SOLGT! Ulven Park – Helt ny og ubebodd, stilren og innbydende 4(5) -roms med egen hybeldel (skattefri inntekt ca 9.000,- til 10.000,- pr mnd.)!. Balkong – Heis – mulighet for kjøp av garasjeplass

Selma Ellefsens vei 3K,,

Prisantydning

3 480 000 NOK

Totalpris

7 352 454 NOK

Boligtype

P-Rom

88 m2

Antall soverom

4 soverom

Byggeår

2021

Eierform

Andel

Energimerking

C-grønn
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Leilighet
Eieform
Andel
Byggeår
2021
Energimerking
C-grønn
Kommunenr.
0301
Gårdsnr.
122
Bruksnr.
501
Seksjonsnr.
1
Leilighetsnr.
2037
Primærrom
88 m2
Bruksareal
92 m2
Tomteareal
420 m2
Antall rom
5
Soverom
4
Etasje
2
Utleiedel
Ja
Sikringsordning
Ja

Arealbeskrivelse

Bad, Bad (Hybel), Entré, Gang, Stue/kjøkken, Tre soverom, Stue/kjøkken (Hybel)

Fasiliteter

 • Balkong
 • Moderne
 • Barnevennlig
 • Kabel-TV
 • Rolig
 • Vaktmestertjeneste
 • Turterreng
 • Balansert ventilasjon
 • Bredbåndstilknytning
 • Parkett
 • Sentralt

Beskrivelse

Oppdragsnummer

1-21-0128

Adresse

Selma Ellefsens vei 3K 0581 OSLO

Matrikkel

Gnr 122, bnr 501, snr 1 i Oslo kommune

Selger/e

Maja Sucevic / Milan Sucevic

Kjøpesum og omkostninger

3 480 000,- (Prisantydning)

3 864 000,- (Andel av fellesgjeld)

——————————————————–

7 344 000 (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger

172,- (Pantattest kjøper)

480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte – Statens Kartverk)

480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL – Statens Kartverk)

7 494,- (Forhåndsavklaring forkjøpsrett)

——————————————————–

8 626- (Omkostninger totalt)

——————————————————–

7 352 526,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer og eierskiftegebyr.

 

Andel fellesgjeld / Andel formue overtas av kjøper.

Felleskostnader per måned

Kr 8 599,-

Felleskostnader inkluderer

Herav:

Felleskostnader kr. 3 000,-

A-k0nto oppvarming kr. 833,-

Kapitalkost. lån 1 OBOS01 kr. 4 766,-

Bredbånd:

Kollektiv avtale er inkludert i felleskostnadene og det leveres èn ruter pr. leilighet. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene.

Oppsigelsestiden er 12 – tolv– måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Objekttype

Andelsleilighet

Informasjon om boligen

Navn borettslag og organisasjonsnummer

Ulven Park Borettslag

Org. nr: 923 254 625

Andelsnummer

43

Areal

P-rom: 92 kvm, BRA: 92 kvm, Utleiedelen består av et rom på ca 18 kvm med hybelkjøkken.

Antall soverom

3 (i tillegg til hybeldelen som eventuelt kan gjøres om til soverom). Totalt 4 rom.

Antall bad

2 ( et bad i tilknytting til hybelen)

Byggeår

2021

Etasje

2

Takstmann

Taksering Norge AS

Energimerking

C – grønn

Ytterligere informasjon om energiklasse

Alle eiendommer som selges/leies ut skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og er selv ansvarlig for at opplysningene er riktig. Energiattest er basert på forbruk og utgifter. Dette vil kunne variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtale

 1. Megler har intet ansvar for informasjon som fremgår av energiattesten.

Oppvarming

Oppvarming er basert på nødvendig antall elektriske panelovner, trolig tilstrekkelig med en stykk pr. leilighet. Normalt plassert i oppholdsrom, fortrinnsvis stue / kjøkken. Det er vannbåren varme i gulv på bad for komfort.

Informasjon om strømforbruk

Selger har ikke selv bebodd eiendommen, og har således ikke kunnskap om boligens strømforbruk.

Varmt forbruksvann er inkludert i felleskostnadene.

Standard

Påkostet og pen 5-roms (4 roms + 1-roms hybel) leilighet fra 2021 med god arealeffektiv planløsning. Gode innvendige lysforhold og luftige oppholdsrom med en god atmosfære. Fra stuen er det direkte utgang til en hyggelig balkong med utsyn over borettslagets fellesarealer.. Leiligheten holder en gjennomgående fin standard med lys eikeparkett på gulv, stilrent kjøkken, to flislagte baderom og etablert hybeldel.

Utleiedelen består av et rom på total ca 18 kvm med hybelkjøkken. Eget bad på ca 2,5 kvm med opplegg for vaskemaskin. Utleiedelen er levert med lydvegger, lyddører, egen strømmåler, ventilasjon og dørcalling.

Hovedleiligheten får åpen stue- og kjøkkenløsning, tre soverom, bad og en stor balkong som vender mot borettslagets fellesareal. Fra stuen er det tilgang til et romslig bod/disp.rom.

Entré: Boligen har adkomst fra felles trappegang via heis eller trapper. Inne i leiligheten blir du møtt av en lys entré som gir et godt førsteinntrykk. Boligen har en felles entré på ca 3,5 kvm med egen dør inn til hybelen. . Her kan du enkelt innrede med kommode eller annen oppbevaringsløsning.

Stue: Lys og pen stue med åpen og sosial løsning mot kjøkken. Gulvflatene er belagt med eik parkett og veggoverflater holdt i en behagelig farge. Stuen kan innredes med både sofagruppe og spisebord. Langs den ene veggen er det store vindusflater som strekker seg helt fra gulv og til tak, samt utgang til balkong. I direkte tilknytning til stuen har boligen et praktisk bod/disp.rom, som alternativt kan innredes som garderobe/bod/kontor. Fra stuen er det også tilgang til soverom 3.

Kjøkken: Tidløst kjøkken med  profilerte fronter og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum og ett-greps blandebatteri. Kjøkkendelen er romslig og har godt med skap og skuffeplass, Kjøkkenet er uten hvitevarer. Ventilator følger med.

Soverom 1: Leiligheten har 3 soverom (i tillegg til hybel), hvor alle er av god størrelse. Hovedsoverommet er svært romslig med god plass til stor dobbeltseng og nattbord. Plass til garderobeskap/skyvedørsgarderobe.

Soverom 2: Lyst soverom. God plass til seng, nattbord og garderobeskap. Gode møbleringsmuligheter.

Soverom 3: Dette soverommet ligger i tilknytning til stuen. Pent soverom med terrassedør ut til balkong. God plass til seng, nattbord og garderobeskap.

Balkong: Sydøstvendt balkongen med adkomst via stue og fra soverom 3. Her kan du enkelt innrede med og nyte et hyggelig utsyn mot borettslagets fellesarealer.

Hybel: Lys og pen hybel på ca 18 kvm med hybelkjøkken og flislagt bad med vannbåren gullvarme. Tilsvarende hybler leies ut for ca 9.000,- til 10.000,- kr. Hybelen har en åpen stue/kjøkkendel med kjøleskap, vask og koketopp. Hybelen har egen strømmåler, ventilasjon og dørcalling. Store vindusflater gir rikelig med lyst i hybelen.

Bad 2 (hybeldelen): Helfliset bad med servant og underskap. Speilskap for ekstra oppbevaringsplass. Det er tilrettelagt opplegg for vaskemaskin på badet.

Leieinntekten (på ca 9.000,- til 10.000,-) er skattefri da utleiedelen er mindre enn halvparten av leiligheten du bruker selv.

Bad 1: Helfliset bad bestående av vegghengt toalett. Dusjevegger i glass. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under benk. Vannbåren varme i gulv. Speilskap for ekstra oppbevaringsplass.

Parkering

Boligen har ikke tilhørende parkeringsplass. Det er mulighet for kjøp av garasjeplass i tilhørende garasjeanlegg for kr 600.000,-. Ved ønske om å kjøpe garasjeplass må OBOS kontaktes direkte. Det legges til rette for redusert behov for egen bil ved at det planlegges bil- og sykkeldelingsordninger, slik at du kan ha tilgang til alt uten å måtte eie alt.

Det er beboerparkering i området. Ved anskaffelse av beboerparkering kan man parkere døgnet rundt – også utover det som er maksimal parkeringstid – på parkeringsplasser regulert til beboerparkering.

Priser beboerparkering 2021:

Bensinbil, dieselbil, hybridbil, ladbar hybridbil: 5400 kroner for ett år

Elbil (helelektriske): 900 kroner for ett år

Det tas forbehold om prisendring. For mer informasjon og priser for andre transportmidler se: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-ogparkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner

Adkomst

Det vil bli skiltet med EiendomsNøkkelen visningsskilt ved oppsatte fellesvisninger.

Adgang til utleie

Med styrets godkjenning kan en andelseier overlate bruken av hele boligen til andre for opptil tre år, dersom andelseieren selv har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Er vilkåret om botid oppfylt, kan godkjenning kun nektes hvis det foreligger saklig grunn. Det vises til borettslagsloven § 5-5. Bruken av hele boligen kan på nærmere vilkår overlates til andre uten begrensningene som følger av borettslagsloven § 5-5. Vilkårene følger av borettslagsloven § 5-6.

Dersom andelseieren selv bor i boligen, kan bruken av deler av boligen overlates til andre, jf. borettslagsloven § 5-4.

Vedtektene kan inneholde bestemmelser som har betydning for andelseiers rett til å leie ut boligen. Dette kan også omfatte bestemmelser som avviker fra lovens ordning. Interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedtektene.

Forretningsfører

Obos BBL

Lånebetingelser fellesgjeld

Andel fellesgjeld: Kr 3 864 000,-

Fellesgjeld: Lånenummer: OBOS01-XXXX

Type: A

Restsaldo: 1 054 600 200,-

Restløpetid: 40 år

Term pr. år: 12

Avdragsfrihet: 01.07.2026

Rente: Flyt 1,48%

Andel av saldo: 3 864 000,-

Kapitalkostnader: 4 766,-

Est. endring i kapitalkostnader etter avdragsfrihet: ,-

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Ja.

Det er mulighet for innfrielse av fellesgjeld per to ganger årlig (datoer ikke fastsatt). Første ordinære mulighet er estimert til å bli første kvartal 2022.

Informasjon formuesverdi

Formuesverdien er ikke beregnet da dette er en helt ny bolig. Skatteetaten kommer til å beregne formuesverdien med utgangspunkt i boligverdien. Boligverdien er basert på kvadratmeterpris multiplisert med boligens areal. Kvadratmeterprisen hentes fra SSB sine statistiske opplysninger.

Formuesverdien utgjør hhv. 25% av boligverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (øvrige boliger).

Borettslagets forsikringsselskap

Forsikringsselskap Tryg forsikring AS

Polisenummer felles forsikring 7824665

Diverse

Ulven Park Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 923254625. Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt.

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets fellesgjeld, men andelseierne må dekke borettslagets løpende utgifter. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der borettslaget sitter på fraflyttede og/eller usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne. Borettslaget har legalpanterett i andelen for krav på dekning av felleskostnader og andre krav fra borettslaget på inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

Kjøper og selger er forpliktet til å undertegne standard kjøpekontrakt utarbeidet av Eiendomsnøkkelen AS  i forbindelse med eiendomstransaksjonen. Kjøpekontrakt kan besiktiges hos eiendomsmegler før bud inngis. Kontakt eiendomsmegler for spørsmål. Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport/boligsalgsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger til takstmann og megler. Videre er det innhentet opplysninger fra kommunen og andre relevante kilder. Tomtegrenser er ikke kontrollert. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelser sammenlignet med det som er byggemeldt/godkjent. Meglerforetaket oppfordrer interessenter til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg. Interessenter oppfordres også til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med sakkyndig. Dette bør gjøres før bud inngis.

Tomtestørrelse

420 kvm

Beskrivelse av tomt

Tomten er fellesareal. At tomten er fellesareal innebærer at borettslaget eier og disponerer over de aktuelle områdene i fellesskap. Dette gir ikke hver enkelt andel en eksklusiv rett til bruk eller å disponere over området/områdene, med mindre annet er uttrykkelig avtalt/det følger av vedtektene.

Uterommet vil ligge like ved Ulven park. Her vil det plantes trær, busker og staudefelt, og etableres trivelige oppholdssteder med benker langs gangveien. I fellesområdet er det etablert et samlingssted med pergola, tett tak og plass til grill. I tillegg vil det bli lagt til rette for hageparseller.

Tomten er festet og festehaver er Ulven Bolig AS.

Festeavgiften betales gjennom de månedlige felleskostnadene.

Nærområdet

Ulven er et sentrumsnært boligområde i bydel Alna, midt mellom Økern og Teisen og en del av Hovinbyen. Hovinbyen er et av Oslos største og viktigste satsingsområde i kommuneplanen. Hovinbyen skal koble sammen indre by og Groruddalen. Området blir selvforsynt med butikker, serveringssteder og servicetilbud, og skaper en velfungerende og selvstendig forlengelse av indre by.

De tre hovedplanene for området er en fremtidsrettet og klimasmart byutvidelse, et mangfold av attraktive byområder og en stor satsing på at gange, sykkel og kollektiv skal bli letteste og mest attraktive måte å ferdes rundt på.  Fra boligen er det kort vei til kjøpesentre som Hasle , Fyrstikktorget, Bryn og Alna senter med det aller meste av forretninger og servicetilbud. OBOS har store planer for Ulven. Deriblant Ulven torg som skal fungere som et levende byrom. Torgbygget er ideelt for butikkvirksomhet, med god eksponering ut mot Ulvenveien. Kafébaren, småbutikker, sushi-restaurant og den store KIWI-butikken i nabobygget vil danne et torg og møteplass.

Nye Økern senter planlegges ferdigstilt i 2023. Økern skal bli fremtidens «hovedstad» på Oslo øst og vil få en god blanding av handel, servering og kultur.

Nærområdet kan by på flotte grøntarealer med gode tur- og rekreasjonsmuligheter. Hovindammen som er en liten idyll med omkringliggende gangstier og grønne lunger er et attraktivt mål for turgåere. Nærhet til Østmarka kan by på med flotte turstier, skiløyper, bade- og fiskevann. Den nye Vålerenga stadion, Intility Arena, rommer et bredt tilbud av aktiviteter. Arenaen inngår i konseptet Vålerenga kultur- og idrettspark og dekker hele området med Vallhall arena og treningsfeltet. Her finner man blant annet FitnessXpress, Valle Hovin Idrettsbarnehage, Vålerenga fotball elite, Valle Hovin videregående skole, stadionpuben ØST og Rema 1000.

God tilgang på offentlige kommunikasjon i området. Bussene 100, 110 og 68 går jevnlig og tar deg til Oslo sentrum på ca. 10 minutter. Kun 6 minutters gange til Økern T-bane og kun 5 minutters gange til busstopp på Ulven Torg.

Offentlige forhold

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til sentrumsformål etter bestemmelser i S-4832, datert 20.05.2015. Innenfor områdene angitt som sentrumsformål kan det etableres

boliger, offentlig eller privat tjenesteyting, forretninger og kontor, hotell/overnatting og bevertning.

Pågående byggesaker

Selma Ellefsens vei 9 – Oppføring av to boligblokker med felles kjelleretasje

Saksnummer: 201915138

Selma Ellefsens vei 11 – Oppføring av 2 boligblokker sammenbygget med felles

kjeller, og med næringslokale i deler av 1 etasje – Felt B3 – Bygg A og B-F

Saksnummer: 201710787

Pågående plansak

Saksnummer: 201916403

Saken gjelder: Selma Ellefsens vei 2 – 6. Hensikten er å legge til rette for boligutvikling.

Sakstype: Detaljregulering

Veiledende plan for offentlig rom – Haraldrud

Planarbeidet har utgangspunkt i anbefalinger fra planprogram for Haraldrud.

Haraldrud står foran en transformasjon fra et bilbasert område med arealekstensiv næring og industri, til et nytt byområde med en annen type næringsvirksomhet, en ny bystruktur med bygater, parker, plasser og tydelige gang- og sykkelforbindelser.

Ny kommuneplan fra 23. september 2015: Oslo kommune har vedtatt ny kommuneplan som får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen.

For informasjon om eventuelle arbeider/prosjekter i nærliggende områder anbefaler vi et søk på Oslo kommunes portal for saksinnsyn: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Ferdigattest brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen datert 09.07.2021. For å kunne søke om ferdigattest må det gjennomføres følgende tiltak på eiendommen:

– Asfaltering av gangvei på delen av utomhusområdet som omfattes av denne søknaden. (uke 32)

– Del av utomhus i hjørnet mot park G1 (sørøstre hjørne). (uke 36)

– Gangbroer (2 m lange) på del 3, over regnkanal ikke ferdig p.d. (uke 31)

– Takterrase del 3

– Rekkverk

Øvrige kjøpsforhold

Forkjøpsrett

Dersom en andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget – utpekt av OBOS – forkjøpsrett. OBOS BBL har forkjøpsrett på beste prioritet for andeler som omfattes av OBOS Bostartvilkårene og for eierandeler i andeler som OBOS har eierandel i, jf. Vedtektene punkt 3-3.

Vilkår for styregodkjennelse

Overdragelsen av borettslagsandelen til ny andelseier må godkjennes av styret. Eiendomsmegler bistår med innsending av styregodkjennelse, men det er kjøper som bærer risikoen for at overdragelsen godkjennes. Godkjenning kan kun nektes dersom det foreligger saklig grunn. Eventuelle merkostnader som pådras i forbindelse med styregodkjennelsen er kjøpers ansvar.

Overtagelse

Overtakelse skjer etter avtale med selger.

Før boligen overleveres kjøper, skal fullt oppgjør og omkostninger være mottatt på meglers klientkonto.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men har fylt ut egenerklæringsskjema.

Konsesjon

Erverv av eiendommen er ikke konsesjonspliktig.

Vei, vann og avløp

Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tinglyste heftelser og forpliktelser

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Heftelser i eiendomsrett:

1967/5934-1/105 02.05.1967 ERKLÆRING/AVTALE

Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse av denne eiendom

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 180

1970/18879-1/105 05.11.1970 ERKLÆRING/AVTALE

Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 180

1974/16066-1/105 23.08.1974 SKJØNN

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 180

1980/13718-1/105 20.06.1980 BEST. OM ADKOMSTRETT

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 378

Byggeforbud på nærmere angitt avstand. Kan ikke slettes uten samtykke fra

bygningsrådet

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 180

1986/81058-1/105 10.12.1986 BEST. OM ADKOMSTRETT

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 180

Kan ikke slettes uten samtykke fra BNR 180 OG 409

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 180

1986/81059-1/105 10.12.1986 BEST. OM ADKOMSTRETT

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 409

Kan ikke slettes uten samtykke fra BNR.180 OG 409.

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 180

032 Informasjon om boligen

1987/26090-1/105 28.04.1987 BEST. OM ADKOMSTRETT

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 378 og 409

Bestemmelse om vann/kloakkledning

Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 180

1987/26090-2/105 28.04.1987 BEST. OM ADKOMSTRETT

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 378

Bestemmelse om vann/kloakkledning

Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 180

1988/15434-3/105 03.03.1988 RETTIGHETER IFLG. SKJØTE

Rettighetshaver: OSLO KOMUNE

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 180

1989/10776-1/105 20.02.1989 BEST. OM ADKOMSTRETT

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 421

Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 180

1989/10776-2/105 20.02.1989 BEST. OM ADKOMSTRETT

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 180

Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 180

1989/10776-3/105 20.02.1989 BEST. OM ADKOMSTRETT

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 421

Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 180

1996/60853-1/105 28.10.1996 ERKLÆRING/AVTALE

Midlertidig dispensasjon fra Bygningslovens prf. 67 ang. veg

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 180

2000/52491-1/105 11.09.2000 ERKLÆRING/AVTALE

Nettstasjon nr.1948

Rettighetshaver: Viken Energinett AS. Kan ikke slettes uten samtykke fra netteier.

Med flere bestemmelser.

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 180

2012/269674-2/200 03.04.2012 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.

Rettighetshaver: STATENS VEGVESEN

ORG.NR: 971 032 081

Med flere bestemmelser

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 180

2015/129908-1/200 12.02.2015 ERKLÆRING/AVTALE

Rettighetshaver: ALLMENNHETEN

LØPENR: 13719227

Bestemmelse om rett til ferdsel innenfor regulert samferdselsanlegg. Bestemmelse om rett til ferdsel i park

Kan ikke endres eller slettes uten samtykke fra Oslo kommune, org.nr. 958 935 420

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 180

BESTEMMELSE OM VANNLEDNING

Rettighetshaver: OSLO KOMMUNE

ORG.NR: 958 935 420

Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler, adkomstrett og bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler

Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 180

BESTEMMELSE OM KLOAKKLEDNING

Rettighetshaver: OSLO KOMMUNE

ORG.NR: 958 935 420

Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler, adkomstrett

og endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler

Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

ERKLÆRING/AVTALE

Rettighetshaver allmennheten

Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune

Bestemmelse om allmennhetens tilgang

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA: OSLO KOMMUNE

ORG.NR: 958 935 420

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 180

BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT

Rettighetshaver allmennheten

Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA: OSLO KOMMUNE

ORG.NR: 958 935 420

Overført fra: KNR: 0301 GNR: 122 BNR: 180

FESTEKONTRAKT – VILKÅR

Årlig festeavgift: NOK 1 000

Tomteverdi: NOK 329 400 000

Inngåelsedato: 21.01.2019

Kan ikke overdras uten samtykke av

hjemmelshaver/utleier

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Sentrale lover

Eiendommen er solgt «som den er», jf. avhendingsloven § 3-9. At eiendommen selges «som den er» innebærer at risikoen for skjulte feil og mangler overføres fra selger til kjøper. Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingsloven § 3-9 annet punktum. Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at vesentlighetskravet anses oppfylt.

