Vålerenga – Lys, attraktiv og pen 1-roms | Sentrumsnært | Ingen forkjøpsrett | IN-ordning | Flytt rett inn!

Strømsveien 20,
0657 Oslo,

Prisantydning

1 750 000 NOK

Totalpris

2 341 000 NOK

Boligtype

P-Rom

15 m2

Antall soverom

1 soverom

Byggeår

1933

Eierform

Andel

Energimerking

E
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Leilighet
Eieform
Andel
Byggeår
1933
Renovert i år
2005
Energimerking
E
Kommunenr.
0301
Gårdsnr.
232
Bruksnr.
280
Leilighetsnr.
12
Primærrom
15 m2
Bruksareal
15 m2
Tomteareal
788 m2 (eiet)
Antall rom
1
Soverom
1
Etasje
1

Fasiliteter

  • Fellesvaskeri
  • Rolig
  • Vaktmestertjeneste
  • Turterreng
  • Bredbåndstilknytning
  • Sentralt

Beskrivelse

ADRESSE

Strømsveien 20, 0657 Oslo

MATRIKKEL

Gnr.232 Bnr.280, Andel 12

EIERE

Daniela Moldovan

KJØPESUM OG OMKOSTNINGER

1 750 000,- (Prisantydning)

591 000,- (Andel av fellesgjeld)

——————————————————–

2 241 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger

204 (Pantattest kjøper)

480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte – Statens Kartverk)

480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL – Statens Kartverk)

——————————————————–

1 164 (Omkostninger totalt)

——————————————————–

2 342.164,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

Andel fellesgjeld / Andel formue overtas av kjøper

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi.

FELLESKOSTNADER PR MND

Kr 5.559-

FELLESKOSTNADER INKLUDERER

Renter og avdrag, vanlige driftskostnader, forsikring, forretningsførsel, trappevask, kommunale avgifter, felles strøm, internett m.m..

Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.

ANDEL FELLESGJELD

Kr 591 000,-

Renter, avdrag og øvrige opplysninger om borettslagets økonomi Lånenummer: 17202692052, Bien Sparebank ASA Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 24.11.2023: 5.85% pa. Antall terminer til innfrielse: 438 Saldo per 24.11.2023: 11 063 73,-

Første termin/første avdrag: 30.10.2023 ( siste termin 30.04.2060 ) Lånenummer: 15034787821, Eiendomskreditt As Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 24.11.2023: 6.35% pa. Antall terminer til innfrielse: 124 Saldo per 24.11.2023: 18 069 811 Andel av saldo: 0 Neste termin/avdrag: 15.12.2023 ( siste termin 15.09.2054 )

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld.

OBJEKTTYPE

Leilighet, andelsleilighet.

BORETTSLAGETS NAVN OG ORGANISASJONSNUMMER

Borettslaget Nedre Vålerenga, Orgnr.: 988323632

ANDELSNUMMER

12

ANTALL SOVEROM

0

ANTALL BAD

1

BYGGEÅR

1933

ETASJE

1.

TAKSTMANN

Taksering Norge

BYGNINGER OG BYGGEMÅTE

Se tilstandsrapport fra takstmann.

BELIGGENHET, ADKOMST

Strømsveien 20 ligger attraktivt og sentralt til på Vålerenga med nærhet til offentlig kommunikasjon, servicetilbud og flotte grøntområder. Det er blant annet gangavstand til Vålerenga Park, Middelalderparken og Kampen Park. Det er også kort vei til Jordal amfi, Valle Hovin og Valhall Arena med idrettsanlegg. For den treningsglade kan du benytte deg av SATS som ligger få minutters gange fra boligen.

Det er flere hyggelige kafeer og restauranter i nærområdet, blant annet Vålerenga Vertshus, Smia, Kampen Bistro og Javelin Kafe. Dagligvarehandelen kan gjøres ved Coop, Kiwi og Rema 1000. Offentlig kommunikasjon:

Det er svært god offentlig kommunikasjon i området med kort vei til busslinje 37 som går hele døgnet fra Nydalen via sentrum til

Helsfyr. Busstoppet i Strømsveien er i umiddelbar nærhet og herfra går det også busser til Lillestrøm. 20- bussen går fra Jordal Amfi via St. Hanshaugen til Nydalen, og 32-bussen fra St. Hallvards hjemmet med stop på Rådhusplassen for de som vil ut på øyene. T.-banestasjonen på Ensjø ligger ca 10 minutters rolig gange unna boligen.

INNHOLD

Entre

Entreen har medfølgende garderobeskap med plass til oppbevaring av klær og diverse.

Stue og kjøkken

Stue og kjøkken ligger i åpen løsning med plass til ønsket møblement som sovesofa og mindre spisebord. Enkel kjøkken oppgraderingsbehov.

Bad

Flislagt bad innredet med servantinnredning med speil over. Det er god plass for oppbevaring av toalettsaker og diverse i skap under servant og i hylle på veggen. Badet er videre utstyrt med dusjhjørne med forheng.

Gulvstående toalett. Varmekabler i gulv.

Innvendige overflater

Gulv: Fliser.

Vegger: Fliser på bad. Ellers malte flater.

Tak: Malte flater.

Bod

Leiligheten disponerer en bod i kjeller på ca. 1,5 m².

Det er fellesvaskeri i kjeller. Denne er under oppgradering pr.d.d. og det vil bla. bli installert ny vasekmaskin og tørketrommel.

UTSTYR

Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

OPPVARMING

Elektrisk. Varmekabler i alle gulv.

PARKERING

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.  Det er beboerparkering i området. Ved anskaffelse av beboerparkering kan man parkere døgnet rundt – også utover det som er maksimal parkeringstid – på parkeringsplasser regulert til beboerparkering.

Det tas forbehold om prisendring. For mer informasjon og priser for andre transportmidler se:

https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-ogparkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

BEBOERNES FORPLIKTELSER OG DUGNADER

Eier forplikter seg til å gjøre seg kjent med vedtekter og husordensregler. Kopi av disse foreligger i salgsoppgave.

TOMT

Fellestomt. Tomtens grunnareal: 788 kvm. Tomten er opparbeidet med plen, busker, trær m.m.

DYREHOLD

Det er bare tillatt å holde hund eller katt etter godkjennelse fra styret og under forutsetning av at andre beboere ikke sjeneres.

VEI, VANN OG AVLØP

Vei: Offentlig

Vann/avløp: Privat stikkledning til offentlig nett.

FORRETNINGSFØRER

Forretningsfører Boligbyggelaget Usbl

FERDIGATTEST

Det foreligger ferdigattest.

ENERGIFORBRUK OG ENERGIMERKING

Strømforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Alle eiendommer som selges/leies ut skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og er selv ansvarlig for at opplysningene er riktig.

Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Dette følger av forskrift om energimerking av bygninger og tekniske anlegg § 5 (3).

Energiattest er basert på nåværende eiers/ husstands senere års forbruk og utgifter. Dette vil kunne variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtale mv. Megler har intet ansvar for informasjon som fremgår av energiattesten.

INNHOLD

1 etg | BRA/P-rom: 15/15 kvm.

Entré, bad, åpen stue/kjøkken-løsning,

Leiligheten disponerer i tillegg bod i fellesområde.

KONSESJON

Eiendommen er konsesjonsfri.

ODEL

Det er ikke odel på eiendommen.

FORMUESVERDI

Formuesverdi som primærbolig kr 404 458 per 31.12.20

Formuesverdi som sekundærbolig kr 1 456 048 per 31.12.20

Informasjon formuesverdi

Oppgitt formuesverdi er beregnet på skatteetaten.no sin boligkalkulator, da den er vanskelig å få opplyst av skatteetaten innen rimelig tid. Beregningsgrunnlaget er opplyst størrelse, alder og beliggenhet.

RADONMÅLING

Selger har ikke utført radonmåling.

Radonnivået bør være så lavt som praktisk mulig, og alltid under 200 becquerel per kubikkmeter. Det følger av strålevernforskriften at utleier er ansvarlig for at årsmiddelverdien av radon i oppholdsrom i utleiebolig er under 200 becquerel per kubikkmeter. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 becquerel per kubikkmeter. Dette gjelder alle typer utleieboliger, og det er derfor viktig å merke seg dette ved kjøp av bolig som helt eller delvis skal leies ut.

For mer informasjon se https://www.dsa.no/radon.

BORETTSLAGETS FORSIKRINGSSELSKAP

Eiendommen er forsikret gjennom borettslagets fellesforsikring i Gjensidige, avtalenummer 83506791.

VEDTEKTER OG HUSORDENSREGLER

Borettslagets vedtekter og husordensregler ligger vedlagt.

OPPGJØR

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

BORETTSLAGET NEDRE VÅLERENGA

* Borettslaget består av 71 andeler og en næringsseksjon.

* Automatsikringer.

*  Fellesvaskeri i kjeller

Styret jobber p.t. med en utredning av bygget, for å få laget en vedlikeholdsplan som vil bli lagt fram for generalforsamlingen 2022/2023. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

FORSKJØPSRETT

Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.

VILKÅR FOR STYREGODKJENNELSE

Overdragelsen av boligen til ny andelseier må godkjennes av styret. Eiendomsmegler bistår med innsending av styregodkjennelse, men det er kjøper som bærer risikoen for at overdragelsen godkjennes.

Godkjenning kan kun nektes dersom det foreligger saklig grunn.

Eventuelle merkostnader som pådras i forbindelse med styregodkjennelsen er kjøpers ansvar.

