Son Armadams, Palma – Leilighet med villapreg og hage i et rolig, rolig boligområde 5 minutters gange fra tennisklubben.

Carrer de l'Almirall Gravina,
,

Prisantydning

895 000 EUR

Boligtype

Antall soverom

4 soverom

Byggeår

1940

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
1940
Renovert i år
2020
Bruksareal
177 m2
Antall rom
6
Soverom
4

Fasiliteter

 • Air Condition
 • Balkong
 • Barnevennlig
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Turterreng
 • Sentralt
 • Bademulighet
 • Hage
 • Terrasse

Beskrivelse

Deilig luftig og romslig med stort kjøkken med egen spiseplass, koselig stue og mellom kjøkken og stue et stort kontor som gir muligheter for enda romsligere romfordeling. I tillegg er det 4 soverom, 2 bad og en stor hall og takhøyden er nesten 3 meter hele veien, men ikke på badene.

Fra gaten passerer du en privat port og ender opp i en privat passasje til høyre for eiendommen og fra denne er det en annen privat port kun til denne boligen.
Fra porten er det noen trappetrinn opp til terrassen som går langs den ene kortsiden av hagen og sammen med terrassen dekket av overetasjen på eiendommen som er en mindre, men likevel luftig arkade.

Vel inne i eiendommen har du den koselige stuen til høyre og det store kjøkkenet til venstre.
Fra kjøkkenet er det åpent til spisestue delen som ligger i et stort karnappvindu, og fra kjøkkenet er det også inngang til det store (i dag) kombinerte kontor- og gjesterom.

Videre til soveroms delen kan man nå den via en hall som ender på venstre side med bad etterfulgt av soverom.
Rett frem er et soverom til, i hjørnet til høyre er det tredje soverommet etterfulgt av et bad og deretter hovedsoverommet som også har egen inngang til det badet og har walk-in-garderobe.

I 2019, med ferdigstillelse i januar 2020, ble en totalrenovering utført innendørs.
Helt nytt bad ble laget og bad ble renovert, taket ble senket i deler av boligen og innfelte spotlys ble satt inn, alle vegger ble malt, ny parkett ble lagt, hele kjøkkenet ble skiftet og alt av rør og strøm ble erstattet eller oppgradert. I tillegg ble noen vegger fjernet for å gi en mer åpen planløsning.

Alle rom har store vinduer og elementer oppvarmet med bygass.
Hagen er på ca 175 m2, vender mot sør og har plass til å bygge basseng.
Eieren fått konsesjon til å bygge basseng på sin side av hagen, som ligger på baksiden av huset, og arbeidet med å bygge det bassenget har allerede begynt.

Boligen og hagen har en overraskende privat beliggenhet, nesten helt ute av syne.

Beliggenheten i begynnelsen av Son Armadams gjør at det er 5 minutters gange til den velkjente, Palma Sport & Tennis Club, det er 15 minutters gange til Santa Catalina med sin bredt utvalg av restauranter og barer samt til Paseo Maritimo, den vakre havnepromenaden er en 10-minutters spasertur unna.
Dagligvarebutikker, store og små, kafeer, delikatesseforretninger, hårklipp for både mennesker og hunder, veterinær, 2 gode hoteller med hyggelige barer og alt annet du måtte trenge til daglig, komfortabelt liv er innen 10 minutters gange.

Velkommen til å kontakte oss på Eiendomsnøkkelen, avd. Spania for mer informasjon eller for å avtale visning. Vi vil selvsagt gjennomføre digitale visninger dersom du ikke har mulighet til å være der.

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig.


Prisantydning
895 000 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Carrer de l'Almirall Gravina,
MallorcaSpania

Kontakt megler

Alen Putes

Medhjelper
22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta