Spania – Stilige leiligheter med felles basseng i sentrum av Torrevieja

C.Alumedema,
03189 Torrevieja,
,

Prisantydning

149 950 EUR

Boligtype

Antall soverom

2 soverom
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Leilighet
Antall rom
3
Soverom
2

Fasiliteter

 • Air Condition
 • Balkong
 • Moderne
 • Garasjeplass
 • Kabel-TV
 • Turterreng
 • Parkett
 • Sentralt
 • Bademulighet

Beskrivelse

Velkommen til Las Cibeles,  bygård med sentral adresse nær sjøen og byens sentrum.

Her bor du i et prosjekt med totalt 137 leiligheter med ett, to eller tre soverom. Bygget består av tre etasjer, hvor leilighetene har balkong og / eller egen takterrasse.

Leilighetene har også store vindusflater noe som gir godt med naturlig lys.  Det er et fint felles bassengområde, private grøntområder og en romslig garasje. Her bor du nær byens sentrum og et stort utvalg av butikker, kafeer, restauranter, sykehus, kjøpesentre, promenader og havn. Men også bare 700 meter fra den fine bystranden «Playa del Cura».

Priser fra 99990 EUR (pluss skatt)Planlagt ferdigstillingsblokk 2 er september 2021, blokk 3. desember 2021

Garasjeplass: Mulighet å kjøpe garasjeplass

Velkommen til å kontakte oss på Eiendomsnøkkelen AS, avd. Torrevieja for mer informasjon eller for å bestille en visningstur, vi er her for deg.

Torrevieja har blitt en ekstremt populær by på Costa Blanca og har blitt omgjort fra en gammel fiskerlandsby til en moderne mellomstor by de siste tiårene.

I tillegg til fine sandstrender og vakre promenader, er det et stort utvalg av butikker, restauranter og barer samt et rikt uteliv. Takket være den jevne strømmen av skandinaviske turister som befolker gatene i Torrevieja, har byen et bredt spekter av varer og aktiviteter som appellerer til svensker.I den nordlige delen av Torrevieja er områder som de La Rosaleda, Torrelamata og La Mata.

Det er også rester fra både romere og maurere, som f.eks. vitner det gamle vakttårnet Torre Del Moro. Innbyggerne i Torrevieja er også stolte av sin historie og investerer mye i kultur og tradisjonelle fester (fiestas), og mange festivaler blir tatt veldig alvorlig.

Torrevieja ligger 36 km sør for Alicante flyplass, og folk fra hele verden har blitt tiltrukket hit av forskjellige årsaker, hovedsakelig det sunne klimaet med 320 soldager i året, men også mulighetene som et flerkulturelt turistparadis tilbyr.

Fakta om prosjektet:

Type: Leilighet

Referansenummer: Cibeles

Antall rom: 3

Antall soverom: 2

Antall bad: 1

Areal: 50 kvm

Etasje: 3.etasjer med heis

Byggeår: 2021

Driftskostnad: ca 116 Euro

Heis: Ja

Parkering: garasje og bod (tilvalg)

Balkong: Ja, ca 3 kvm

Basseng: Ja

Terrasse: Nei

Avstander:

Til stranda: 0,8 km   Til flyplass: 45,5 km

Til sykehus: 4,5 km  Golfbane: 11,9 km  Matbutikk: 0,33 km

Trygg utenlandsinvestering med Eiendomsnøkkelen AS

 • Bolighandel og pengetransaksjoner innebærer risiko for økonomiske tap, og Norge har et av verdens strengeste lovverk som skaper trygge rammer for deg som investor.
 • Eiendomsnøkkelen er det eneste norskregistrerte eiendomsmeglerfirmaet som formidler bolig i Spania i henhold til norsk lov om eiendomsmegling og følgelig lovpålagt sikring av dine penger.

Vi gir deg:

 • Norsk ansvarsforsikring med full dekning i Spania for økonomiske tap forårsaket av eiendomsmegler.
 • Bankgaranti for alle innbetalinger ved investering i nybygg. Det er vårt ansvar som norsk eiendomsmegler å kvalitetssikre bankgarantien før utbetaling til selger.
 • Alle betalinger skjer til vår norske klientkonto som er beskyttet mot kreditorbeslag. Klientkonto er en særnorsk ordning, som ingen spanske foretak kan tilby.

 


Prisantydning
149 950 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

C.Alumedema,
03189 Torrevieja,
Costa Blanca sørSpania

Kontakt megler

Alen Putes

Salgskoordinator/Medhjelper
22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta