SOLGT! Sjusjøen – THE VIEW – Flott sentrumsnær 4-roms leilighet med 2 bad og garasjeplass med el-billader

Nordvangvegen 18,
2612 Sjusjøen,

Prisantydning

3 795 000 NOK

Boligtype

P-Rom

77 m2

Antall soverom

3 soverom

Byggeår

2020

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

B-Lysegrønn
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Fritidsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2020
Energimerking
B-Lysegrønn
Primærrom
77 m2
Bruksareal
77 m2
Antall rom
4
Soverom
3
Etasje
1

Fasiliteter

 • Balkong
 • Moderne
 • Peis/ildsted
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Garasjeplass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Turterreng
 • Balansert ventilasjon
 • Bredbåndstilknytning
 • Parkett
 • Bademulighet

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL VISNING: LØRDAG 15.02, FREDAG 21.02, LØRDAG 22.02 OG SØNDAG 23.02 FRA KL 15 TIL KL 16!

The View ligger fantastisk til midt i Sjusjøen sentrum kun 50 meter fra løypenettet og med flott utsikt og topp solforhold. Her er det bare å ta på seg skiene rett utenfor leiligheten og gå ut i det fantastiske løypenettet som er på Sjusjøen med Birkebeinertrasset etc.

Her er det mange valgmuligheter med leilighetsstørrelser fra 76m2 til 105m2 BRA, og 4 av byggene (av totalt 7) er nå ferdigstilte og de 3 siste byggene (5, 6, og 7) er ferdigstilte innen 4.kvartal 2020.

Sjusjøen er tidligere kåret til Norges beste skidestinasjon. Her er det svært snøsikkert, og et fantastisk løypenett, hvor det alltid er nypreppa skiløyper. Og når det er tåke lenger nede i dalen, skinner som ofte sola her oppe i høyden.

Sjusjøen byr på utrolig mange muligheter året rundt; et topp trenings- og tureldorado omgitt av letttilgjengelig skogs- og fjellterreng med milevis av godt merkede turstier som går så vel i skogen som på snaufjellet. Området er også som skapt for sykling. Her finner du ditt terreng, enten du liker rolige fjellveier eller hompete stier, om du vil ha det flatt eller kupert, lunt eller luftig. Her kan man også gjøre alt fra rulleski, bading, ridning, vannsport, fiske, bærplukkingsturer og seterbesøk. Det er opparbeidet en fantastisk turvei rundt Sjusjøvannet som også er tilrettelagt for de med barnevogn og rullestol.

Det er ca.100m fra The View til Sjusjøen sentrum. Sentrum er under utvikling med nye bygg som blant annet inneholder stor, oppgradert matbutikk, sportsbutikk og kafe.

Priser fra kr. 3.735.000,- (type H 77m2) – 6.600.000,- (105m2). Prisene inkluderer garasjeplass med el-billader og bod i felles garasjeanlegg.

Adkomst/Tomteforhold

På Sjusjøen The View legges alt til rette for at du skal få maks ut av fridagene i en komfortabel, lettstelt og lekker leilighet. Glem snømåking, fyring og vedlikeholdsarbeid, disse fritidsleiligheter vil du glede deg til å komme tilbake til, helg etter helg, ferie etter ferie, året rundt. Fem forskjellige størrelser på
leilighetene gjør at det finnes en leilighet som passer både deg som er alene, med familien eller i lag med gode venner. De fleste leilighetene blir syd- og vestvendte med med svært gode lys- og solforhold der beboerne får storslått utsyn både over Sjusjøen og det vidstrakte Ringsakerfjellet. Bygningene er utformet
og tilrettelagt i terrenget slik at en på best mulig måte tar vare på utsikten og den unike naturen rundt. The View ligger midt i Sjusjøen sentrum kun 50 meter fra løypenettet. Her er det bare å ta på seg skiene rett utenfor leiligheten og gå ut i skiløypa som også består av 3,4 km lysløype.

Avstander fra Sjusjøen The View:
• 2 timer til Oslo
• 20 minutter til Lillehammer
• 45 minutter til Hafjell
• 100 meter til Sjusjøen sentrum
• 50 meter til løypenettet
• 1000 meter til Skistadion

Det er ca.100m fra The View til Sjusjøen sentrum. Sentrum er under utvikling med nye bygg som blant annet skal inneholde oppgradert matbutikk, sportsbutikk og kafe,
planlagt ferdigstilt i 2018. Første halvdel åpnet 1. februar 2018. Mye er forandret her fra 1800-tallet da dyktige budeier la grunnlaget for moderne turistdrift med servering av seterkost og
etter hvert noen senger til utleie. Den tradisjonsrike setergrenda har med andre ord gradvis utviklet seg til å bli et moderne feriested. I dag er Sjusjøen et av landets mest populære reisemål.

