SOLGT! Uvdal – Lekker innholdsrik laftet hytte med anneks og utebod – med fantastisk utsikt på stor selveiet tomt – flere flotte usjenerte uteplasser – utendørs badestamp – helårs turterreng – 1000 m.o.h.

Seterdalen 732,
3630 Rødberg,

Prisantydning

4 900 000 NOK

Totalpris

5 023 842 NOK

Boligtype

P-Rom

109 m2

Antall soverom

3 soverom

Byggeår

2005

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

E
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Fritidsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2005
Energimerking
E
Kommunenr.
3052
Gårdsnr.
194
Bruksnr.
14
Primærrom
109 m2
Bruksareal
112 m2
Tomteareal
2750 m2 (eiet)
Antall rom
4
Soverom
3

Fasiliteter

  • Peis/ildsted
  • Utsikt
  • Fiskemulighet
  • Barnevennlig
  • Rolig
  • Turterreng

Beskrivelse

Lekker innholdsrik laftet hytte med anneks og utebod – med fantastisk utsikt på stor selveiet tomt – flere flotte usjenerte uteplasser – utendørs badestamp – helårs turterreng – 1000 m.o.h.

SALGSOBJEKT

Frittliggende hytte med anneks og utebod/vedskjul

HJEMMELSHAVER/SELGER

Anne-Grethe Holmen og Arild Holmen

MATRIKKEL/ ADRESSE

Gnr 194 bnr 14 og gnr 194 bnr 21 i Nore og Uvdal kommune
Seterdalen 732, 3630 Rødberg

ADKOMST
Kjør Rv 40 fra Kongsberg til Rødberg og fortsett ca 1 km ut av Rødberg sentrum videre mot Uvdal. Ta til venstre over bro og følg skilting til Seterdalen. Kjør et lite stykke langs elva og ta opp til venstre på fjellveien skiltet til Seterdalen. Når man er kommet til toppen av bakkene passerer man et grustak og kommer så frem til et veidele hvor det kommer en vei fra venstre. Hold svak mot høyre og fortsett «hovedtraséen» mot feltet «Seterdalen II».

BELIGGENHET

Seterdalen/Hallandsfjell er et område med spredt hyttebebyggelse med store tomter. Et meget vakkert fjellområde med utallige fiskevann. Kort avstand til bl.a. Breiset i syd, Luftsjå i vest og Sønstevann/Imingfjell nordover. Det er oppkjørte skiløyper og med det mulighet for flotte skiturer. Med ca 30 fiskevann er det et eldorado for fritidsfiskeren.

Det er ca 3 mil til Uvdal alpinsenter som er kjent for å være et familievennlig alpinanlegg. I kommunen ligger også Langedrag naturpark som kan være verdt et besøk for både store og små.

BYGGEÅR

2005 Hytta
2005 Annekset
2013 Utebod/vedskjul

AREALER

Bruttoareal (BTA) 120 m2. Bruksareal (BRA) 112 m2. Primærrom (P-rom) 109 m2. Sekundærrom (S-rom) 3

BYGNING/BYGGEMÅTE

Hytte
Støpt helarmert plate. Yttervegger i 8’’ laftetømmer. Etasjeskille av bjelkelag.1+1-lag koblede vinduer med gjennomgående sprosser i ytre ramme. Ytterdør kledd med malt mdf-panel og lite 2-lags isolerglass. Terrassedør av tre med koblede 1+1 glass med ramme med sprosser i ytre ramme. Dør til teknisk rom har samme kvalitet som ytterdør, men uten vindu. Saltak av taksperrer med 5 cm lufting. Isolert med 20 cm isolasjon. Torvtak med underliggende membran. Takrenner med kjetting nedløp. Stor terrasse utført i tre, stripefundament av støpt betong. Delvis overbygget.

Anneks
Annekset er oppført på støpt plate av betong. Yttervegger i 8’’ laftetømmer. Saltak av sperrer, tekket med torv som har underliggende knotteplast/papp. Takrenner av tre med kjettingnedløp. Ytterdør av tre med mdf-panel. Vindu med kobla 1+1 glass. Terrasse bak annekset oppført i tre hvor badestampen er plassert.

