Torreta, Torrevieja – Arealeffektivt rekkehus med to uteplasser, balkong, takterrasse og fint bassengområde!

C. de los Flamencos, ,
03183 Torrevieja,

Prisantydning

1 450 000 EUR

Boligtype

Antall soverom

2 soverom

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

Bestilt
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Energimerking
Bestilt
Bruksareal
80 m2
Antall rom
3
Soverom
2

Fasiliteter

 • Balkong
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Turterreng
 • Terrasse

Beskrivelse

Velkommen til en arealeffektivt rekkehuset med fin beliggenhet nær Torreviejas velkjente saltvann. Her bor du i behagelig avstand fra det store kjøpesenteret Habaneras med et stort utvalg av butikker. Det er også flere restauranter i området. For de golfinteresserte er det flere velholdte golfbaner en kort kjøretur unna. I fellesområdet er det et fint basseng med solrik beliggenhet.

Rekkehuset er på ca 80 kvm og fordelt på to etasjer er det to soverom, bad, gjestetoalett, stue og kjøkken. I tillegg er det to fine uteplasser, romslig balkong og takterrasse med fin utsikt.

Du ønskes velkommen inn via en av de to uteplassene, her er det god plass til sittegruppe og loungemøbler. Uteplassen har en vegetasjon som gir en koselig følelse.
Stuen er romslig og er i dag innredet med både stue med sofa og spiseplass for fire personer. Kjøkkenet har gode oppbevaringsmuligheter i over- og underskap. Fra kjøkkenet kommer du til den andre uteplassen, som har en solrik beliggenhet og det er plass til stoler og bord eller solsenger.

To soverom med behagelige lysstrømmer og lyse overflater. Hovedsoverommet er i dag innredet med dobbeltseng og nattbord, fra dette rommet nås også egen balkong med fin utsikt. På balkongen er det plass til sittegruppe om ønskelig.

Det andre soverommet er innredet med to køyesenger.

Badet i lyset farger og er helfliset og utstyrt med toalett, servant, vaskemaskin og dusj med glassvegg.
Det er også eget gjestetoalett utstyrt med toalett og vask.

Den private terrassen har fin utsikt og det er også god plass til solsenger eller loungemøbler.

Driftskostnad for denne boligen er ca 60 EUR pr.mnd.

Andre avgifter:

Avfallsavgift: EUR 42

Eiendomsskatt: 300 EUR

Kommunaleavgifter: 360 EUR

Kostander for elektrisitet og vann er individuelle og kan variere over tid.

Velkommen til å kontakte oss i Eiendomsnøkkelen AS for mer informasjon eller for å avtale visning. Dersom du ikke har mulighet til å være på stedet, gjennomfører vi også digitale visninger.

Avstander:

Til sjøen: 3,5 km     Til stranda: 3,5 km     Til flyplass: 45 km

Til sykehus: 4 km  Golfbane: 13 km Til matbutikk: 0,4 km

Trygg utenlandsinvestering med Eiendomsnøkkelen AS

 • Bolighandel og pengetransaksjoner innebærer risiko for økonomiske tap, og Norge har et av verdens strengeste lovverk som skaper trygge rammer for deg som investor.
 • Eiendomsnøkkelen AS er det eneste norskregistrerte eiendomsmeglerfirmaet som formidler boliger i Spania i henhold til norsk lov om eiendomsmegling og følgelig lovpålagt sikring av dine penger.

Vi gir deg:

 • Norsk ansvarsforsikring i Trygg med full dekning i Spania for økonomiske tap forårsaket av eiendomsmegler.
 • Bankgaranti for alle innbetalinger ved investering i nybygg. Det er vårt ansvar som norsk eiendomsmegler å kvalitetssikre bankgarantien før utbetaling til selger.
 • Alle betalinger skjer til vår norske klientkonto som er beskyttet mot kreditorbeslag. Klientkonto er en særnorsk ordning, som ingen spanske foretak kan tilby

Digitale visninger

Hos oss er du som kunde alltid i fokus. Vårt mål er å tilby en bred meglertjeneste med høy kvalitet og vi jobber derfor for å ligge i forkant på det digitale. Vi vil gjerne møte deg digitalt, siden reiser og møter i det virkelige liv er begrenset. På denne måten kan du fortsette å drømme om og planlegge et boligkjøp i Spania.

Digital visning gjør det mulig å møte megler på en smidig måte og få sett over boligen gjennom f.eks. FaceTime eller WhatsApp. En digital visning skal ses på som et supplement til den fysiske visningen og føler du at boligen er av interesse, kontakt megler for å planlegge en visning på stedet i Spania.

Slik fungerer det:

Ved interessemelding for ønsket bolig oppgir du ønske om digital visning eller ved henvendelse til ansvarlig megler.
Ansvarlig megler bestiller en individuell digital visning for ønsket bolig. Vær oppmerksom på at ikke alle boliger har mulighet for digital visning.
Megleren vil til avtalt tid kontakte deg med en videosamtale fra hjemmet hvor nå videovisningen din kan begynne, du kan selvsagt stille spørsmål underveis i samtalen.

Kontakt oss for mer informasjon, sammen finner vi en løsning som fungerer for deg!


Prisantydning
1 450 000 EUR

Husleie/felleskostnader
59 EUR pr.mnd.

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

C. de los Flamencos, ,
03183 Torrevieja,
Spania

Kontakt megler

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 93203259 Send e-post
Alf Grønneflåta