Santiago de la Ribera/Costa Calida – 10 nye rekkehus med privat basseng og takterrasse nær stranden

C. Argentina,
00000 Santiago de la Ribera,

Prisantydning

300 000 EUR

Boligtype

P-Rom

111 m2

Antall soverom

3 soverom

Byggeår

2023

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2023
Primærrom
111 m2
Bruksareal
153 m2
Tomteareal
172 m2
Antall rom
4
Soverom
3

Fasiliteter

 • Air Condition
 • Balkong
 • Moderne
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Garasjeplass
 • Rolig
 • Turterreng
 • Bredbåndstilknytning
 • Bademulighet
 • Hage
 • Terrasse

Beskrivelse

Velkommen til Residential Levansur Home Four, er et moderne og innbydende prosjekt bestående av 10 rekkehus med villapreg. Alle boligene har eget basseng, balkong, parkering og romslig takterrasse med solrik beliggenhet og god plass til solsenger eller loungemøbler.

Alle rekkehusene er fordelt over to etasjer og har tre soverom, tre bad og åpen stue og kjøkkenløsning. Gode lysforhold fra store vinduer. Av de ti boligene har seks sørvendt posisjon med utsikt mot park, to har østvendt posisjon og to vestvendt.

Prosjektet ligger i det sjarmerende området Santiago de la Ribera, på Costa Calida. Det er ca 850 meter ned til den fine stranden og du er omgitt av flere kjente golfbaner. Det er også et godt utvalg av butikker, restauranter og kafeer i området.

Du er velkommen til å kontakte oss i Eiendomsnøkkelen avd. Torrevieja for mer informasjon eller for å avtale visning, vi gjennomfører også digitale visninger dersom du ikke har mulighet til å være der.

Priser fra 300 000 EUR (pluss avgifter)
Planlagt ferdigstillelse er mars 2023

Detaljer fra utbygger, alle boliger vil være av høy standard og utstyrt med:
Privat svømmebasseng med dusj.
Kjøkken med øy arbeidssone, ferdig møblert og utstyrt med stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, integrert oppvaskmaskin, platetopp og avtrekksvifte.
Belysning: Spotlights inne (spisestue, kjøkken, korridorer og bad), og lys i uteområder.
Garderober med skuffer.
Fullt utstyrt bad med nedhengt toalett, servantskap, speil og dusjskjermer. Elektrisk strålevarme i alle baderomsgulv.
Pre-installasjon for klimaanlegg.
Parkeringsplass på tomten.

Avstånd till strand 0,85 km
Avstånd till flygplats 70 km
Avstånd till mataffär 0,45 km
Avstånd till hav 0,85 km
Avstånd till sjukhus 8,1 km
Avstånd till golfbana 10 km

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig.


Prisantydning
300 000 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

 • , kl -
  Du er velkommen til å kontakte oss i Eiendomsnøkkelen AS for mer informasjon eller for å avtale visning, vi gjennomfører selvfølgelig digital visning dersom du ikke kan møte. Det er viktig at du føler deg trygg før, under og etter ditt boligkjøp i Spania.

Adresse

C. Argentina,
00000 Santiago de la Ribera,
Spania

Kontakt megler

Alen Putes

Medhjelper
93203259 Send e-post
Alen Putes