Det er flere idylliske serveringssteder på Sjusjøen. Rømåssetra er en av de populære levende setrene som blir besøkt i dag. Her er det mange kulturaktiviteter
både for barn og voksne «Livet på Rømåssetra» er en av hovedattraksjonene. Her får man ta del i livet slik det var i gamle dager.

Innhold

Om prosjektet Sjusjøen The View
Hus 5, 6 og 7 har leiligheter for enhver smak. Her kan du velge mellom 4- og 5-roms fra 76 m2 til 105 m2.
Alle 36 leilighetene får romslig entre, stue med utgang til terrasse, åpen kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer fra Siemens eller tilsvarende og delikate
baderomsinnredninger. Leilighetene får enstavs eikeparkett på gulvet i alle oppholdsrom og vegger av malte gipsplater i lune men samtidig lyse og tidsriktige farger. Entregulvet dekkes med store
skiferlignende fliser, mens baderommene får tidsriktige grå fliser på gulv og vegger. Det blir varme i alle gulv utenom på soverommene og bodene.

Interiør og møblering
Fritidsleilighetene i Sjusjøen The View er tenkt innredet i moderne, varme og behagelige farger som vil bidra til å fremheve den vakre naturen
utenfor vinduet. For å gjøre innflyttingen så smidig og lettvint som mulig tilbys en møbelpakke tilpasset de forskjellige leilighetstypene. Hvis ønskelig tilbyr vi også hjelp til valg av innredning.

Bygninger utvendig
Fundamentering
Husene fundamenteres med en støpt plate/fundament på mark/fjell.

Yttervegger og tak

Isolerte yttervegger av tre. Ytterveggene består av bindingsverk. Fasader i hovedsak av trekledning. Utvendig leveres panelet ferdig beiset med grunning og 2 strøk i mørk jordfarge iht regulering. Det kan komme noen detaljer i andre materialer og farger. Takkonstruksjon består av takstoler, isolasjon og tekkes med papp.

Beslag
Utvendige beslag, takrenner og taknedløp leveres i stål/aluminium.

Balkong
Tekket med «tett gulv» og rekkverk i malt treverk/glass.

Markterasse
Markterrasser leveres med trykkimpregnert trevirke.

Fellesanlegg
Utomhus
Utearealer vil bli opparbeidet og planert med stedlige masser, men ingen beplantning, gress etc. Det blir satt opp Skigard iht
bestemmelser i reguleringsplan og etablert ferist i innkjøringene. Gjerde monteres der hvor det er krav til sikring. Ved behov blir det etablert støttemurer.

Veier
Det blir opparbeidet ny tilførselsvei frem til garasjeanlegget og gjesteparkeringsplasser på eiendommen som blir gruslagt.
Gangareal foran inngangsparti leveres gruslagt.

Parkering
Alle leiligheter får bruksrett til garasjeplass og bod i felles underjordisk parkeringsanlegg ved kjøp av pålagt garasjeplass/bod.Gjesteparkering på felles eiendom.

Garasjeanlegg
Under terreng etableres et garasjeanlegg med antall parkeringsplasser/boder tilsvarende antall leiligheter i prosjektet. Garasjeporten får automatisk portåpner. Inngangsdører til garasjeanlegget har kodebryter for åpning. Garasjen blir avtrekksventilert uten oppvarming. Garasjeanlegget får betongdekke og utføres for øvrig i ubehandlet betong.
Det etableres aquadren langs kjørebanen og på tvers av innkjøringen til garasjen. Garasjeplassene utformes i henhold til
vedtatte parkeringsnorm. Det blir heis fra garasjekjelleren til leilighetene i hus 1, 3 og 4. Alle leiligheter blir tildelt en garasjeplass med tilhørende bod i garasjeanlegget som blir ferdigstilt før leilighetene overtas. Den enkelte må binde seg til å kjøpe garasjeplass og bod til kr 295 000,-. Strømforsyning og uttak for lading av elbil kan leveres som tilvalg.

Vann og avløp
Vann og avløp er offentlig tilknyttet.

Renovasjon
For renovasjon benyttes Benstien (avkjørsel mot Natrudstilen) som felles mottak / stasjon for kildesortering, i henhold til kommunale vedtak.

Fritidsbolig innvendig
Gulv
1-stavs eikeparkett i alle oppholdsrom. Entre/Hall, bad og bod leveres med keramiske fliser.

Vegger/tak
Gipsplater leveres sparklet og malt. Alle himlinger leveres hovedsakelig i gips. I bad og gangarealer samt rom som har innkassing av tekniske
føringer kan det være nedforet gipshimling og lavere takhøyde. Både nedforet gipshimling og eventuell innkassing er sparklet og malt. Innkassinger er ikke vist på tegning. Vegger på badene
har keramiske fliser.

Listverk
Det leveres gråmalte gulvlister og gerikter.

Oppvarming/peis
Alle rom leveres med elektrisk gulvvarme, men ikke soverom som leveres med varmeovn. Stue leveres med vedpeis.Bod leveres uten varme.

Ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning og avtrekk
fra kjøkken og våtrom samt tilførselsventiler til oppholdsrom.

Dører
Innvendige dører leveres i grå utførelse med gråmalte karmer.
Inngangsdøren leveres i malt utførelse med vindu.

Vinduer
Malte vinduer med 2-lags glass.

Sanitær
Alle vannledninger til tappesteder er rør i rør system. Ettgreps servant/kjøkken- og dusjbatteri. Hvit veggmontert wc på alle bad.
Dusjvegger 90×90 på alle bad (80×80 dusjvegger der det ikke er plass til 90×90). 200 L varmtvannsbereder.

Elektrisk anlegg
Anlegget leveres tre faset og det er skjult anlegg i alle etasjer og rom. Sikringsskap med overbelastningsvern, automatsikringer og jordfeilvarslingsenhet/bryter. Det er downlights i tak på
begge bad, entrè og gang, og på kjøkken i leilighetstype I og F. Alle oppholdsrom (ikke soverom og bod) samt bad leveres med elektrisk gulvvarme. På hvert soverom leveres en varmeovn.
Det leveres utelamper til inngangsparti og terrasse/balkonger pr. leilighet. Det blir utarbeidet eget skjema for el. opplegg.

Brann
Det monteres komfyrvakt og tilstrekkelige antall røykvarslere og brannslange eller pulverapparat per leilighet i henhold til
gjeldende forskrifter.

Internett/TV/telefon
Boligene leveres med fiber fra Eidsiva.
Tilkoblingsgebyrer/avgifter blir kjøpers ansvar.

Kjøkken/bad/garderobe
Det leveres kjøkken-/bad-/garderobeinnredninger med gråmalte fronter fra Drømmekjøkken eller tilsvarende.
Kjøkkeninnredningen leveres med takhøye overskap og med integrerte hvitevarer fra Siemens eller tilsvarende.
Delikate baderomsinnredninger leveres med speil, servant og underskap. Garderobeskap til entre/hall leveres med speil skyvedører.
Garderobeskap til soverommene og innredning til alle garderobeskap tilpasses personlige preferanser som tilvalgsleveranse.

Øvrig
Tomtetype:

Festetomt. Prosjektet vil bli organisert som et sameie hvor alle leilighetene får eget gnr., bnr., snr., Pihl-adresse, og i tillegg
så blir man eier av andel av fellesareal i forbindelse med fradeling/seksjonering.

Utleie
Prosjektet er ikke regulert med utleieplikt, men det er meget gode utleiemuligheter hvis ønskelig. Dette fordi det er få moderne
leiligheter til leie på Sjusjøen.

Fellesutgifter
Fellesutgiftene vil være avhengige av det servicenivået som seksjonseierne beslutter i fellesskap. Det vil som utgangspunkt være budsjettert med alle nødvendige fellesutgifter til: Kommunale
avgifter, forsikring av bygget, forretningsførsel, strøm til fellesareal, festeavgift, serviceavgift skiløyper, utvendig vedlikehold og ellers felles drift av bygningsmassen. Månedlig fellesutgift er stipulert til ca. kr 20,- per m² per måned. Etter første driftsår fastsetter sameiet selv dette med endelig virkning basert på budsjetterte kostnader og ønsket servicenivå. Alle leiligheter får egen strøm- og vannmåler og blir fakturert direkte fra strømleverandør og kommunale
avgifter fra Ringsaker kommune.

Forretningsfører
Som forretningsfører er det valgt Eiendomsnøkkelen Forvaltning som holder til i Akersgata 73 B i Oslo.

Tilvalg/endringer
Kjøper vil få anledning til å gjøre endringer og tilvalg innenfor selger/ entreprenørens alternativer mot tillegg i pris. Oversikt over tilvalg og endringer samt informasjon om hvilke kostnader som vil påløpe samt frister for bestilling av tilvalg og endringer vil bli oversendt ved henvendelse til selger. Kjøper må overholde de frister (valg og betaling) som settes for tilvalg og endringer. Oversittes fristene har entreprenøren rett til å levere fritidsboligen i samsvar med leveransebeskrivelsen.

Ferdigstillelse
Planlagt ferdigstillelse Q4 2020.
Endelig overtagelse varsles i henhold til kjøpekontrakt.


Prisantydning
3 795 000 NOK

Husleie/felleskostnader
1540

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

 • , kl 15:00 - 16:00
 • , kl 15:00 - 16:00
 • , kl 15:00 - 16:00
 • , kl 15:00 - 16:00

Adresse

Nordvangvegen 18,
2612 Sjusjøen,
Norge

Kontakt megler

Ulf Johansson

Prosjektmegler
21063365 93667333 Send e-post
Ulf Johansson

Dokumentasjon

Finnkode: 158779303.