Utebod/vedskjul
Uteboden er oppført på støpt plaste av betong. Yttervegger i 8’’ laftetømmer. Uisolert saltak av sperrer tekket med torv som har underliggende knotteplast/papp. Takrenner av tre med kjettingnedløp. 2-fløyet ytterdør av tre med mdf-panel. Vindu med 2-lags isolerglass med gjennomgående sprosser.

Bygningene er oppført av Uvdal Bygg og Hytteomsetning AS.

INNHOLD

Hytte
Entrè, stue, kjøkken, bad, badstue, 3 soverom, hems med sengeplasser og oppbevaring, teknisk rom.

STANDARD

Innvendig hytte
Gulv:
Bruddskifer i entrè, keramiske fliser i badstue og bad, betonggulv i teknisk rom. Alle andre gulv i behandlet heltre furugulv fra Moelven.

Vegg:
8’’ laftetømmer på alle vegger.

Himling
Trepanel. Røstet med rundåser i stuedel.

Kjøkkeninnredning i heltre, aldringsmalt fra Uvdal Snekkerverksted. Gasskomfyr med 3 bluss og en elektrisk plate. Oppvaskmaskin og kjøleskap.

OPPVARMING

Hytta varmes opp med gassdrevet vannbåren varme i alle gulv i 1. etasje. Gasskjelen er plassert i teknisk rom. Gasstank på 2700 liter er nedgravd ved siden av uteboden. Selger opplyser at tanken fylles opp ca en gang pr år. Selger har inngått avtale med leverandør om kontroll av trykktank.

Elektriske panelovner i stue og soverommene.
Vedfyrt murt peis med innsats i stue. Badstuen varmes opp av en vedfyrt badstueovn. Begge ovnene er tilknyttet samme elementpipe.

TV/INTERNETT

Det er innlagt fiber i hytta fra NuFi (Numedal Fiber) – Tv og internett

ALARM
Selger har installert kamera som tar bilder av ubudne gjester og melder ifra om evt. strømbrudd og om temperaturen i hytta kommer under en ønsket temperatur. Dagens eier har satt den til 7 grader.

TILBEHØR/LØSØRE

Hvitevarer
Alle hvitevarer i kjøkken medfølger.
Vaskemaskin på bad medfølger.

Gardiner/oppheng
Alle gardiner med oppheng medfølger.

Om ønskelig kan det inngås egen avtale om overtakelse av øvrige møbler/innbo.

NEFS liste over utstyr som normalt medfølger en eiendom er ikke fraveket.

PARKERING
Biloppstillingsplasser på egen tomt.

TOMT
Ca. 2,7 mål eiertomt.

BESKRIVELSE AV TOMT/EIENDOMMEN

For det meste naturtomt. Veldig hyggelig skjermet hyttetun ved inngangspartiet mellom utebod, hytta og annekset med utsikt ned til et lite tjern og flott fjellparti.

KOMMUNALE AVGIFTER

Renovasjon: kr 1572

Branntilsyn, feiing: kr 638

Slamtømming: 01.10-15.04 kr 2511 for de første 2 kubikkene. 15.04- 01.10 kr 1506 for de første 2 kubikkene. Deretter kr 376 pr påfølgende kubikk.

VEI/ VANN/ AVLØP

Privat vei, vann og avløp.

Kjøper er forpliktet til å betale en årlig veiavgift som p.t. er på kr 6000,- inkl.mva. for vinterhalvåret med brøyting helt til døren. Dersom det må brøytes over 30 turer pr sesong vil det faktureres et tillegg for disse turene. Det brøytes helt frem til og med gårdsplassen foran hytta. For sommerhalvåret er avgiften p.t. kr 1.000,- inkl. mva,

FERDIGATTEST ELLER MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Vedlagt i salgsoppgaven er ferdigattest.

LIKNINGSVERDI
Likningsverdi pr 31.12.19 er kr 315.687.

ENERGIMERKING

Oppvarmingskarakter «Oransje». Energikarakter «E» ihht energiattest som er inntatt i salgsoppgaven.

EIERFORM
Selveier

KONSESJON / ODEL
Kjøper må undertegne egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet som må bekreftes av kommunen før tinglysing kan finne sted og oppgjør kan utbetales til selger.

REGULERINGSMESSIGE FORHOLD
Eiendommen er regulert til fritidsformål.
Reguleringsplan Seterdalen II.