Ta kontakt med eiendomsmegler for mer informasjon.

OVERTAGELSE

Overtakelse skjer etter avtale med selger.

Før boligen overleveres kjøper, skal fullt oppgjør og omkostninger være mottatt på meglers klientkonto.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

HVITERVARER OG TILBEHØR

Ved ønske om at hvitevarer skal medfølge i handelen må dette spesifiseres i et eventuelt bud. Vennligst kontakt eiendomsmegler for ytterligere informasjon før bud inngis.

BORETTSLAGET/VEDLIKEHOLD

Oppgradere vaskerom: Generalforsamlingen fattet følgende enstemmige vedtak: Oppgraderingen av vaskerom fremskyndes. Styret skal få inn en kyndig til å gjøre en vurdering av behov, særlig mht hvorvidt sluk og rør må skiftes, sjekke fukt og hvilken utbedring av gulvet som kreves. Det som anses som nødvendig vedlikehold skal utføres.

Dører: – Styret skal hente inn tilbud for bytte av lås på dørene mot kjeller og bakgård, og vurderer deretter om dette er en økonomisk prioritet.

Finansiering av vedlikehold av bygget og økonomisk buffer: Generalforsamlingen vedtar salg av borettslagets andelsleilighet. Salgssummen skal etterstrebes å være det høyeste markedet kan oppnå. Borettslaget ansetter en megler som gjør verdivurdering, og andre relevante salgsoppgaver. Generalforsamlingen vedtar å ta opp lån for vedlikehold. Generalforsamlingen vedtar at utgifter for vedlikehold blir sendt ut til beboere med engangssum per vedlikeholdsoppdrag.

HEFTELSER

Heftelser/rettigheter/forpliktelser har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

1933/942746-1/105 Bestemmelse om bebyggelse

29.04.1933

Bestemmelse om benyttelse

Med flere bestemmelser

1933/942747-1/105

Erklæring/avtale

04.11.1933

Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. lysforholdene i kjøkken

2001/13691-4/105 Bestemmelse om gjerde

09.03.2001

Bestemmelse om vann/kloakkledning m.v. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Med flere bestemmelser

2005/42551-1/105 Pantedokument 01.07.2005

BELØP: NOK 60.000.000

Panthaver:Eiendomsnøkkelen Avd. Øst As

Lnr: 7177424

2006/5395-1/105 ** Transport av panthaver

24.01.2006

Fra:Bolig Og Næringsmegler Næringseiendom As

Lnr: 7002155

Til:Eiendomsnøkkelen Avd. Øst As

Lnr: 7177424

2014/751003-1/200 **

Prioritetsbestemmelse

05.09.2014

veket for: PANTEDOKUMENT

2014/750971-1/200

2014/751003-2/200 **

Prioritetsbestemmelse

05.09.2014

veket for: PANTEDOKUMENT

2014/750986-1/200

2005/42551-2/105 Urådighet

01.07.2005

Eiendommen kan ikke disponeres m.v. over uten samtykke

fra Bolig og Næringsmegler Næringseiendom AS

2006/5395-2/105 ** Diverse påtegning

24.01.2006

Transport av urådighet var uteglemt. Urådigheten er

transportert til Eiendomsnøkkelen Avd. Øst AS. Rettet etter tinglysingsloven § 18. 12.09.2014

BRN.

2014/751003-1/200 **

Prioritetsbestemmelse

05.09.2014

veket for: PANTEDOKUMENT

2014/750971-1/200

2014/751003-2/200 **

Prioritetsbestemmelse

05.09.2014

veket for: PANTEDOKUMENT

2014/750986-1/200

2014/750971-1/200

Pantedokument

05.09.2014

BELØP: NOK 40.000.000

Panthaver:EIENDOMSKREDITT AS

Org.nr: 979391285

2014/750986-1/200

Pantedokument

05.09.2014

BELØP: NOK 16.000.000

Panthaver:BIEN SPAREBANK ASA

Org.nr: 991853995

2014/750986-2/200 **

Prioritetsbestemmelse

05.09.2014

veket for: PANTEDOKUMENT

AREAL

1 etg | BRA/P-rom: 15/15 kvm.

