Residencial Jazmines Cumbre del Sol – Luksus moderne villaer til salgs

Prisantydning

1 824 000 EUR

Boligtype

Antall soverom

3 soverom

Byggeår

2023

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2023
Bruksareal
507 m2
Tomteareal
819 m2 (eiet)
Antall rom
4
Soverom
3

Fasiliteter

 • Air Condition
 • Balkong
 • Moderne
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Garasjeplass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Turterreng
 • Balansert ventilasjon
 • Bredbåndstilknytning
 • Bademulighet
 • Hage
 • Terrasse
 • Basseng

Beskrivelse

I de vakre omgivelsene til Residential Jazmines, med en forhøyet beliggenhet, har denne villaen en av de mest spektakulære utsiktene over Costa Blanca, utsikt med havet som hovedpersonen, med Peñón de Ifach og interiørets skjønnhet.

Villa Vigía består av tre soverom, ett av dem med eget bad og romslig omkledningsrom, hvorfra du kan nyte den fantastiske havutsikten. Utenfor er rommene designet for å nyte det velvillige middelhavsklimaet, med flere utendørs fritidsmuligheter, stor terrasse, evighetsbasseng, grill, hageområder, verandaer, sommerservering, mer enn 170 m² for å nyte solen på Costa Blanca.

En perfekt villa for å bli ditt nye hovedhjem eller for å nyte sommeren eller lengre perioder, med hovedetasjen perfekt for et par, med soveromssuite, spisestue, kjøkken, gjestebad, for å nyte dag for dag og en andre etasje med ytterligere to soverom, for barn, gjester, i tillegg til en kjeller i første etasje med privat terrasse ideell for flere bruksområder, treningsstudio, kontor, hjemmekino, etc…

Ditt nye hjem på Costa Blanca venter i Residential Resort Cumbre del Sol, kom og oppdag Villa Vigía.

Jazmines, et paradis som vender mot Middelhavet, ligger i et av de mest eksklusive områdene på Cumbre del Sol Residential Resort.

Et unikt og harmonisk arkitektonisk ensemble, der villaene er designet for å nyte den fantastiske enklaven de befinner seg i, hvor havet og naturen er tilstede til enhver tid.

Store villaer med moderne arkitektur og sør-sørvest-orientering. Et ideelt område for de som ønsker å anskaffe en unik villa, med et eksklusivt design, med de høyeste kvalitetsstandarder, i et boligområde hvor privatliv er en prioritet, med en infrastruktur og landskap som matcher villaene den huser.

Med en misunnelsesverdig beliggenhet, ved siden av spektakulære bukter og strender, omgitt av natur, med et unikt gastronomisk og fritidstilbud, godt kommunisert med to internasjonale flyplasser mindre enn 100 km unna, og strategisk plassert mellom Alicante og Valencia, et paradis på Costa Blanca nord.

Jazmines boligområde ligger innenfor urbanisasjonen Cumbre del Sol, og derfor nyter alle eiendommene i området også alle tjenestene som er tilgjengelige i denne etablerte urbanisasjonen, som har et shoppingområde med supermarked, frisør, apotek, barer og restauranter, den internasjonale skole Lady Elizabeth School og et omfattende utvalg av utendørs idrettsmuligheter med tennis- og padlebaner, turstier, rideskole, ikke å glemme Moraig-stranden med sine strandbarer og Cala Llebeig og Cala Los Tiestos-buktene, med stor skjønnhet og sjarm .

Pluss alle spisestedene og fritidstilbudene som er tilgjengelige i nabobyene Benitachell, Javea (bare 7 km unna) og Teulada-Moraira (bare 4 km unna), som alle er internasjonalt anerkjente prestisjefylte turistmål, og som ligger halvveis mellom både Alicante og byer i Valencia.

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig


Prisantydning
1 824 000 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Kontakt megler

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta