Scenic view of Malaga, southern Spain, at dusk, showing the port and its surroundings

Finn ditt drømmehjem på Costa del Sol

Costa del Sol kalles "Solkysten" og er omtrent 20 miles lang. Langs denne kysten ligger de spanske feriestedene som på en vakker perlestreng. Kysten strekker seg fra Nerja i øst, forbi byer og landsbyer som Torrox, Torre del Mar, Velez-Malaga, Rincon de la Victoria, Malaga, Fuengirola, Mijas, Marbella og Estepona, til Manilva i vest.

Ønsker du å bo i et av Spanias mest attraktive boligmarked?

Costa del Sol har i flere tiår vært en populær turistdestinasjon for gjester fra hele Europa, og boligmarkedet er attraktivt her. Malaga flyplass er en av Spanias travleste, og flytilbudet fra Norge til Malaga er meget godt. Planlegger du å kjøpe bolig på Costa del Sol, vil du fort se at prisnivået er noe høyere sammenliknet med andre områder i Spania. Boligprisene her gjenspeiler høy standard, attraktiv beliggenhet og et «hett» boligmarked.

Solkysten - Costa del Sol

Navnet Solkysten forplikter og med sine mange soldager lever Costa del Sol opp til navnet. Her er det et herlig klima som du kan nyte hele året. Her er små badebukter blandet med lange fine strender. Byene har flotte strandpromenader og et rikt utvalg av restauranter. Kysten har et stort spekter av natur- og idrettsopplevelser, kultur og historie.

Nice beach in Nerja, Spain

Et trygt kjøp av eiendom med god beliggenhet

De aktive vil alltid finne noe å gjøre her, som fotturer i fjellet, en sykkeltur blant avokado- og appelsinlunder, en runde padel på en av de mange padelbaner, golfbaner, dykking, motorsykkelturer, ridning, ja, listen er lang.

For de som vil ha litt mer storbypuls, er Malaga den rette byen. Byen har et sjarmerende sentrum, gode shoppingmuligheter og mange koselige barer, kafeer og restauranter. Her er det et rikt kulturelt og historisk tilbud. Ønsker du et litt lavere tempo og et mer genuint miljø, er Nerja det rette stedet. Her blandes tapasrestauranter med små butikker og det er her du finner det kjente Balcón de Europa.

Langs hele Costa del Sol-kysten tilbys en herlig matopplevelse med det som finnes i nærområdet, som fersk fisk og sjømat samt nyplukket frukt og grønnsaker.

Hvorfor velge Eiendomsnøkkelen?

Eiendomsnøkkelen AS er er en norsk eiendomsmegler i Spania og den eneste som leverer «sov godt om natten garanti» for at boligdrømmen ikke skal bli et mareritt. Vi følger norsk lov om eiendomsmegling og gir deg den trygghet med Ansvarsforsikring, bank garanti, klientkonto som er beskyttet mot kreditor beslag og alt dette helt uten ekstra kostnad.