Sjusjøen – THE VIEW – Stor sentrumsnær leilighet under oppføring !

Langbakkgutua 14,
2612 Sjusjøen,

Prisantydning

6 205 000 NOK

P-Rom

103 m2

Antall soverom

4 soverom

Byggeår

2020

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

C-Oransje
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
FritidsboligLeilighetProsjekter
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2020
Energimerking
C-Oransje
Gårdsnr.
527
Bruksnr.
505
Seksjonsnr.
81
Primærrom
103 m2
Bruksareal
103 m2
Soverom
4

Fasiliteter

 • Balkong
 • Moderne
 • Peis/ildsted
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Garasjeplass
 • Kabel-TV
 • Turterreng
 • Bredbåndstilknytning
 • Parkett
 • Bademulighet

Beskrivelse

Beskrivelse

Leilighet 7.1.F.81 er en stor 5-roms endeleilighet på 105 m2 BRA med 4 soverom, badstue, 2 solrike terrasser og garasjeplass med el-billader som standard, og som er ferdigstilt i løpet av 4.kvartal i år.

The View ligger fantastisk til midt i Sjusjøen sentrum kun 50 meter fra løypenettet og med flott utsikt og topp solforhold. Her er det bare å ta på seg skiene rett utenfor leiligheten og gå ut i det fantastiske løypenettet som er på Sjusjøen med Birkebeinertrasset etc.

Her er det mange valgmuligheter med leilighetsstørrelser fra 76m2 til 105m2 BRA, og 4 av byggene (av totalt 7) er nå ferdigstilte, og byggene 5, 6 og 7 er planlagt ferdigstilte innen 4.kvartal 2020).

Sjusjøen er tidligere kåret til Norges beste skidestinasjon. Her er det svært snøsikkert, og et fantastisk løypenett, hvor det alltid er nypreppa skiløyper. Og når det er tåke lenger nede i dalen, skinner som ofte sola her oppe i høyden.

Sjusjøen byr på utrolig mange muligheter året rundt; et topp trenings- og tureldorado omgitt av letttilgjengelig skogs- og fjellterreng med milevis av godt merkede turstier som går så vel i skogen som på snaufjellet. Området er også som skapt for sykling. Her finner du ditt terreng, enten du liker rolige fjellveier eller hompete stier, om du vil ha det flatt eller kupert, lunt eller luftig. Her kan man også gjøre alt fra rulleski, bading, ridning, vannsport, fiske, bærplukkingsturer og seterbesøk. Det er opparbeidet en fantastisk turvei rundt Sjusjøvannet som også er tilrettelagt for de med barnevogn og rullestol.

Det er ca.100m fra The View til Sjusjøen sentrum. Sentrum er under utvikling med nye bygg som blant annet inneholder stor, oppgradert matbutikk, sportsbutikk og kafe.

Sjusjøen The View har igjen leiligheter med priser fra kr.3.735.000,- (type H 77m2) – 6.600.000,- (type F 105m2). Prisene inkluderer garasjeplass med el-billader og bod i felles garasjeanlegg.

Last ned fullstendig prospekt og prisliste.

På Sjusjøen The View legges alt til rette for at du skal få maks ut av fridagene i en komfortabel, lettstelt og lekker leilighet. Glem snømåking, fyring og vedlikeholdsarbeid, disse fritidsleiligheter vil du glede deg til å komme tilbake til, helg etter helg, ferie etter ferie, året rundt. Fem forskjellige størrelser på leilighetene gjør at det finnes en leilighet som passer både deg som er alene, med familien eller i lag med gode venner. De fleste leilighetene blir syd- og vestvendte med med svært gode lys- og solforhold der beboerne får storslått utsyn både over Sjusjøen og det vidstrakte Ringsakerfjellet. Bygningene er utformet og tilrettelagt i terrenget slik at en på best mulig måte tar vare på utsikten og den unike naturen rundt.
The View ligger midt i Sjusjøen sentrum kun 50 meter fra løypenettet. Her er det bare å ta på seg skiene rett utenfor leiligheten og gå ut i skiløypa som også består av 3,4 km lysløype.

