Torrevieja – Las Cibeles – 137 leiligheter, med ett, to eller tre soverom. Planlagt ferdigstillingsblokk 2 er september 2021, blokk 3. desember 2021

Prisantydning

99 990 EUR

Boligtype

P-Rom

44 m2

Antall soverom

1 soverom

Byggeår

2021

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2021
Primærrom
44 m2
Antall rom
2
Soverom
1

Fasiliteter

 • Air Condition
 • Balkong
 • Moderne
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Vaktmestertjeneste
 • Sentralt

Beskrivelse

Las Cibeles, med en sentral adresse nær sjøen og byens sentrum. Her bor du i et prosjekt med totalt 137 leiligheter med ett, to eller tre soverom. Husene består av tre etasjer, hvor leilighetene har balkong og / eller egen takterrasse.

Lyse leiligheter med store vinduer og lys innredningen. I tillegg er det et fint felles bassengområde, private grøntområder og en romslig garasje. Her bor du nær sentrum og et stort utvalg av butikker, kafeer, restauranter, sykehus, kjøpesentre, promenader og havn. Men også bare 700 meter fra den fine bystranden «Playa del Cura».

Priser fra 99990 EUR (pluss skatt)

Planlagt ferdigstillingsblokk 2 er september 2021, blokk 3. desember 2021

Garasjeplass: Valgfritt

Lagring: Valgfritt

Velkommen til å kontakte oss på Eiendomsnøkkelen avd. Torrevieja for mer informasjon eller for å bestille en tur, vi er her for deg.

Torrevieja har blitt en ekstremt populær by på Costa Blanca og har blitt omgjort fra en gammel fiskerlandsby til en moderne mellomstor by de siste tiårene. I tillegg til fine sandstrender og vakre promenader, er det et stort utvalg av butikker, restauranter og barer samt et rikt uteliv. Takket være den jevne strømmen av skandinaviske turister som befolker gatene i Torrevieja, har byen et bredt spekter av tilbud og aktiviteter.

Fakta om prosjektet:

Type: Leilighet

Referansenummer: Cibeles

Antall rom: 2

Antall soverom: 1

Antall bad: 1

Areal fra: 44 kvm

Tomt: 190 kvm

Etasje: 3 etasjer

Byggeår: 2021

Heis: Ja

Parkering: mulighet for garasje og bod (tilvalg)

Balkong: Ja, ca 4 kvm

Basseng: Ja

Terrasse: Nei

Avstander:

Til stranda: 0,8 km   Til sjøen: 0,7 km  Til flyplass: 45,5 km

Til sykehus: 4,5 km  Golfbane: 11,9 km  Matbutikk: 0,3 km

Trygg utenlandsinvestering med Eiendomsnøkkelen AS

 • Bolighandel og pengetransaksjoner innebærer risiko for økonomiske tap, og Norge har et av verdens strengeste lovverk som skaper trygge rammer for deg som investor.
 • Eiendomsnøkkelen er det eneste norskregistrerte eiendomsmeglerfirmaet som formidler bolig i Spania i henhold til norsk lov om eiendomsmegling og følgelig lovpålagt sikring av dine penger.

Vi gir deg:

 • Norsk ansvarsforsikring med full dekning i Spania for økonomiske tap forårsaket av eiendomsmegler.
 • Bankgaranti for alle innbetalinger ved investering i nybygg. Det er vårt ansvar som norsk eiendomsmegler å kvalitetssikre bankgarantien før utbetaling til selger.
 • Alle betalinger skjer til vår norske klientkonto som er beskyttet mot kreditorbeslag. Klientkonto er en særnorsk ordning, som ingen spanske foretak kan tilby.

Prisantydning
99 990 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Kontakt megler

Alen Putes

Medhjelper
22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta