Costa_Blanca_Sor_oldcouple

Finn ditt drømmehjem på Costa Blanca

Det er en grunn til at Costa Blanca kalles "den hvite kysten", det er takket være alle de fantastiske hvite strendene. Det som også kjennetegner denne kysten er de høye fjellene og de hvite klippene som ligger langs kysten og som skråner ned mot det turkise vannet i Middelhavet. Kystlinjen er lang og Costa Blanca byr på noe for enhver smak, enten du er her på ferie eller kaller dette ditt hjem. En blanding av turister, konkurransesyklister og golfere tiltrekkes hit. Det er også et sted for de som leter etter tradisjonell spansk kultur og gastronomiske inntrykk.

På utkikk etter leilighet med sentral beliggenhet og kort vei til stranden?

Sammenlignet med andre regioner i Spania er rimelige boligpriser også en viktig faktor til at flere tusen nordmenn har valgt å kjøpe feriebolig her.

Ønsker du en leilighet med sentral beliggenhet og kort vei til stranden, har vi et godt utvalg av dette i både La Marina, Santa Pola, Guardamar og ved strandpromenaden i Torrevieja. Er du på utkikk etter enebolig i Torrevieja, finnes mange gode investeringsalternativer kun 3-400 meter fra strandkanten.

Uendelig med severdigheter

I den nordlige delen er det imponerende natur og grøntområder, rene strender og vakre badebukter. Alle deler til sammen bidrar til en unik opplevelse og miljø. Den lille byen Altea med sine hvite steinhus står høyt over havet. Byen er hjemsted for kunstneriske boder, kulinariske herligheter med ferske råvarer fra lokale leverandører og herlige gatemusikere. I kontrast til dette er de moderne loungebarene og imponerende yachter i Denias havn. Fra havnen går det daglige ferger til Ibiza, Formentera og Mallorca.

Torrevieja

Et godt valg for beliggenhet

På den sørlige delen av Costa Blanca finner du alt fra koselige og sjarmerende landsbyer, større byer med storbypuls, naturopplevelser med fossefall og grotter. Sørlige Costa Blanca er et paradis for matelskere, lokale markeder, markedshaller og mange herlige restauranter. Det er også et rikt utvalg av nyfanget fisk og skalldyr samt en rekke nyhøstede frisk frukt. Den større byen Elche er kjent for sine palmelunder og produksjon av lærprodukter, hovedsakelig sko. Den gamle fiskerlandsbyen Santa Pola har en fin havn, herfra går en ferge over til den gamle piratøya Tabarca. Øya Tabarca byr på krystallklart vann som egner seg for snorkling.

Hvorfor velge Eiendomsnøkkelen?

Eiendomsnøkkelen AS er er en norsk eiendomsmegler i Spania og den eneste som leverer «sov godt om natten garanti» for at boligdrømmen ikke skal bli et mareritt. Vi følger norsk lov om eiendomsmegling og gir deg den trygghet med Ansvarsforsikring, bank garanti, klientkonto som er beskyttet mot kreditor beslag og alt dette helt uten ekstra kostnad.