Viktig informasjon om budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til selger. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger.

Bud kan legges inn på eiendommens finn-annonse ved å trykke på knappen «gi bud» eller via vår hjemmeside. Ved elektronisk budgivning legges bud inn ved å benytte BankID. Bud kan også inngis på budskjema vedlagt i salgsoppgaven. Før megler formidler bud til selger, skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Senere bud kan inngis per e-post til: bente@eiendomsnokkelen.no eller sendes per SMS til: 915 58 045.

Budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis.

Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der selger er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Senere bud må ha en tilstrekkelig lang akseptfrist til at megler, så langt det er nødvendig og mulig, kan videreformidle budet og eventuelle forbehold til alle involverte parter og legge til rette for at disse får tid til å områ seg, jf. forskrift om eiendomsmegling § 6-3. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser bør skje senest 10 minutter før fristens utløp. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte, vil megler fraråde budgiver å stille slik frist. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor selgeren, når budet er gitt innenfor akseptfristene ovenfor.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt.

Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form.

Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig. For mer informasjon om budgivningsprosessen, se «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt salgsoppgaven, eller ta kontakt med megler.

Hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundekontroll og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning. Hvis kundekontroll ikke lar seg gjennomføre, vil Eiendomsnøkkelen AS ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Salg «off marked»
Salg av leiligheten skal utlyses for salg på det åpne marked og skal ikke selges «off marked». Selger vil ikke godta bud direkte til seg og alle bud skal sendes til eiendomsmegler, som deretter videreformidler bud til selger.

Personopplysningsloven

Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Betalingsbetingelser

Oppgjør skal betales i en samlet innbetaling fra norsk bank. Betaling fra utlandet tillates kun i unntakstilfeller og dersom det er avklart med megler i anledning avtaleinngåelse (budaksept).

Trygghetspakke kjøper

Kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som dekker utgifter forbundet med juridisk bistand, fagkyndig uttalelse og saksomkostninger. Forsikring er valgfri. Pris 6900kr.

MEGLERS VEDERLAG
Vederlag:
Det er avtalt at selger skal betale en fastpris på kr 30.000,-  Videre skal selger betale kr. 6 900,- for oppgjør, kr. 14 900,- for tilrettelegging og kr. 2 500,- per visning (2 inkl).

I tillegg skal selger betale kr. 14 250,- for grunnpakke markedsføring.

Utlegg:
Selger skal betale avtalte utlegg i samsvar med oppdragsavtalen. Dersom handel ikke kommer i stand må selger betale påløpte kostnader, herunder både vederlag og utlegg.

SAKSBEHANDLER/FORETAK
Advokat MNA, Bente-Marie Nørgård, E-post: bente@eiendomsnokkelen.no. Tlf. 915 58 045

Medhjelper
Alen Putes, E-post: alen@eiendomsnokkelen.no. Tlf. 932 03 259

Meglerforetak
Eiendomsnøkkelen AS, Org.nr. 860 744 392 E-post: post@eiendomsnokkelen.no. Tlf. 22993380

 


Prisantydning
3 480 000 NOK
Totalpris
7 352 454 NOK
Fellesgjeld
3 864 000 NOK
Omkostninger
8454
Forkjøpsrett
Ja

Husleie/felleskostnader
8599
Husleie/felleskostnader inkl
kr 3.000,- felleskostnader, kr 833,- a-konto oppvarming, kr 4.766,-kapitalkostnader..Felleskostnadene inkluderer forsikring, trappevask, grunnpakke internett, A-konto oppvarming, kommunale avgifter, vaktmestertjenester, kapitalkostnader og forretningsfører

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

 • 11/10/2021, kl 17:00 - 18:00

Adresse

Selma Ellefsens vei 3K,,
Norge

Kontakt megler

Alen Putes

22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes

Bente-Marie Nørgård

Advokat MNA/Eiendomsmegler
22993380 Send e-post
Bente-Marie Nørgård
Finnkode: 233666305.