Son Espanyolet, Palma – Rekkehus med privat beliggenhet, totalrenovert med sjarm, takterrasse, basseng og fin hage

Carrer de Porto,

Prisantydning

950 000 EUR

Boligtype

P-Rom

105 m2

Antall soverom

2 soverom

Byggeår

1904

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

F
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
1904
Energimerking
F
Primærrom
105 m2
Bruksareal
105 m2
Antall rom
3.5
Soverom
2

Fasiliteter

  • Air Condition
  • Balkong
  • Barnevennlig
  • Kabel-TV
  • Rolig
  • Turterreng
  • Bademulighet
  • Hage
  • Terrasse
  • Basseng

Beskrivelse

Fullstendig renovert, veldig sjarmerende hus med en privat beliggenhet. Unikt hus laget for sosialt liv uansett middag ute i hagen ved bassenget, oppe på takterrassen, eller inne i huset.

Det er mange fine detaljer som at takhøyden på høyeste punkt i kjøkken/stue er nærmere 5 meter, og terrassen ligger på samme plan for å forene inne- og utemiljøet.
Det er nivåforskjeller, fine trapper, det er minst 4 steder å spise middag eller ta en kaffe, alle vinduer er skreddersydde, et stor vindu på kjøkkenet og høyt vindu mot hagen.
Det er fin innebygd belysning både oppe og nede rundt hagen, i bassenget, og også utenfor huset. Dette er et hus med karakter og personlighet!

Du kommer inn via en dør i veggen som omkranser huset og kommer så inn i hagen med basseng på 4 x 3 meter og ca. 1,5 m dyp med sittegruppe. Det er også en utendørs dusj med varmt og kaldt vann og en rekke palmer.
En bred trapp fører opp til huset og avsluttes med en avlang terrasse hvor du kan nyte en deilig frokost.
Inne i hoveddelen av huset, til venstre er et meget luftig, åpent kjøkken med klassiske marmorbenkeplater som ikke bare er vakre, men også perfekt for baking.
På kjøkkenet er det også en spisestuedel mot terrasse med vinduer som kan skyves helt til siden slik at innvendig og utvendig integreres.
Rett frem ligger stuen og takhøyden på kjøkken/stue er fantastisk og det er også en fungerende peis!
Til høyre fra stuen ligger hovedsoverommet med eget bad og utgang til terrassen mot hagen.
Ved inngangen til huset er det også bad til høyre, veldig praktisk.

Fra kjøkkenet er det to trappetrinn ned, for å gå inn i et mindre rom som er brukt som kontor og er en gang til soverom nummer to.
Begge disse rommene i annekset har utgang til hagen.

Det er installert et klimaanlegg i hvert rom for kald/varm luft.

Takterrassen får en nydelig trapp opp helt til høyre i hagen og under trappen blir det vaskerom.
Det er installert varmt og kaldt vann samt strøm for å gjøre det enkelt å installere utekjøkken. Selvfølgelig er det de samme stilige utelysene her som rundt i huset.

Det er gode parkeringsmuligheter i nærheten og er gratis.

Noen kvartaler unna er det en servicebutikk som er åpen 7 dager i uken til kl. 23.00, en stor lekeplass og et flott parkområde for hunder er 3 minutter unna.
En kafé/bar med tillatelse til å kringkaste UEFA-kamper ligger noen minutter opp i gaten, og det er 5 minutters gange til trendy og restauranttette Santa Catalina og den eksklusive sportsklubben Palma Sport & Tennis Club, som er en oase hvor du kan bruke hele dagen.
Det er en 15-minutters spasertur ned til Palmas vakre havnepromenade. I løpet av 5-10 minutter kan du nå flere restauranter, kafeer, barer, banker, hundebutikker, to felles arbeidsplasser, frisører, apotek, fruktbutikker, et større Eroski Supermarked, veterinær, syerske, renseri, godt bakeri, bensinstasjon osv. osv. .
Det er også omtrent 5 minutters gange til et av Palmas største private sykehus, Clinica Juaneda, og det tar mindre enn 5 minutter å kjøre til motorveien.
Fra flyplassen kommer du til hjemmet ditt innen en 15-minutters kjøretur.

Velkommen til å kontakte oss på Eiendomsnøkkelen, avd. Spania for mer informasjon eller for å avtale visning. Vi vil selvsagt gjennomføre digitale visninger dersom du ikke har mulighet til å være der.

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig.


Prisantydning
950 000 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Carrer de Porto,
Spania

Kontakt megler

Alen Putes

Medhjelper
22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta