Torrevieja – Moderne og stilig leilighet med eksklusivt preg, balkong, privat takterrasse og felles svømmebasseng på taket.

C. Helsinki,
03183 Torrevieja,

Prisantydning

259 900 EUR

Boligtype

Antall soverom

2 soverom

Byggeår

2021

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

F
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2021
Energimerking
F
Bruksareal
77 m2
Antall rom
3
Soverom
2
Etasje
4

Fasiliteter

  • Balkong
  • Moderne
  • Utsikt
  • Garasjeplass
  • Turterreng
  • Sentralt
  • Terrasse

Beskrivelse

Hjertelig velkommen til Torrevieja sentrum og denne godt planlagte leiligheten med eksklusivt preg og stilig interiør. Her bor du på en attraktiv adresse like ved byens store utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Det er ca 150 meter ned til sjøen og stranden. For de golf og padel interesserte ligger flere kjente baner en kort kjøretur unna. I byen Torrevieja er det gode bussforbindelser.

På taket er det et felles svømmebasseng.
Leiligheten har garasjeplass og bod.

Leiligheten har en gjennomtenkt planløsning med to soverom, to bad, hvorav det ene er en suite, samt åpen stue og kjøkkenløsning. Det er også en romslig balkong og en privat takterrasse som er tilgjengelig via en spiraltrapp. Et gjennomgående behagelig lys og lett møblerte overflater.

Stue og kjøkken er i åpen planløsning og det er god plass til spiseplass for fire personer, salongområde, oppbevaringsmøbler og TV. Kjøkkenet har gode oppbevaringsmuligheter bak det hvite skapet utvendig på både over- og underskap. Fra rommet kommer man ut på den romslige balkongen med plass til bord og stoler, hvor man kan nyte en fin utsikt over områdets hustak.

En spiraltrapp fører opp til privat takterrasse hvor det er plass til loungegruppe og solsenger. Det er også et utekjøkken og en utendørs dusj. Fellesbassenget er tilgjengelig fra terrassen.

Hovedsoverommet har en rolig beliggenhet og det er plass til dobbeltseng og nattbord. Oppbevaring i innebygget garderobeskap og eget bad en suite. Badet er stilrent og utstyrt med toalett, servant med kommode og dusj.

Det andre soverommet har plass til seng og nattbord og det er innebygget garderobeskap med skyvedør.
Fellesbadet er moderne og utstyrt med toalett, vask med kommode og dusj.

Kort sagt: Dette er en leilighet med det lille ekstra og som du gjerne kaller ditt hjem i Spania. Velkommen til å kontakte oss i Eiendomsnøkkelen, avd. Torrevieja for mer informasjon eller for å aavtale visning. Vi vil selvsagt gjennomføre digitale visninger dersom du ikke har mulighet til å være der.

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig.


Prisantydning
259 900 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

C. Helsinki,
03183 Torrevieja,
Spania

Kontakt megler

Alen Putes

Medhjelper
22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes