SOLGT! KR 5 700 000,- Sjusjøen – THE VIEW – Ny, (2019) moderne sentrumsnær leilighet med flott utsikt nedover mot Sjusjøvannet

Nordvangvegen 16,
2612 Sjusjøen,

Prisantydning

5 290 000 NOK

Totalpris

5 425 092 NOK

Boligtype

P-Rom

85 m2

Antall soverom

3 soverom

Byggeår

2019

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

b- Oransje
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Fritidsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2019
Energimerking
b- Oransje
Kommunenr.
3411
Gårdsnr.
527
Bruksnr.
505
Seksjonsnr.
21
Primærrom
85 m2
Bruksareal
88 m2
Antall rom
4
Soverom
3
Eierskiftefors.
Ja

Fasiliteter

 • Balkong
 • Moderne
 • Peis/ildsted
 • Utsikt
 • Fiskemulighet
 • Barnevennlig
 • Garasjeplass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Turterreng
 • Bredbåndstilknytning
 • Sentralt

Beskrivelse

SALGSOBJEKT
Leilighet – Fritidseiendom
BESKRIVELSE
Leiligheten som er en del av prosjektet The View ligger fantastisk til midt i Sjusjøen sentrum kun 50 meter fra løypenettet og med flott utsikt og fine solforhold. Her er det bare å ta på seg skiene rett utenfor leiligheten og gå ut i det fantastiske løypenettet som er på Sjusjøen med Birkebeinertrasset etc.
Sameiet Sjusjøen The View består av 7 bygninger og et felles garas¬jeanlegg, hvor leilighet 2.1.E.21 ligger i 2.etg. (toppetasjen) i bygg 2 med flott utsikt nedover mot Sjusjøenvannet.
Sjusjøen er tidligere kåret til Norges beste skidestinasjon. Her er det svært snøsikkert, og et fantastisk løypenett, hvor det alltid er nypreppa skiløyper. Og når det er tåke lenger nede i dalen, skinner som ofte sola her oppe i høyden.
Sjusjøen byr på utrolig mange muligheter året rundt; et topp tren¬ings- og tureldorado omgitt av lett tilgjengelig skogs- og fjellter¬reng med milevis av godt merkede turstier som går så vel i skogen som på snaufjellet. Området er også som skapt for sykling. Her finner du ditt terreng, enten du liker rolige fjellveier eller hompete stier, om du vil ha det flatt eller kupert, lunt eller luftig. Her kan man også gjøre alt fra rulleski, bading, ridning, vannsport, fiske, bærplukkingsturer og seterbesøk. Det er opparbeidet en fantas¬tisk turvei rundt Sjusjøvannet som også er tilrettelagt for de med barnevogn og rullestol.
Adkomst
Følg E6 nordover og ta av ved Rudshøgda like før Moelv, det er skiltet Sjusjøen. Følg fylkesvei 19 til Kvernstubrua (ved NAF øvningsbane) og så videre på riksvei 216 forbi Næroset til Mesnali, fortsett deretter Sjusjøvegen frem til Sjusjøen sentrum. Sjus¬jøen The View ligger ca. 100 m vest om fasilitetene ved Sjusjøen sentrum, med avsving til venstre rett på oversiden av KIWI skiltet Sjusjøvangen. Ca 100 meter opp i Nordvangvegen så svinger en til venstre ned til garasjeanlegget. Bygg 2 ligger da på bortsiden av garasjeinnkjøringen, og leilighet 2.1.E.21 ligger i 2.etg. over garasjeanlegget. Fra parkeringsplassen (nr.21) går en tørrskodd opp trappeoppgangen og ut i svalgangen til leiligheten som ligger nest bortest i bygg 2.
Beliggenhet
På Sjusjøen The View legges alt til rette for at du skal få maks ut av fridagene i en komfortabel, lettstelt og
lekker leilighet. Glem snømåking, fyring og vedlikeholdsarbeid, disse fritidsleiligheter vil du glede deg til å komme tilbake til, helg etter helg, ferie etter ferie, året rundt.
Leiligheten ligger i skrånende terreng med storslått utsyn både over Sjusjøen og det vidstrakte Ringsakerfjellet. Bygningen er utformet og tilrettelagt i terrenget slik at en på best mulig måte tar vare på utsikten og den unike naturen rundt. Beliggenheten i Sjusjøen sentrum kun 50 meter fra løypenettet. Her er det bare å ta på seg skiene rett utenfor leiligheten og gå ut i skiløypa som også består av 3,4 km lysløype.
Det er ca.100m fra leiligheten til Sjusjøen sentrum. Sentrum er under utvikling med nye bygg som blant annet inneholder stor, ny matbutikk, sportsbutikk og restaurant.
Avstander fra Sjusjøen The View:
• 2 timer til Oslo
• 20 minutter til Lillehammer
• 45 minutter til Hafjell
• 100 meter til Sjusjøen sentrum
• 50 meter til løypenettet
• 1000 meter til Skistadion
Mye er forandret her fra 1800-tallet da dyktige budeier la grunnlaget for moderne turistdrift med servering av seterkost og etter hvert noen senger til utleie. Den tradisjonsrike setergrenda har med andre ord gradvis utviklet seg til å bli et moderne feriested. I dag er Sjusjøen et av landets mest populære reisemål.
Det er flere idylliske serveringssteder på Sjusjøen. Rømåssetra er en av de populære levende setrene som blir besøkt i dag. Her er det mange kulturaktiviteter
både for barn og voksne «Livet på Rømåssetra» er en av hovedat¬traksjonene. Her får man ta del i livet slik det var i gamle dager.
Det er ca.100m fra leiligheten til Sjusjøen sentrum. Sentrum er under utvikling med nye bygg som blant annet inneholder stor, ny matbutikk og sportsbutikk.
OM LEILIGHETEN 2.1.E.21
Leiligheten er som tilnærmet ny, da den var ferdigstilt i 2019.
Den har romslig entre, 3 soverom, 2 bad, badstue, innvendig bod/garderobe, åpen stue/kjøkkenløsning med åpent skråtak (ca. 5 me¬ter høyde) og utgang til terrasse, moderne kjøkkenløsning med in¬tegrerte hvitevarer fra Siemens og delikate baderomsinnredninger. Leiligheten har enstavs eikeparkett på gulvet i alle oppholdsrom og vegger av malte gipsplater (med duk) i lune, men samtidig lyse og tidsriktige farger. Entregulvet har store skiferlignende fliser, og baderommene har tidsriktige grå fliser på gulv og vegger. Det er varme i alle gulv utenom på soverommene og bod/garderobe.
PRIMÆRROM
Primærrom: 85m2
BRUKSAREALBruksareal: 88m2
BODER:
Bod/garderobe inne i leiligheten, bod ute på terrassen, skibod ved inngangssiden og bod i garasjeanlegget. 2 felles smøreboder.
STANDARD
Flott ny (2019) arealeffektiv leilighet med 3 soverom, 2 bad (master bedrom med eget bad), bod/garderobe og åpen stue/kjøk¬kenløsning med høyt skråtak. Leiligheten har meget bra standard med blant annet 1-stavs eikeparkett fra Boen (Eik Coral), flotte grå fliser i entre og på begge bad, nedsenket dusjnisje med dusjvegger, downlights i tak på begge bad og gang, stue med utgang til overbygde, terrasse med flott utsikt nedover mot Sjusjøvannet. Leiligheten lig¬ger i toppetasjen med høy takhimling i 2.etasje i bygg 2 på Sjusjøen The View med inngang fra svalgang direkte fra garasjeanlegget.
INTERIØR OG MØBLERING
Leilighetene i Sjusjøen The View er innredet i moderne, varme og behagelige farger som bidrar til å fremheve den vakre naturen utenfor vinduet. For å gjøre innflyttingen så smidig og lettvint som mulig tilbys en møbelpakke fra Bohus tilpasset leilighetstypen. Selger av 21 har også kjøpt møbler fra Bohus som medfølger leiligheten (bortsett fra bordet i soverom 3 og trekisten på kjøkken)
BYGNINGER UTVENDIG
Fundamentering
Husene fundamenteres med en støpt plate/fundament på mark/fjell.
YTTERVEGGER OG TAK
Isolerte yttervegger av tre. Ytterveggene består av bindingsverk. Fasader i hovedsak av trekledning. Utvendig er panelet ferdig beiset med grunning og 2 strøk i mørk jordfarge iht regulering. Det kan være noen detaljer i andre materialer og farger. Takkonstruks¬jon består av takstoler, isolasjon og tekket med plater.
BESLAG
Utvendige beslag, takrenner og taknedløp er i stål/aluminium.
TERRASSE
Tekket med «tett gulv» og rekkverk i malt treverk/glass.
FELLESANLEGG
Utomhus
Utearealer er opparbeidet og planert med stedlige masser, og der er satt opp Skigard iht bestemmelser i reguleringsplan og etablert ferist i innkjøringene. Gjerde er montert der hvor det er krav til sikring. Ved behov er det etablert støttemurer.
VEIER
Det er opparbeidet ny tilførselsvei frem til garasjeanlegget og gjesteparkeringsplasser på eiendommen er asfaltert ved utsiden av garasjeanlegget og gruslagt på utsiden av bygg 7.
Gangareal foran inngangsparti er gruslagt.
PARKERING
Leiligheten har tinglyst rett til garasjeplass nr. 21 og bod nr. 21 i felles underjordisk parkeringsanlegg. Gjesteparkering på felles eiendom.
Leilighet nr. 21 har el-billader.
GARASJEANLEGG
