Flott toppleilighet beliggende vegg-i-vegg med Birkebeinerløypa,3 soverom, 2 bad, hems og badstue, unik panoramautsikt!

Panoramavegen 30,
2612 Sjusjøen,

Prisantydning

4 900 000 NOK

Totalpris

5 025 342 NOK

Boligtype

P-Rom

72 m2

Antall soverom

3 soverom

Byggeår

2014

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

G-Rød
Se dokumentasjon Ta kontakt
Fellesformue
18 188 NOK
Boligtype
Fritidsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2014
Energimerking
G-Rød
Kommunenr.
3412
Gårdsnr.
527
Bruksnr.
217
Seksjonsnr.
7
Primærrom
72 m2
Bruksareal
78 m2
Antall rom
4
Soverom
3
Etasje
2

Fasiliteter

 • Balkong
 • Peis/ildsted
 • Utsikt
 • Fiskemulighet
 • Barnevennlig
 • Garasjeplass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Turterreng
 • Bredbåndstilknytning
 • Sentralt

Beskrivelse

Sjusjøen Panorama leil. 4.3.3

Panoramavegen 30

2612 Sjusjøen

Gnr.527, bnr.217, snr.7 i Sameiet Sjusjøen Panorama 4.2-4.3-4.6 i Ringsaker kommune.

Garasjeplass/bod nr. 52; ideell andel 27/1208 i garasjesameiet gnr.527, bnr.447.

Sameieandel 1/66 av fellesarealer i Sjusjøen Panorama gnr.527, bnr.215

 

Beliggenhet

Flott toppleilighet beliggende vegg-i-vegg med Birkebeinerløypa, med 3 soverom, 2 bad, hems og badstue og unik panoramautsikt ned mot Sjusjøen – Sydvendt, overbygd terrasse med sol fra morgen til kveld !

Sjusjøen Panorama PIHL 4656 er en flott selveierleilighet med panoramautsikt ned mot Sjusjøen og med en beliggenhet midt i det mest attraktive langrennsterrenget på Sjusjøen.

Sjusjøen Panorama PIHL 4654 er en nyere (ny i 2014), meget arealeffektiv og brukervennlig fritidsleilighet på Sjusjøen Panorama. Leiligheten er svært praktisk og sentralt beliggende mellom Kiwi (200 meter) og Birkebeinerløypa (200 meter). Overbygd terrasse med utgang fra åpen/stue løsning som har panoramautsikt ned mot Sjusjøvannet. Leiligheten ligger i 2.etg.(toppetasjen) i et lite og koselig bygg med bare 4 leiligheter med overbygd inngangsparti og har flott utsikt og sol fra morgen til kveld. Romslig entre med speil skyvedører til garderobe/bod med varmtvannsberederhyller, bodplass og plass til vaskemaskin, 2 praktiske, flislagte bad, 3 fine soverom og hems med romslig badstue. Det ene soverommet har trapp opp til hems og badstue. Hemsen brukes i dag som kontor, men passer også ypperlig som oppholdsrom eller til ekstra sengeplasser. Åpen stue-/kjøkkenløsning, gjennomgående med gode vindusflater og utgang til overbygd terrasse med panoramautsikt ned mot Sjusjøvannet. Moderne klebersteins peisovn plassert sentralt i stuen. Leiligheten har sportsbod på utsiden av inngangspartiet, og egen parkeringsplass (nr.52) og stor bod på ca. 15kvm. i felles garasjeanlegg. I tillegg er det et stort felles, oppvarmet og velutstyrt smørerom i garasjeanlegget.

Innhold

Nyere (2014) 5-roms fritidsbolig (toppleilighet) med fantastisk utsikt ned mot Sjusjøen, og med overbygd terrasse med sol fra morgen til kveld.

Leiligheten har 3 soverom, 2 bad, åpen stue/kjøkkenløsning, hems, badstue og overbygd sydvendt terrasse, garasjeplass m/el-billader og stor sportsbod i felles garasjeanlegg.

 

Standard

Moderne leilighet med god standard og vedlikeholdsvennlige materialer som trepanel i tak og vegger, flislagte bad, eikeparkett på gulv, moderne baderomsinnredninger på bad, dusjvegger, moderne kjøkkeninnredning med hvitevarer som komfyr, komfyrtopp, oppvaskmaskin, kjøl/frys og microbølgeovn.

 

Leiligheten har moderne balansert ventilasjon.

 

Leiligheten er forsikret av sameiet med fellespolise nr. SP 89564213 i IF Forsikring.

 

Arealbeskrivelse

 

Gang/entre:

Romslig gang med speil skyvedører til garderobe/bod med lagringsplass, varmtvannsbereder og plass til vaskemaskin. Skiferfliser på gulv med varmekabler, trepanel på vegg og malte plater i tak med downlights.

Stue:

Eikeparkett på gulv, trepanel på vegg og i malte plater i tak. Utgang til solrik, overbygd terrasse med panoramautsikt. Moderne peisovn med kleberstein. Varmekabler i gulv.

Kjøkken:

Åpen kjøkkenløsning med god spiseplass og moderne kjøkken med stekeplate, stekeovn, oppvaskmaskin, microbølgeovn, ventilasjon og kjøl/fryseskap. Eikeparkett på gulv og trepanel på vegg og malte plater i tak. Varmekabler i gulv.

Soverom 1:

Garderobeskap langs den ene veggen. Eikeparkett på gulv og trepanel på vegg og malte plater i tak.

Dobbeltseng følger med kjøpet.

Soverom 2:

Garderobeskap. Eikeparkett på gulv og trepanel på vegg og malte plater i tak.

Familiekøyeseng (2 sengeplasser) følger med på kjøpet.

Soverom 3:

Soverom med trapp opp til hems. Eikeparkett på gulv, trepanel på vegg og malte plater i tak.

Familiekøyeseng (3 sengeplasser) følger med på kjøpet.

Bad 1:

Bad med moderne baderomsinnredning med underskap, høyskap og speil/lys, dusjvegger. Grå fliser på gulv med varmekabler, hvite, store fliser på vegg og malte plater i tak med downlights.

Bad 2:

Moderne baderomsinnredning med servant og speilskap, dusjvegger. Fliser på vegg og gulv m/varmekabler, trepanel i tak

med downlights

Hems:

Åpen hemseløsning med trapp opp fra soverom 3 med eikeparkett på gulv, trepanel på vegg og malte plater i tak. Takvindu. Hyller.

Badstue:

Flott badstue med trepanel på vegg og i tak, belegg/treplatting på gulv og med plass til 4-5 personer.

Terrasse:

Overbygd terrasse med fantastisk utsikt nedover mot Sjusjøen, og flotte solforhold fra morgen til kveld.

Skibod: Det er skibod på utsiden ved inngangspartiet.

Garasjeplass:

Fin garasjeplass, nr. 52, med el-billader og ekstra stor sportsbod på ca.15kvm. i et romslig og flott felles garasjeanlegg som er felles for alle sameiene i Sjusjøen Panorama.

Felleskostnader Kr 2.330,- pr.mnd.

Felleskostnader Kr.2.330,,- pr.mnd. , og inkluderer bla. Feste/serviceavgift til PIHL, Eidsiva Bredbånd, utvendig vedlikehold, garasjeanlegg, forsikring av bygget (Eika Forsikring), snøbrøyting, velforening etc.

Leilighetene har egen strøm og vannmåler som blir fakturert direkte fra strømleverandør og Ringsaker kommune (kommunale avgifter og eiendomsskatt).

Kommunale avgifter/Eiendomsskatt er oppgitt til kr.12.029,- pr. år (fakturert i 2022).

PRISANTYDNING OG OMKOSTNINGER

4 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:

Kr 172,- (Pantattest kjøper)

Kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

Kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)

Kr 122 500,- (Dokumentavgift 2,5% av kjøpesummen til Staten)

Kr 1 500,- (Serviceavgift til PHIL)

Kr 125.342,- (Omkostninger totalt)

________________________________

5.025 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

TOMTETYPE:

Festetomt. Prosjektet er organisert som et sameie (Sameie Sjusjøen Panorama 4.2-4.3-4.6) hvor alle leilighetene har eget gnr., bnr., snr., og i tillegg er man eier av ideell andel garasjesameie og andel av fellesareal, jfr. tinglyst seksjonering.

Bortfester er PIHL.

 

UTLEIE

Prosjektet er ikke regulert med utleieplikt, men det er meget gode utleiemuligheter hvis ønskelig. Dette fordi det er få moderne leiligheter til leie på Sjusjøen.

 

VANN OG AVLØP

Vann og avløp er offentlig tilknyttet.

 

VEDERLAGET

Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Meglerprovisjon 1,25% av salgssummen

 

BOLIGSELGERFORSIKRING

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget.

 

BETALINGSBETINGELSER

Oppgjør skal betales i en samlet innbetaling fra norsk bank. Betaling fra utlandet tillates kun i unntakstilfeller og dersom det er avklart med megler i anledning avtaleinngåelse (budaksept).

 

BUDGIVNING

VIKTIG INFORMASJON OM BUDGIVNING

Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til selger. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger.

Bud kan legges inn på eiendommens finn-annonse ved å trykke på knappen «gi bud» eller via vår hjemmeside. Ved elektronisk budgivning legges bud inn ved å benytte BankID. Bud kan også inngis på budskjema vedlagt i salgsoppgaven.

Før megler formidler bud til selger, skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Senere bud kan inngis per e-post til:

ulf@eiendomsnokkelen.no eller sendes per SMS til: 936 67 333.

Et bud bør inneholde eiendommens adresse (eventuelt gnr/bnr), kjøpesum, budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan,

akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol.

Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis.

Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der selger er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Senere bud må ha en tilstrekkelig lang akseptfrist til at megler, så langt det er nødvendig og mulig, kan videreformidle budet og eventuelle forbehold til alle involverte parter og legge til rette for at disse får tid til å områ seg, jf. forskrift om eiendomsmegling § 6-3. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser bør skje senest 10 minutter før fristens utløp. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte, vil megler fraråde budgiver å stille slik frist. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor selgeren, når budet er gitt innenfor akseptfristene ovenfor.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt.

Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form.

Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig. For mer informasjon om budgivningsprosessen, se «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt

salgsoppgaven, eller ta kontakt med megler.

SENTRALE LOVER

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

 

HVITVASKINGSLOVEN

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

 

PERSONVERNOPPPLYSNINGSLOVEN

I henhold til personvernopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

 

EIENDOMSMEGLERFORETAK

Eiendomsnøkkelen AS

Foretaksregisteret org.nr 860 744 392

Kjølberggata 27,0653 Oslo

www.eiendomsnokkelen.no

 

ANSVARLIG MEGLER

Ulf Johansson

Eiendomsmegler MNEF

Tlf.: 936 67 333

Epost: ulf@eiendomsnokkelen.no

 

FAGANSVARLIG EIENDOMSNØKKELEN AS

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF


Prisantydning
4 900 000 NOK
Totalpris
5 025 342 NOK
Fellesformue
18 188 NOK
Omkostninger
125342

Husleie/felleskostnader
2330

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Panoramavegen 30,
2612 Sjusjøen,
Norge

Kontakt megler

Ulf Johansson

Eiendomsmegler MNEF
93667333 Send e-post
Ulf Johansson
Finnkode: 329943981.