Torreta – Torrevieja – Sjarmerende rekkehus i populært boområde Sunlake

Prisantydning

125 000 EUR

Boligtype

P-Rom

67 m2

Antall soverom

3 soverom

Byggeår

2006

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2006
Primærrom
67 m2
Tomteareal
27 m2
Antall rom
4
Soverom
3

Fasiliteter

  • Air Condition
  • Balkong
  • Barnevennlig
  • Rolig
  • Turterreng
  • Terrasse

Beskrivelse

Pen 4-roms rekkehus som ligger i den populære foreningen Sunlake. Her bor du i et rolig område like ved Torreviejas sentrum og fine strender. Kort avstand til dagligvarebutikker, restauranter etc.

Rekkehuset er på ca 67 kvm og det er flere uteplasser med fine beliggenheter. En av uteplassene er innglasset og har sommerkjøkken og plass til spiseplass for fire personer.

Entréplan
Stuen har god plass til sofa og en mindre spiseplass.

Stor kjøkken som har gode oppbevaringsmuligheter i over- og underskap. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr, stekeovn, vifte vaskemaskin og kjøleskap med et lite fryserom. Fra kjøkkenet kommer du til uteplassen på baksiden av rekkehuset.

To soverom med plass til seng og garderobeskap.

Pent bad utstyrt med toalett, servant med kommode og dusj med glassvegger.

Første etasje
På øverste plan er det enda et soverom, i dag innredet med dobbeltseng og nattbord. Det er også en innebygd garderobe.

Badet har vindu for ventilasjon og lysinnslipp og er utstyrt med toalett, servant med kommode og badekar.

Stor terrasse med fin beliggenhet og med plass til loungemøbler eller solsenger.

Felles bassengområde.

Kontakt oss i Eiendomsnøkkelen AS avd. Torrevieja for mer informasjon eller for å avtale visning.  Vi er her for deg. Dersom du ikke har mulighet til å komme på en visning hjelper vi deg med en digital visning når det passer deg.

Investering i ny bolig er forbundet med risiko, både i Norge og i Spania

Investering i bolig under oppføring i Norge er den mest lovregulerte handelen du kan gjøre, dette fordi det er en handel forbundet med en viss risiko. Det skjer at forbrukere lider økonomiske tap, dette som følge av entreprenører som ikke leverer i henhold til avtale, eller fordi eiendomsmegleren gjør feil.

I Norge er det nå slik at en entreprenør er pliktig til å stille bankgaranti via sin bank for et hvert innbetalt beløp i byggeprosessen. Går entreprenøren konkurs underveis i byggeprosessen, er bankgarantien utstedt fra entreprenørens bank din sikkerhet for at du får tilbakebetalt innbetalte beløp direkte fra banken.

Eiendomsmegleren må ha en ansvarsforsikring som dekker forbrukerens økonomiske tap opp til kr. 45.000.000,- som følge av feil begått av megler. Gjør megler feil eller kommer med lovnader som ikke innfris og du lider et økonomisk tap, vil ansvarsforsikringen dekke dette.

Eiendomsmeglerfirmaet er også forpliktet til å ha en klientkonto i norsk bank som er beskyttet mot kreditorbeslag – her settes alle pengeoverføringer fra klienter, de skal ikke inn på firmakonto. Finanstilsynet utfører jevnlig og streng kontroll av eiendomsmeglerfirmaenes klientkontoer. Dersom eiendomsmegleren underveis i prosessen skulle gå konkurs, vil alle klientmidler/kundenes penger stå uberørt på klientkontoen.

Utdrag fra regjeringen.no:

Eiendomstransaksjoner kan være kompliserte transaksjoner som omfatter store økonomiske verdier for partene som er involvert. Dette gjør at både selger og kjøper i mange tilfeller kan ha behov for kvalifisert rådgivning. Det kreves derfor konsesjon for å drive eiendomsmeglingsvirksomhet. Sentrale vilkår for slik konsesjon er blant annet at foretaket stiller sikkerhet og har en tilstrekkelig robust økonomi. Foretaket må også ha en fagansvarlig som er utdannet eiendomsmegler, har advokatbevilling eller er jurist med særskilt tillatelse fra Finanstilsynet. 
Tittelen ”eiendomsmegler” er forbeholdt personer med eiendomsmeglerbrev.

https://www.regjeringen.no/no/tema/okonomi-og-budsjett/finansmarkedene/eiendomsmegling/id449231/

Du reiser til Spania og skal investere gjerne flere millioner kroner i en ny bolig, og her øker risikoen noe mer, du er utlending som skal kjøpe bolig i et fremmed land!

Eiendomsnøkkelen AS er det eneste norskregistrerte eiendomsmeglerfirmaet som har tillatelse til å formidle bolig i Spania underlagt det norske regelverket for kjøp og salg av bolig under oppføring.

Vi er den eneste eiendomsmegleren som helt uten ekstra kostnad sikrer investeringen din med:

Bankgaranti for ethvert innbetalt beløp via entreprenørens bank.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring. Gjør vi som meglere feil, er eventuelle økonomiske tap du måtte lide forsikret opp til kr. 45.000.000,- i Spania.

Klientkonto i norsk bank som ikke er gjenstand for kreditorbeslag. Alle dine pengetransaksjoner skal gå via vår klientkonto, og her er vi ansvarlig for alle utbetalinger på vegne av deg.

I Spania kan hvem som helst starte et eiendomsmeglerfirma, det kreves ingen utdannelse for å formidle boliger, man må ikke stille sikkerhet og klientkontoer eksisterer ikke, ei heller er man forpliktet til å ha en særskilt ansvarsforsikring.

I Spania kan også de fleste meglerfirmaene formidle de aller fleste prosjektene entreprenørene har på markedet, for de er det viktigste at boligene blir solgt og ikke hvilket meglerfirma det går via.

Du står nå overfor en situasjon hvor du kan velge: Investere via et spansk firma som kun må forholde seg til det spanske regelverket, eller investere i bolig under oppføring i Spania via en norsk eiendomsmegler med norsk sikkerhet for din investering.

Uansett hva du velger vil prisen være nøyaktig den samme, men risikoen vidt forskjellig!

Velkommen som kunde hos Eiendomsnøkkelen AS – Trygg investering i bolig i Spania.


Prisantydning
125 000 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Kontakt megler

Alf Grønneflåra

Eiendomsmegler MNEF
22993380 93203259 Send e-post
Alf Grønneflåra