Torrenova, Calvia – Fantastisk panoramautsikt mot to strender, to balkonger, mulighet for parkeringplass.

Carrer Martín Ros García,
,

Prisantydning

329 000 EUR

Boligtype

P-Rom

91 m2

Antall soverom

2 soverom

Byggeår

1975

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

E
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
1975
Energimerking
E
Primærrom
91 m2
Antall rom
3
Soverom
2
Etasje
14

Fasiliteter

  • Balkong
  • Utsikt
  • Kabel-TV
  • Rolig
  • Turterreng
  • Bredbåndstilknytning
  • Heis

Beskrivelse

Hvis du vil starte dagen med en dukkert i havet og har to strender å velge mellom, så er dette stedet for deg!
I tillegg er dette et område som er under store endringer fastsatt av kommunen for å heve nivået på områdets besøkende og pusse opp hele området.
Sakte, men sikkert går endringene igjennom og om noen år vil det bety at boligene her har en høyere verdi.
Dersom du ikke ønsker å bo her selv i endringsperioden kan du kjøpe nå, leie ut for minst 1 måned av gangen slik boligen ser ut nå og om noen år når du føler at du ønsker boligen selv , pusser du opp og flytter inn i en ved å leie delbetalt bolig.

Etasjen, som er i 14. etasje, øverst i bygget, med heis, har et boareal på 91 kvadratmeter som er godt fordelt.
Du kommer først inn i en ytre hall med mye oppbevaring, i dag er det også en bokhylle der. Derfra har du det åpne kjøkkenet direkte til høyre og det første soverommet til venstre. Fra kjøkkenet fortsetter boligen rett frem med romslig stue med fungerende peis. Fra stuen kommer du inn til venstre til soverom nummer to. Dette soverommet, samt stuen, har utgang til en terrasse på 9 m2 hver med utsikt over både havet og fjellene.

Begge soverommene er rause i størrelse og har god plass til en 180 cm dobbeltseng og begge har eget bad.
Det største av soverommene har utgang til den andre terrassen på 9 kvm.

Hele gulvet har keramiske fliser på gulvene som gir kjølighet, noe som trengs store deler av året. Det er også AC/air condition for både kjøling og oppvarming.
En parkeringsplass kan kjøpes for EUR 15.000 for en åpen plass i garasjen, men de har også en lukket garasjeplass inkludert bod på ca 30 m2 i samme garasje for EUR 35.000.

En velassortert Aldi dagligvarebutikk ligger i nærområdet og i tillegg er det apotek, masse enkle kafeer, barer, restauranter og små butikker som selger alt mellom himmel og jord.

Komplekset er godt vedlikeholdt og ligger i Torrenova, en odde på en høyde midt mellom Magaluf og Palmanova, med utsikt over både Magaluf og Palmanova strendene som er lange og brede. Den lille øya Sa Porrassa kan også sees fra den ene terrassen og i tillegg til Calvias kystlinje hvor du ser solen stå opp og følge den om dagen, kan du også se Tramuntana-fjellene hvor solen går ned om kvelden.

Calvia kommune, som området er en del av, er øyas økonomisk mest velstående kommune. Det er en kommune som de siste årene stadig har utviklet og forbedret kommunens tjenestetilbud for å gjøre det enda mer attraktivt for familier og turister på jakt etter høyere kvalitet. Som et eksempel er det kommunen på øya man kommer raskest gjennom byggetillatelsessøknader, her tar det ca 6 måneder, i andre kommuner på øya tar det opptil år.

Vi har to nesten like toppleiligheter med fantastisk panoramautsikt til salgs. De to leilighetene er naboer i øverste etasje og den største forskjellen er at etasjen presentert over har et lukket kjøkken som du kommer inn direkte fra inngangsdøren, den andre boligen har åpent kjøkken. Kvadratmeter og stort sett alt annet er det samme, den nøyaktige utsikten er litt variert.

TEGNINGEN FOR DENNE BOLIGEN ER DEN GRÅ, DVS DEN NEDERSTE AV DE TO TEGNINGENE.

Begge boligene er klare til innflytting umiddelbart hvis du setter pris på stilen.

Det historiske sentrum av Palma med den vakre sandsteinkatedralen er mindre enn 20 minutters kjøring unna, det er også motorveibusser.
Det tar ca. 30 minutter å kjøre til flyplassen.

Avstand til strand 0,1 km
Avstand til sentrum 16,2 km
Avstand til flyplass 27 km
Avstand til matbutikk 0,3 km
Avstand til sjøen 0,1 km
Avstand til shopping 12 km
Avstand til sykehus 2,5 km
Avstand til golfbane 5 km

Prisantydning
329 000 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Carrer Martín Ros García,
MallorcaSpania

Kontakt megler

Alen Putes

Medhjelper
22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta