Spania_familie

Drømmen din er i trygge hender med Eiendomsnøkkelen - din eiendomsmegler i Spania

Enten du drømmer om Jet-Set livet ved Marbellas solkyst, øylivet på Mallorca eller en sne fri tilværelse på Costa del Sol, ønsker vi å være ditt selvsagte valg av eiendomsmegler i Spania. Vi har hjulpet nordmenn med å realisere eiendomsdrømmer i over 15 år.

Ikke la drømmen bli et mareritt, velg Eiendomsnøkkelen

Eliminer enkelt, greit og kostnadsfritt risikomomentet i ferieboligdrømmen, kjøp din bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS

Med Eiendomsnøkkelens «sov godt garanti» gir vi som eneste eiendomsmegler i Spania, og helt uten ekstra kostnad, norske ordninger og beskyttelse ved eiendomskjøp. Du som kunde vil være vår største fokus og vi vil at du skal ha en trygg opplevelse og proffesjonel bistand.

Bolighandel og pengetransaksjoner i utlandet innebærer risiko for økonomiske tap, og Norge har et av verdens strengeste lovverk som skaper trygge rammer for deg som kjøper.

Boligkjøp i Spania innebærer langt større risiko, der eksisterer ikke et tilfredsstillende lovverk som sikrer deg og investeringen din mot feil og uærlig meglervirksomhet.

Eiendomsnøkkelen er det eneste norskregistrerte eiendomsmeglerfirmaet som formidler bolig i Spania i henhold til norsk lov om eiendomsmegling og følgelig lovpålagt sikring av dine penger og vi ønsker derfor å være din eiendomsmegler valg ved boligkjøp i Spania.

Vi gir deg:

  • Norsk ansvarsforsikring med full dekning i Spania for økonomiske tap forårsaket av eiendomsmegler.
  • Bank garanti for alle innbetalinger ved investering i nybygg i Spania. Det er vårt ansvar som norsk eiendomsmegler å kvalitetssikre bankgarantien før utbetaling til selger.
  • Alle betalinger skjer til vår norske klientkonto som er beskyttet mot kreditorbeslag. Klientkonto er en særnorsk ordning, som ingen spanske foretak kan tilby.
  • Trygg investering i din ferieboligdrøm i Spania helt uten ekstra kostnad. Våre boligpriser er nøyaktig de samme som hos våre konkurrenter, hos oss medfølger sikringen av din investering og vårt norske megleransvar gratis.

Ta en kikk på vårt utvalg av boliger langs hele Spanias kyst