Costa_del_sol_living

Finn ditt drømmehjem på Costa del Sol

Costa del Sol ligger i Malaga provinsen og består av flere små kystbyer, som populært kalles «Solkysten» Costa del Sol strekker seg fra byen Nerja og vestover langs middelhavskysten ned mot Cadiz-provinsen. Området er sterkt urbanisert og her finner vi populære byer som Torremolinos, Fuengirola, Mijas, Marbella, Puerto Banus og Estepona.

Ønsker du å bo i et av Spanias mest attraktive boligmarked?

Costa del Sol har i flere tiår vært en populær turistdestinasjon for gjester fra hele Europa, og boligmarkedet er attraktivt her. Malaga flyplass er en av Spanias travleste, og flytilbudet fra Norge til Malaga er meget godt. Planlegger du å kjøpe bolig på Costa del Sol, vil du fort se at prisnivået er noe høyere sammenliknet med andre områder i Spania. Boligprisene her gjenspeiler høy standard, attraktiv beliggenhet og et «hett» boligmarked.

Leilighetsprosjekter i første rekke til stranden

I Torremolinos tilbyr vi flotte leilighetsprosjekter i første rekke til stranden, i Cala de Mijas kan du kjøpe leilighet med flott havutsikt rett ved stranden og det lokale sentrum. Eller foretrekker du leilighet, rekkehus eller enebolig litt lengre opp ved golfbanen? I Marbella har vi luksuriøse leiligheter i sentrum med gangavstand til strandpromenaden og de fasjonable uteserveringene. Eller hva med en penthouse leilighet i Puerto Banus, med kort gangavstand til yachthavnen? I Estepona er et område under utvikling, med flotte strender og både leiligheter og eneboliger med perfekt beliggenhet.

B1_Pier_apartments_Sotogrande_Terrace

Et trygt kjøp av eiendom med god beliggenhet

Regionen er et godt valg for beliggenhet ved kjøp av bolig i Spania, og vi har mange vakre eiendommer å vise deg her. Vi følger deg trygt gjennom hele kjøpsprosessen uansett om du ønsker deg et sted i Nerja, Torremolinos, Fuengirola, Marbella eller Estepona.ord.

Hvorfor velge Eiendomsnøkkelen?

Eiendomsnøkkelen AS er er en norsk eiendomsmegler i Spania og den eneste som leverer «sov godt om natten garanti» for at boligdrømmen ikke skal bli et mareritt. Vi følger norsk lov om eiendomsmegling og gir deg den trygghet med Ansvarsforsikring, bank garanti, klientkonto som er beskyttet mot kreditor beslag og alt dette helt uten ekstra kostnad.