Costa_Blanca_Sor_oldcouple

Finn ditt drømmehjem på Costa Blanca Sør

Costa Blanca Sør er kyststripen som strekker seg fra Alicante og ned til Pilar de la Horadada. Her ligger populære turistbyer på rekke og rad. Området har hatt en eksepsjonell utvikling i tilstrømning og popularitet det siste tiåret. Det kommer turister fra hele Europa, og faktorer som behagelig klima, lett tilgjengelighet, flatt og frodig landskap, flotte strender og rimelige priser trekkes frem her.

På utkikk etter leilighet med sentral beliggenhet og kort vei til stranden?

Sammenlignet med andre regioner i Spania er rimelige boligpriser også en viktig faktor til at flere tusen nordmenn har valgt å kjøpe feriebolig her.

Ønsker du en leilighet med sentral beliggenhet og kort vei til stranden, har vi et godt utvalg av dette i både La Marina, Santa Pola, Guardamar og ved strandpromenaden i Torrevieja. Er du på utkikk etter enebolig i Torrevieja, finnes mange gode investeringsalternativer kun 3-400 meter fra strandkanten.

Uendelig med severdigheter

Orihuela Costa byr på en flott strandlinje, så vel som 5 golfbaner som holder internasjonal standard. Her kan du velge å kjøpe leilighet i et større leilighetskompleks med kort vei til shopping og fornøyelse, eller en større enebolig med plass til hele familien, privat svømmebasseng og utsikt til både golfbane og Middelhavet.

Torrevieja

Et godt valg for beliggenhet

Kjøper man leilighet i Torrevieja har man behagelig reisevei til og fra flyplassen, henholdsvis 40 min til Alicante flyplass og 30 min til San Javier flyplass i Murcia.

Regionen er et godt valg for beliggenhet ved kjøp av bolig i Spania, og vi har mange vakre eiendommer å vise deg her. Vi følger deg trygt gjennom hele kjøpsprosessen, og vi er den eneste norske eiendomsmegleren som kan tilby deg norsk ansvarsforsikring ved kjøp av bolig på Costa Blanca Sør.

Hvorfor velge Eiendomsnøkkelen?

Eiendomsnøkkelen AS er er en norsk eiendomsmegler i Spania og den eneste som leverer «sov godt om natten garanti» for at boligdrømmen ikke skal bli et mareritt. Vi følger norsk lov om eiendomsmegling og gir deg den trygghet med Ansvarsforsikring, bank garanti, klientkonto som er beskyttet mot kreditor beslag og alt dette helt uten ekstra kostnad.