Vinterstid er Sjusjøen et flott og velkjent fjellområde med endeløse og velpreparerte skiløyper, et alpinanlegg samt en langrenns – og skiskytterarena for internasjonale konkurranser.
De flotte Birkebeinerarrangementene som foregår hvert år, med gjentagende suksess, ligger med direkte nærhet til Sjusjøen The View og i Sjusjøenområdet finner du mer enn 350 kilometer preparerte løyper. Det er kort avstand til alpindestinasjoner som Natrudstilen alpinanlegg, Hafjell, Kvitfjell og Skeikampen.

Sjusjøen er tidligere kåret til Norges beste skidestinasjon. Her er det svært snøsikkert, derfor er det også her et fantastisk løypenett, hvor det alltid er nypreppa skiløyper.
Og når det er tåke lenger nede i dalen, skinner som ofte sola her oppe i høyden.

Sjusjøen byr på utrolig mange muligheter året rundt; et topp trenings- og tureldorado omgitt av lett tilgjengelig skogs- og fjellterreng med milevis av godt merkede turstier som går så vel i skogen som på snaufjellet. Området er også som skapt for sykling. Her finner du ditt terreng, enten du liker rolige fjellveier eller hompete stier, om du vil ha det flatt eller kupert, lunt eller luftig. Her kan man også gjøre alt fra rulleski, bading, ridning, vannsport, fiske, bærplukkingsturer og seterbesøk. Det er opparbeidet en fantastisk turvei rundt Sjusjøvannet som også er tilrettelagt for de med barnevogn og rullestol.

Det er ca.100m fra The View til Sjusjøen sentrum. Sentrum er under utvikling med nye bygg (se bildet til venstre) som blant annet skal inneholde oppgradert matbutikk, sportsbutikk og kafe,
planlagt ferdigstilt i 2018. Første halvdel åpnet 1. februar 2018. Mye er forandret her fra 1800-tallet da dyktige budeier la grunnlaget for moderne turistdrift med servering av seterkost og
etter hvert noen senger til utleie. Den tradisjonsrike setergrenda har med andre ord gradvis utviklet seg til å bli et moderne feriested. I dag er Sjusjøen et av landets mest populære reisemål.

Hvilken leilighet passer deg?

Hus 5, 6 og 7 har leiligheter for enhver smak. Her kan du velge mellom 4- og 5-roms fra 76 m2 til 105 m2.
Alle 36 leilighetene får romslig entre, stue med utgang til terrasse, åpen kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer fra Siemens eller tilsvarende og delikate baderomsinnredninger. Leilighetene får enstavs eikeparkett på gulvet i alle oppholdsrom og vegger av malte gipsplater i lune men samtidig lyse og tidsriktige farger. Entregulvet dekkes med store skiferlignende fliser, mens baderommene får tidsriktige grå fliser på gulv og vegger. Det blir varme i alle gulv utenom på soverommene og bodene.

Interiør og møblering
Fritidsleilighetene i Sjusjøen The View er tenkt innredet i moderne, varme og behagelige farger som vil bidra til å fremheve den vakre naturen utenfor vinduet. For å gjøre innflyttingen så smidig
og lettvint som mulig tilbys en møbelpakke tilpasset de forskjellige leilighetstypene. Hvis ønskelig tilbyr vi også hjelp til valg av innredning.


Prisantydning
6 205 000 NOK
Forkjøpsrett
Nei

Husleie/felleskostnader
2060

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

 • 14/03/2020, kl 15:00 - 16:00
  Ønsker du å avtale privatvisning? Ta kontakt!

Adresse

Langbakkgutua 14,
2612 Sjusjøen,
Norge

Kontakt megler

Ulf Johansson

Prosjektmegler MNEF
210 63 365 936 67 333 Send e-post
Ulf Johansson
Finnkode: 172140703.