Torrevieja – Moderne leiligheter med fantastisk beliggenhet ved stranden. Stor fellesområde med tre bassenger – 5 ledige leilligheter

Prisantydning

275 000 EUR

Boligtype

P-Rom

90 m2

Antall soverom

2 soverom

Byggeår

2022

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2022
Primærrom
90 m2
Antall rom
3
Soverom
2
Etasje
1

Fasiliteter

 • Air Condition
 • Moderne
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Heis
 • Sentralt
 • Bademulighet
 • Terrasse

Beskrivelse

Hjertelig velkommen til Villa Amalia Mediterranean Gardens, et nytt prosjekt bestående av 46 leiligheter med to eller tre soverom og to bad. Her bor du tett på middelhavet, fine strender og Torreviejas sentrum. For de golfinteresserte finnes det flere kjente golfbaner på den sørlige Costa Blanca. Dagligvarebutikk, restauranter og butikker ligger i nærheten av prosjektet.

Byggene med boliger ligger rundt fellesarealet, noe som gir mulighet for å lage en stor felles hage på ca 10.000 kvm med tre separate bassenger, lekeplass og chill out-områder. Området er i stor grad tilrettelagt for tilgjengelighet. Det blir et stort basseng, et oppvarmet basseng, et treningsrom og bassengsalong.

Leilighetene på bakkeplan har store hager på inntil 70 kvm og leilighetene i 1.etasje har store terrasser på inntil 30 kvm, noen har også private takterrasser. Gjennomgående moderne design, stilige materialvalg av høy kvalitet. Dette er en bolig som passer deg som har høye krav og verdsetter en bolig med det lille ekstra.

Du er velkommen til å kontakte oss i Eiendomsnøkkelen AS, avd. Torrevijea for mer informasjon eller for å bestille visning, har du ikke mulighet til å være på stedet gjennomfører vi også digitale visninger.

Priser fra 275 000 EUR (pluss avgifter)

Kun 5 ledige leiligheter i fase 2.

Planlagt ferdigstillelse er juni 2023

Fakta om prosjektet:

Type: Leilighet

Referansenummer: Villa Amalia Mediterranean Gardens

Antall rom: 3

Antall soverom: 2

Antall bad: 2

Areal: ca 71 kvm

Byggeår: 2023

Heis: Ja

Parkering: Garasje

Balkong: Nei

Basseng: Ja

Terrasse: Ja

Avstander:

Til sjøen: 0,3 km Til flyplass: 48 km

Til sykehus: 2 km  Golfbane: 8,5 km  Matbutikk: 0,4 km

Trygg utenlandsinvestering med Eiendomsnøkkelen AS

 • Bolighandel og pengetransaksjoner innebærer risiko for økonomiske tap, og Norge har et av verdens strengeste lovverk som skaper trygge rammer for deg som investor.
 • Eiendomsnøkkelen er det eneste norskregistrerte eiendomsmeglerfirmaet som formidler bolig i Spania i henhold til norsk lov om eiendomsmegling og følgelig lovpålagt sikring av dine penger.

Vi gir deg:

 • Norsk ansvarsforsikring med full dekning i Spania for økonomiske tap forårsaket av eiendomsmegler.
 • Bankgaranti for alle innbetalinger ved investering i nybygg. Det er vårt ansvar som norsk eiendomsmegler å kvalitetssikre bankgarantien før utbetaling til selger.
 • Alle betalinger skjer til vår norske klientkonto som er beskyttet mot kreditorbeslag. Klientkonto er en særnorsk ordning, som ingen spanske foretak kan tilby.

Prisantydning
275 000 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Kontakt megler

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta

Alen Putes

Medhjelper
22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes