsmegling befinner seg i Torrevieja, Spania. 

Som kunde har du rett til å kreve høy kompetanse fra de som skal hjelpe deg med kanskje den viktigste handelen i livet, salg – kjøp av bolig.

Eiendomsnøkkelen AS har solid kompetanse og lang erfaring innen forvaltning og byggevirksomhet. Vi utfører salg av både nye og brukte boliger, og har også spesialisert oss innen prosjektmegling. I tillegg har vi egen avdeling for utleie av boliger.

Eiendomsnøkkelen AS ble etablert i 1991 av Eiendomsmegler MNEF, Alf Grønneflåta.

Teamet vårt

alf

Alf Grønneflåta

Alf Grønneflåta har utdannelse både som eiendomsmegler og som kommune-& reguleringsplanlegger fra Ås. Han har bred erfaring fra både eiendomsmegling og administrasjon innen det offentlige (kommuner og Stortinget) samt lederroller i flere organisasjoner. Han kan dermed bistå med de fleste oppgaver innen eiendom. Alf har også arbeidet mange år med utenlands-megling (Spania, Tyrkia og Sverige) og underviser på BI i både dette faget og utleiemegling.

ulf

Ulf Johansson

Tidligere entreprenørbakgrunn med ansvar for utvikling og oppføring av bolig- og fritidsprosjekter. Ulf har over 25 års erfaring med utvikling og salg av tomter, leilighetsbygg, enebolig/rekkehusprosjekter og fritidsboliger. Ulf har spesialkompetanse på utvikling av eiendommer med fokus på lønnsomhet, strategi og gjennomførbarhet, både som prosjektmegler og som konsulent.

Bente

Bente-Marie Nørgård

Utdannet Can.jur ved UiO i 1993, advokat fra 1997. Hun har erfaring fra offentlig forvaltning (Landbruksdepartementet) og fra flere frivillige organisasjoner. Bente har bred erfaring med eiendomssaker både som megler, advokat og som lokalpolitiker i Oslo. Hun har bistått alt fra kommuner, entreprenører/utbyggere til private kunder med reguleringssaker, festekontrakter, salg og generasjonsskifte av bolig- og landbrukseiendommer. Bente er også prosessfullmektig for parter som havner i rettslige eiendomstvister.

Greta

Greta Fossum

Greta er eiendomsmegler MNEF, med bachelorgrad i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI. Greta har lang erfaring med boligsalg til nordmenn i henholdsvis Tyrkia og Spania.

Mona

Monesadeth Champasit-Laugen

Monesadeth Champasit-Laugen er utdannet ved Universitetet i Bratislava (Economicka Univerzita Bratislave) og ble uteksaminert i 1995. I Norge tilsvarer utdannelsen en mastergrad i økonomi. Med tilleggsutdannelse fra BI innenfor regnskap og juridiske fag ble hun i 2010 godkjent som autorisert regnskapsfører.  Monesadeth har mer enn 10 års erfaring med regnskapsførsel innenfor eiendomsforvaltning og er i dag regnskapsansvarlig for firmaet.

Eindomsn_kkelen-591

Alen Putes

Alen er eiendomsforvalter, medhjelper og oppgjørsmedarbeider. Alen har lang erfaring med salg, utleie og forretningsførsel for en rekke borettslag og sameier.