Uvdal – Eldre hytte på selveiertomt i snaufjellet! Fantastisk utsikt mot Vestfjellet i Uvdal/Hardangervidda

Baklivegen 542,
3632 Uvdal,

Prisantydning

1 450 000 NOK

Totalpris

1 487 592 NOK

Boligtype

P-Rom

76 m2

Antall soverom

3 soverom

Byggeår

1969

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Fritidsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
1969
Kommunenr.
3632
Gårdsnr.
57
Bruksnr.
20
Primærrom
76 m2
Bruksareal
77 m2
Antall rom
4
Soverom
3

Fasiliteter

  • Peis/ildsted
  • Utsikt
  • Fiskemulighet
  • Rolig
  • Turterreng
  • Utviklingspotensiale

Beskrivelse

ADRESSE

Granaset

Baklivegen 542,

3632 Uvdal

MATRIKKEL 

Gnr.57, Bnr.20 i Nore og Uvdal kommune

Eier: Ann Helen Karlsrud Myrvollen

BELIGGENHET, ADKOMST

Sjelden anledning; eldre hytte på selveiertomt i snaufjellet. FANTASTISK utsikt mot Vestfjellet i Uvdal/ Hardangervidda. Vid utsikt fra hytta mot tjern og fjellvann; se bilder og video.

Adkomsten sommerstid går langs en sti ca. 3-4 km fra bilvei. Om vinteren er det greit å komme til hytta på ski fra «Måneveien». Dette er en sjelden anledning for de som ønsker et rolig sted for seg selv i fjellet. Det blir sjelden fradelt selveide hyttetomter i snaufjellet.

TOMT – NÆROMRÅDET

Syd, vestvendt og solrik tomt på gammel setervoll med panoramautsikt.

Hytta ligger ikke i et hyttefelt; da det bare er et par setervoller noen hundre meter unna.

BYGNINGER

Dette er en eldre, laftet hytte over 1 ½ etasje med behov for full rehabilitering. Dette gjelder også fundamenteringen. Her viser vi til den fyldige «tilstandsrapporten» som vedlegges som en del av salgsoppgaven.

I tillegg til hovedhytta er det bygget utedo.

BYGNINGER OG BYGGEMÅTE

Inngangspartiet er via et tilbygg som er i dårlig forfatning. Fra inngangspartiet kommer en inn i kjøkkenet med eldre innredning, vedovn og spisebord med sitteplasser. Det er plankegulv og lafta vegger. Det er ikke innlagt vann, men sommervann i slange frem til hyttevegg.

Stuen har laftede, malte vegger og malt plank i tak og på gulv. Det er bygget peis av naturstein og tilkoblet vedovn. Både pipe og peis trenger rehabilitering; eventuelt bygges nytt. Innredningen med framskap og hjørneskap som medfølger gir stuen et hyggelig preg.

Fra stuen kommer en inn i soverommet i første etasje med lafta, malte vegger, plank på gulv og rupanel i taket med synlige åser.

Fra stuen går det trapp/stige opp til andre etasje med 2 soverom med skråtak og ikke full takhøyde. Også her er det lafta vegger og synlige takåser.

UTVENDIG

Bygningen står på grunnmurer av stein og punkt av lettklinkerblokker som er satt direkte på terreng. Yttervegger/hovedkonstruksjon av laftet
tømmer. Bislaget er bygget av bindingsverk med tømmermannskledning. Taket er en saltakkonstruksjon med rundåser på tømmerdel og sperrer på bislaget. Taktekking er stålplater. Det er ikke montert takrenner og nedløp. Vinduer er doble inn- og utadslående, som nye vinduer med isolerglass i kjøkken og stue.
Adkomst med enkel uisolert ytterdør til bislag og videre med ytterdør til kjøkken.

INNVENDIG

Vegger av malt laftet tømmer. Gulv er heltre som er overflatebehandlet.
Himlinger med malt trepanel. Adkomst til hems med bratt trapp av tre. Oppvarming med vedfyring.

Pipe av murt teglstein og med tre ildsteder:
-Vedovn på kjøkken.
-Åpen plassbygd peis og peisovn i stue.
-Vedovn på soverom på hems.

STANDRAD

Bygningen har en enkel standard på overflater og utstyr.

VEDLIKEHOLD

Bygningen har et generelt behov for vedlikehold. Dette er beskrevet nærmere under de enkelte konstruksjonsdeler i tilstandsrapporten.

ANTALL ROM (EVT. SENGER)/ROMBESKRIVELSE

Oppholdsrom: Entre/gang, stue, kjøkken og 3 soverom. Det er dermed godt med sengeplasser.

AREALER

Etasje 1: totalt 77 kvm 62 kvm 2 .etasje/hems 15 kvm

Se vedlagte tilstandsrapport for mer informasjon.

OPPVARMING

Vedovn. Peis.

PARKERING

Nåværende eier har avtale om parkering ca 3 km fra hytta. Mulighet for å søke om skuterløyve fra kommunen for vintersesongen.