Garasjeanlegget består av totalt 98 parkeringsplasser og 86 boder og 2 felles smøreboder i tillegg til diverse tekniske rom etc.. Gar¬asjeporten har automatisk portåpner. Inngangsdører til garasjean¬legget har kodebryter for åpning. Garasjen er avtrekksventilert uten oppvarming. Garasjeanlegget har betongdekke og utført for øvrig i ubehandlet betong.
Det er etablert aquadren langs kjørebanen og på tvers av innkjørin¬gen til garasjen. Garasjeplassen er utformet i henhold til
vedtatte parkeringsnorm. Det er heis fra garasjekjelleren til leilighe¬tene i bygg 1, 3 og 4.
Leiligheten 2.1.E.21 har direkte adkomst via trappeoppgang og svalgang fra garasjeanlegget
VANN OG AVLØP
Vann og avløp er offentlig tilknyttet.
RENOVASJON
For renovasjon benyttes Benstien (avkjørsel mot Natrudstilen) som felles mottak / stasjon for kildesortering, i henhold til kommunale vedtak.
FRITIDSBOLIG INNVENDIG
Gulv
1-stavs eikeparkett i alle oppholdsrom. Entre/Hall, bad og bod med keramiske fliser.
Vegger/tak
Gipsplater sparklet og malt. Alle himlinger er i hovedsakelig i gips. I bad og gangarealer samt rom som har innkassing av tekniske føringer er det nedforet gipshimling og lavere takhøyde. Både nedforet gip¬shimling og eventuell innkassing er sparklet og malt. Innkassinger er ikke vist på tegning. Vegger på badene har keramiske fliser.
Listverk
Gråmalte karmer og lister.
Oppvarming
Alle rom leveres har elektrisk gulvvarme, men ikke soverom som har varmeovn.
Bod leveres uten varme.
Ventilasjon
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning og avtrekk fra kjøkken og våtrom samt tilførselsventiler til oppholdsrom.
Dører
Innvendige dører i grå utførelse med gråmalte karmer.
Inngangsdøren i malt utførelse med vindu.
Vinduer
Malte vinduer med 2-lags glass.
Sanitær
Alle vannledninger til tappesteder er rør i rør system. Ettgreps serv¬ant/kjøkken- og dusjbatteri. Hvit veggmontert wc på alle bad.
Dusjvegger på begge bad . Felles varmtvannsberedere for hele samei¬et plassert i teknisk rom i garasjeanlegget.
Elektrisk anlegg
Anlegget er levert tre faset, som skjult anlegg i alle rom. Sikringsskap med overbelastningsvern, automatsikringer og jordfeilvarslingsen¬het/bryter. Det er downlights i tak på begge bad og entrè/gang. Alle oppholdsrom (ikke soverom og bod) samt bad leveres med elektrisk gulvvarme. På hvert soverom er det varmeovn.
Det er utelampe på markterrassen.
Brann
Det er montert komfyrvakt og tilstrekkelige antall røykvarslere og brannslange i henhold til
gjeldende forskrifter.
Internett/TV/telefon
Boligene leveres med fiber fra Eidsiva.
Kjøkken/bad/garderobe
Moderne kjøkkeninnredning med gråmalte fronter fra huslever¬andøren Unihaus. Kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer fra Siemens.
ØVRIG
TOMTETYPE:
Festetomt. Prosjektet er organisert som et sameie hvor alle leilighe¬tene har eget gnr., bnr., snr., og i tillegg er man eier av andel av fellesareal, jfr. tinglyst seksjonering.
Bortfester er PIHL.
UTLEIE
Prosjektet er ikke regulert med utleieplikt, men det er meget gode ut¬leiemuligheter hvis ønskelig. Dette fordi det er få moderne leiligheter til leie på Sjusjøen.
FELLESUTGIFTER
Fellesutgifter kr.2.400,- pr. mnd. (7.200,- pr. kvartal) og dekker kostnader som fiber fra Eidsiva/Altiboks, forsikring av bygget, forretningsførsel, strøm til fellesareal, festeavgift, serviceavgift skiløyper, utvendig vedlikehold og ellers felles drift av bygningsmassen. Alle leiligheter har egen strøm- og vannmåler som faktureres direkte fra strømleverandør og kommunale avgifter fra Ringsaker kommune.
For leilighet 2.1.E.21 har vi fått opplyst at kommunale avgifter og eiendomsskatt var kr.11.888,- for 2021; dvs. kr.990,- pr.mnd.
PRISANTYDNING OG OMKOSTNINGER
5 290 000,- (Prisantydning)
_______________________________
Kr 172,- (Pantattest kjøper)
Kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
Kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
Kr 132 250,- (Dokumentavgift)
Kr 1 500,- (Serviceavgift til PHIL)
Kr 135 092,- (Omkostninger totalt)
________________________________
5 425 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)

VEDERLAGET
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Meglerprovisjon 1,25% av salgssummenDIVERSE
Integrerte hvitevarer og møbler (bortsett fra bord i soverom 3 og trekiste på kjøkken) medfølger handelen.
BOLIGSELGERFORSIKRING
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Bygget er ca.3.år gammelt og er fortsatt under «nybygg garanti».
BETALINGSBETINGELSER
Oppgjør skal betales i en samlet innbetaling fra norsk bank. Betaling fra utlandet tillates kun i unntakstilfeller og dersom det er avklart med megler i anledning avtaleinngåelse (budaksept).
BUDGIVNING
VIKTIG INFORMASJON OM BUDGIVNING
Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til selger. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger.
Bud kan legges inn på eiendommens finn-annonse ved å trykke på knappen «gi bud» eller via vår hjemmeside. Ved elektronisk budgivning legges bud inn ved å benytte BankID. Bud kan også inngis på budskjema vedlagt i salgsoppgaven.
Før megler formidler bud til selger, skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Senere bud kan inngis per e-post til:
ulf@eiendomsnokkelen.no eller sendes per SMS til: 936 67 333.
Et bud bør inneholde eiendommens adresse (eventuelt gnr/bnr), kjøpesum, budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis.
Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der selger er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Senere bud må ha en tilstrekkelig lang akseptfrist til at megler, så langt det er nødvendig og mulig, kan videreformidle budet og eventuelle forbehold til alle involverte parter og legge til rette for at disse får tid til å områ seg, jf. forskrift om eiendomsmegling § 6-3. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser bør skje senest 10 minutter før fristens utløp. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte, vil megler fraråde budgiver å stille slik frist. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor selgeren, når budet er gitt innenfor akseptfristene ovenfor.
Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt.
Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form.
Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig.
For mer informasjon om budgivningsprosessen, se «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt salgsoppgaven, eller ta kontakt med megler.
SENTRALE LOVER
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes en kjøper av eiendom som er en fysisk person og som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
OPPDRAG
1-22-0015 Eiendomsnøkkelen AS, Org.nr.860744392


Prisantydning
5 290 000 NOK
Totalpris
5 425 092 NOK
Omkostninger
135092
Forkjøpsrett
Nei

Husleie/felleskostnader
2400
Husleie/felleskostnader inkl
Bredbånd/Fiber, forsikring, forretningsførsel, festeavgift, vaktmester etc.

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Nordvangvegen 16,
2612 Sjusjøen,
Norge

Kontakt megler

Ulf Johansson

Eiendomsmegler MNEF
22993380 93667333 Send e-post
Ulf Johansson
Finnkode: 276589831.