Arealene er oppgitt av bygningssakkyndig på grunnlag av takstbransjens rettledning for arealmåling. Av rettledningen fremgår det at også areal (unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Dette kan være beboelsesrom som ligger i kjeller, loftsrom, innglassede terrasser og garasjeplasser som f.eks. ifølge seksjonering tilhører boenheten. Dette avviker fra veilederen til NS 3940 og kan bety at areal inngår i oppgitt areal selv om eierrettigheten ikke er dokumentert. Hva som defineres som primærrom (P-rom) eller sekundærrom (S-rom) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Fra 1. januar 2024 trår nye regler om areal- og volumberegning av bygninger (NS 3940) i kraft. De nye reglene innebærer at areal skal oppgis i bruksareal (BRA), og det skal ikke lenger angis fordeling mellom primærdel (P-rom) og sekundærdel (S-rom). P-rom og S-rom er begreper som ikke lenger vil være i bruk i de nye arealreglene. Fra 1. januar 2024 vil bruksareal bli angitt i ulike former: Areal 1/internt bruksareal – BRA-i: Bruksareal av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter. Alle selvstendige boenheter kategoriseres som AREAL-1. Areal 2/eksternt bruksareal – BRA-e: Bruksareal av alle rom som ligger utenfor boenheten/boenhetene, men som tilhører denne/disse. Eksempler: Arealer som har adkomst fra fellesareal eller utvendig, som f.eks. boder som tilhører boenheten. Areal 3/innglasset balkong – BRA-b: Arealet av innglasset balkong tilknyttet boenheten. Areal 4/åpent areal: Areal av terrasser og åpne balkonger tilknyttet boenheten. Bygningssakkyndig skal måle boligens areal, og arealene skal opplyses i tilstandsrapporten. For alle tilstandsrapporter laget etter 1. januar 2024 skal arealene måles opp og angis etter de nye arealreglene, og arealet vil derfor bli oppgitt som ulike former for BRA slik som angitt over. Dersom du har en tilstandsrapport som er laget før 1. januar 2024 og som kun bruker begrep som P- og S-rom vil rapporten fortsatt være gyldig, men det vil være hensiktsmessig å be den bygningssakkyndige om en oppdatert angivelse av boligens areal i tråd med de nye reglene.

SENTRALE LOVER

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes en kjøper av eiendom som er en fysisk person og som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

VIKTIG INFORMASJON OM BUDGIVNING

Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til selger. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger.

Bud kan legges inn på eiendommens finn-annonse ved å trykke på knappen «gi bud» eller via vår hjemmeside. Ved elektronisk budgivning legges bud inn ved å benytte BankID. Bud kan også inngis på budskjema vedlagt i salgsoppgaven.

Før megler formidler bud til selger, skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Senere bud kan inngis per e-post til: bente@eiendomsnokkelen.no eller sendes per SMS til: 91558045.

Et bud bør inneholde eiendommens adresse (eventuelt gnr/bnr), kjøpesum, budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis.

Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der selger er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Senere bud må ha en tilstrekkelig lang akseptfrist til at megler, så langt det er nødvendig og mulig, kan videreformidle budet og eventuelle forbehold til alle involverte parter og legge til rette for at disse får tid til å områ seg, jf. forskrift om eiendomsmegling § 6-3. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser bør skje senest 10 minutter før fristens utløp. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte, vil megler fraråde budgiver å stille slik frist. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor selgeren, når budet er gitt innenfor akseptfristene ovenfor.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt.

Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form.

Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig.

For mer informasjon om budgivningsprosessen, se «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt salgsoppgaven, eller ta kontakt med megler.

HVITVASKING

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundekontroll og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Hvis kundekontroll ikke lar seg gjennomføre, vil Eiendomsnøkkelen ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

PERSONVERNOPPLYSNINGER

Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

BETALINGSBETINGELSER

Oppgjør skal betales i en samlet innbetaling fra norsk bank. Betaling fra utlandet tillates kun i unntakstilfeller og dersom det er avklart med megler i anledning avtaleinngåelse (budaksept).

EIENDOMSMEGLERS VEDERLAG

Det er avtalt at selger skal betale en fast honorar på kr 25.000,- av salgssum.  I tillegg skal selger betale kr. 17 250,- for grunnpakke markedsføring og kr. 2 900,- pr. visning.

UTLEGG

Selger skal betale avtalte utlegg i samsvar med oppdragsavtalen på 22 593,-

Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få betalt for påløpte timer, begrenset oppad til kroner 45 000,-. I tillegg må selger betale påløpte kostnader, herunder både vederlag og utlegg.

Ansvarlig megler

Alf Grønneflåta Eiendomsmegler MNEF

975 18 975

alf@eiendomsnokkelen.no

Meglerforetaket

Juridisk navn: Eiendomsnøkkelen AS

Org. nr.: 860 744 392

Kjølberggata 27C, 0653 Oslo


Prisantydning
1 750 000 NOK
Totalpris
2 341 000 NOK
Fellesgjeld
591 000 NOK
Omkostninger
1164
Forkjøpsrett
Nei

Husleie/felleskostnader
5559
Husleie/felleskostnader inkl
Renter og avdrag, vanlige driftskostander, forsikring, forretningsføsel, trappevask, internett (startpakke), kommunale avgifter, felles strøm m.m.

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Strømsveien 20,
0657 Oslo,
Norge

Kontakt megler

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta
Finnkode: 339533123.