Torrevieja, Rosaleda – Stilig og nyoppusset leilighet med god planløsning, solrik takterrasse, balkong og felles basseng

C. Marconi,
03183 Torrevieja,
,

Prisantydning

229 900 EUR

Boligtype

P-Rom

55 m2

Antall soverom

2 soverom

Byggeår

1996

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
1996
Primærrom
55 m2
Bruksareal
98 m2
Antall rom
3
Soverom
2

Fasiliteter

  • Balkong
  • Moderne
  • Utsikt
  • Offentlig vann/kloakk
  • Turterreng
  • Bademulighet
  • Terrasse

Beskrivelse

Et godt planlagt og nyoppusset leilighet som ligger i det hyggelige området Rosaleda på den sørlige Costa Blanca. Her bor du nær flotte klipper, fine strender og et godt utvalg av butikker, restauranter og kafeer. For de padel og golfinteresserte er det flere kjente og velholdte baner en kort kjøretur unna.

På fellesområdet er det svømmebasseng med solrik beliggenhet.
Parkeringsmulighet.

Leiligheten er på ca 55 kvadratmeter og har to soverom, to bad og stue og kjøkken i delvis åpen planløsning. I tillegg kommer en romslig balkong på ca 10 kvm og en stor solrik takterrasse på ca 43 kvm, begge med fin utsikt og trivelig beliggenheter. Leiligheten har en arealeffektiv planløsning, gode lysfrohold og et innbydende preg, dette er en bolig du gjerne vil kalle ditt hjem i Spania.

Du ønskes velkommen inn i den koselige stuen med plass til en mindre sittegruppe og spiseplass. Arbeidskjøkkenet er overflateeffektivt og har gode oppbevaringsmuligheter.

To romslige soverom med rolige beliggenheter og gode lysforhold, begge soverommene har innebygde garderobeskap. Hovedsoverommet har også eget bad, badet er utstyrt med toalett, vask og dusj.

Fellesbadet er moderne og utstyrt med toalett, servant med kommode og badekar med glassvegg.

Takterrassen med vidstrakt utsikt og solrik beliggenhet med god plass til loungemøbler.

Du er velkommen til å kontakte oss i Eiendomsnøkkelen avd. Torrevieja, for mer informasjon eller for å avtalevisning. Vi vil selvsagt gjennomføre digitale visninger dersom du ikke har mulighet til å være der.

I närheten

Avstånd till strand 1,5 km
Avstånd till flygplats 42 km
Avstånd till mataffär 0,85 km
Avstånd till hav 0,5 km
Avstånd till sjukhus 3 km
Avstånd till golfbana 14,5 km

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig.


Prisantydning
229 900 EUR

Husleie/felleskostnader inkl
Felleskostnader/driftskostander ca. 36,- EUR pr mnd

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

  • , kl -
    Du er velkommen til å kontakte oss i Eiendomsnøkkelen AS for mer informasjon eller for å avtale visning, vi gjennomfører selvfølgelig digital visning dersom du ikke kan møte. Det er viktig at du føler deg trygg før, under og etter ditt boligkjøp i Spania.

Adresse

C. Marconi,
03183 Torrevieja,
Costa Blanca sørSpania

Kontakt megler

Alen Putes

Medhjelper
93203259 Send e-post
Alen Putes