VEI, VANN OG AVLØP

Det er ikke innlagt vann og det er utedo.

REGULERINGSPLAN/ANDRE FORHOLD

Området er ikke regulert.

ØKONOMISKE FORHOLD

Prisantydning: kr. 1 450 000,- hvorav tomta utgjør en vesentlig del.

Omkostninger

172,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

(Dokumentavgift (2,5% av kr 1.450.000,-), kr. 36 250,-

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selgestil prisantydning.

BUDGIVNING
Alle bud skal inngis skriftlig til eiendomsmegler, som formidler disse videre til oppdragsgiver. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger. Alle punkter i budskjema må fylles ut før innsendelse. Det bes også opplyst navn og direkte telefonnummer til saksbehandler i budgivers bank/finansieringsinstitusjon som kan bekrefte at finansiering er i orden. Før formidling av bud til oppdragsgiver skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Med skriftlige bud menes også elektroniske meldinger som e-post til: alf@eiendomsnokkelen.no
og/eller SMS til: +47 975 18 975, når informasjonen i disse er tilgjengelig også for ettertiden.

Bud kan innsendes elektronisk via annonse for eiendommen på Finn.no, Finn-kode: 273994200, eller vedlagte budskjema i salgsoppgave kan benyttes og sendes på e-post til: bente@eiendomsnokkelen.no.

For øvrig vises det til vedlagte «Forbrukerinformasjon om budgivning» inntatt i salgsoppgaven.

HVITVASKINGSLOVEN
Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

PERSONVERNOPPPLYSNINGSLOVEN
I henhold til personvernopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

FORBEHOLD OM EIENDOMMENS TILSTAND / SOLGT ‘AS IS’ / SALGSBETINGELSER

Eiendommen selges i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9.
Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Eiendommen har likevel mangel i følgende tilfeller:

Når selger ikke oppfyller sine konkrete forpliktelser under denne kontrakt.

Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt, jf. avhendingslova § 3-7.

Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte, jf. avhendingslova § 3-8.

Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingslova § 3-9 annet punktum.

Når bygning og/eller tomt har et vesentlig mindre areal enn opplyst av selgeren, jf. avhendingslova § 3-3.

Kjøperen kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han ble kjent med eller burde blitt kjent med ved besiktigelsen. Det samme gjelder andre forhold kjøper kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jf., avhendingslova § 3-10. Kjøper oppfordres til å undersøke eiendommen grundig og gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

OPPDRAG
1-21-0018 Eiendomsnøkkelen AS, Org.nr.860744392
Kontaktperson : Bente-Marie Nørgård, Advokat/Megler
e-postadresse: bente@eiendomsnokkelen.no
tlf.: 91558045

Alf Grønneflåta, Eiendomsmegler
e-postadresse: alf@eiendomsnokkelen.no
tlf.: 97518975

OVERTAGELSE
Etter nærmere avtale

VEDLEGG TIL SALGSOPPGAVEN
Tilstandsrapport fra Hallingdal og Valdres Eiendomstaksering AS

FASTE LØPENDE KOSTNADER

ENERGIMERKING

Oransje D

LIKNINGSVERDI

Kr

KONSESJON / ODEL

Kjøper må undertegne egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet som må bekreftes av kommunen før tinglysing kan finne sted og oppgjør kan utbetales til selger.

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Kjøper har mulighet for å tegne boligkjøperforsikring gjennom HELP forsikring. Tegning av forsikring må skje senest på kontraktsmøte. Informasjon om pris og tegning av kjøpsforsikring fås ved henvendelse eiendomsmegler.

LEDIG/OVERTAGELSE

Eiendommen er ledig for overtakelse etter avtale med eier

OPPGJØR

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato. Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, f.eks. pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtakelse kan finne sted.

SALGSBETINGELSER

Kjøper oppfordres til å undersøke eiendommen grundig og gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

EIENDOMSMEGLERFORETAK

Eiendomsnøkkelen AS,

Foretaksregisteret org.nr 860 744 392

Kjølberggata 27, 0653 Oslo

Det gjøres oppmerksom på at Stortinget har vedtatt endringer i avhendingslova den 7.6.2019. Endringene trer i kraft fra og med 01.01.22.


Prisantydning
1 450 000 NOK
Totalpris
1 487 592 NOK
Omkostninger
37592


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

  • 08/10/2022, kl -
    Tidspunkt etter avtale! Viktig informasjon til deg som ønsker å komme på visning: Vi minner på at alle våre visninger har påmelding. Registrer deg i god tid før visning, med eventuelt følge via visningspåmelding knappen på våre annonser eller ta direkte kontakt med megler.

Adresse

Baklivegen 542,
3632 Uvdal,
Norge

Kontakt megler

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta

Bente-Marie Nørgård

Advokat MNA
22993380 91558045 Send e-post
Bente-Marie Nørgård

Dokumentasjon

Finnkode: 307399644.