PRISANTYDING

Kr 4.900.000

OFFENTLIGE OMKOSTNINGER
Dokumentavgift til staten 2,5%: kr 122.500,-
Tinglysning skjøte: kr 585,-
Tinglysning for hvert pantedokument: kr 585,-
Attestgebyr: 172,-

TOTALPRIS KJØPESUM INKLUSIVE OFFENTLIGE OMKOSTNINGER
Kr. 5.023.842,-

Opplyst totalpris kjøpesum inklusive omkostninger er gitt under forutsetning av at eiendommen blir solgt til prisantydning.

BUDGIVNING
Alle bud skal inngis skriftlig til eiendomsmegler, som formidler disse videre til oppdragsgiver. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger. Alle punkter i budskjema må fylles ut før innsendelse. Det bes også opplyst navn og direkte telefonnummer til saksbehandler i budgivers bank/finansieringsinstitusjon som kan bekrefte at finansiering er i orden. Før formidling av bud til oppdragsgiver skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Med skriftlige bud menes også elektroniske meldinger som e-post til: bente@eiendomsnokkelen.no
og/eller SMS til: +47 916 68 045, når informasjonen i disse er tilgjengelig også for ettertiden.

Bud kan innsendes elektronisk via annonse for eiendommen på Finn.no, Finn-kode: 197205183, eller vedlagte budskjema i salgsoppgave kan benyttes og sendes på e-post til: bente@eiendomsnokkelen.no.

For øvrig vises det til vedlagte «Forbrukerinformasjon om budgivning» inntatt i salgsoppgaven.

HVITVASKINGSLOVEN
Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

PERSONVERNOPPPLYSNINGSLOVEN
I henhold til personvernopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

FORBEHOLD OM EIENDOMMENS TILSTAND / SOLGT ‘AS IS’ / SALGSBETINGELSER

Eiendommen selges i den stand den var i ved kjøpers
besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9.
Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene.

Eiendommen har likevel mangel i følgende tilfeller:

Når selger ikke oppfyller sine konkrete forpliktelser under denne kontrakt.

Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt, jf. avhendingslova § 3-7.

Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte, jf. avhendingslova § 3-8.

Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingslova § 3-9 annet punktum.

Når bygning og/eller tomt har et vesentlig mindre areal enn opplyst av selgeren, jf. avhendingslova § 3-3.

Kjøperen kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han ble kjent med eller burde blitt kjent med ved besiktigelsen. Det samme gjelder andre forhold kjøper kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jf., avhendingslova § 3-10. Kjøper oppfordres til å undersøke eiendommen grundig og gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

Det gjøres oppmerksom på at Stortinget har vedtatt endringer i avhendingslova den 7.6.2019, men at disse endringene enda ikke er vedtatt av Kongen i statsråd og derfor ikke trådt i kraft pr. 05.11.2020.

OPPGJØR
Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato. Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, f.eks. pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtakelse kan finne sted.

OPPDRAG
1-20-0028 Eiendomsnøkkelen AS, Org.nr.860744392

Kontaktperson : Bente-Marie Nørgård, Advokat/Megler
e-postadresse: bente@eiendomsnokkelen.no
tlf.: 91558045

Alf Grønneflåta, Eiendomsmelger
e-postadresse: alf@eiendomsnokkelen.no
tlf.: 97518975

OVERTAGELSE
Etter nærmere avtale

MEGLERS VEDERLAG OG UTLEGG
Meglerprovisjon: 1,50 % av kjøpesum ink.mva av kjøpesum. I tillegg betaler selger for direkte utlegg i forbindelse med salgsoppdraget. Så som tilstandsrapport, gebyr for innhenting av kommunale opplysninger, foto, trykking av salgsoppgave og utgifter til annonsering.

VEDLEGG TIL SALGSOPPGAVEN
Tilstandsrappport fra Hallingdal og Valdres Eiendomstaksering AS
Budskjema
Energiattest
Ferdigattest/brukstillatelse
Reguleringsplaner og bestemmelser


Prisantydning
4 900 000 NOK
Totalpris
5 023 842 NOK
Ligningsverdi
315 687 NOK
Omkostninger
123025


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Seterdalen 732,
3630 Rødberg,
Norge

Kontakt megler

Bente-Marie Nørgård

Advokat/Megler MNA
91558045 Send e-post
 Bente-Marie Nørgård

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta
Finnkode: 197205183.