Costa_Blanca_living

Finn ditt drømmehjem på Mallorca

På Mallorca får du alt. Her er det vakre strender og skjulte badebukter, høye fjell, daler med fantastiske plantasjer og et byliv som byr på både kultur, underholdning, shopping og god mat. Øya har et middelhavsklima med korte og milde vintre og lange, lyse og varme somre. Øya har rundt 300 soldager per år. Mallorca har nesten 600 km kystlinje, likevel er alt i nærheten, her får du et utrolig mangfold.

Ønsker du å bevege deg og få en naturopplevelse med fantastisk utsikt, har fjellkjeden Tramuntana, klassifisert som UNESCOs verdensarvliste, mange turstier, hvorav de fleste er beregnet på at hele familien skal gå sammen. Øya har heller ingen farlige dyr å bekymre seg for. Traumuntana-fjellkjeden er også veldig populær blant syklister fra hele verden. Eliteamatører setter pris på denne vakre og garantert veldig svette treningsøkten.

Mallorca har alt!

Mallorca produserer mye lokalt som vin, oliven, appelsiner, mandler, jordbær som nesten smaker svensk (!) og massevis av grønnsaker og majoriteten konsumeres på øya. Omgitt av havet er fisk og skalldyr en naturlig del av mattradisjonene.

Det er lett å ha et aktivt liv på Mallorca, liker du sport kan du trene alt fra golf til padel, tennis, seiling, surfing, fotturer og sykling.

Uendelig med severdigheter

Rundt byen Palma er det et stort antall internasjonale skoler og det er tydelig at hele øya er elsket av besøkende fra alle verdenshjørner. Overalt hvor du går, høres forskjellige språk.

Mange forelsker seg i Mallorca og blir her for alltid eller alternativt kjøper feriehus. Drømmen om ditt eget sted i solen er ikke lenger unna enn ditt lokale eiendomsmeglerkontor.

Panoramic view of Porte de Soller, Palma Mallorca, Spain

Mer enn 300 soldager i året

Alt dette kan du gjøre hele året takket være det fantastiske klimaet. Hvis du ønsker å bli mer kulturell, er det tradisjonelle lokale festivaler og konserter med levende musikk hele året, Palma har også et symfoniorkester, det er flere museer og kunstgallerier, de mest kjente er Es Baluard museum for moderne kunst og Joan Miró-museet i Cala Major like utenfor Palma.

Hvorfor velge Eiendomsnøkkelen?

Eiendomsnøkkelen AS er er en norsk eiendomsmegler i Spania og den eneste som leverer «sov godt om natten garanti» for at boligdrømmen ikke skal bli et mareritt. Vi følger norsk lov om eiendomsmegling og gir deg den trygghet med Ansvarsforsikring, bank garanti, klientkonto som er beskyttet mot kreditor beslag og alt dette helt uten ekstra kostnad.