Santa Catalina – Unik penthouse med 4 soverom, 4 terrasser og havutsikt. Mulighet for kjøp av garasjeplass

Carrer de Quetglas,
07013 Palma,
,

Prisantydning

1 950 000 EUR

Boligtype

Antall soverom

4 soverom

Byggeår

1975
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Leilighet
Byggeår
1975
Bruksareal
210 m2
Antall rom
5
Soverom
4
Etasje
7

Fasiliteter

  • Air Condition
  • Balkong
  • Utsikt
  • Kabel-TV
  • Bredbåndstilknytning
  • Sentralt
  • Terrasse

Beskrivelse

Velkommen til et luftig, romslig loft, fordelt på tre soverom, arbeidsrom og bibliotek, hall og et enormt sosialt rom for avslapning, bespisning og matlaging. Hele boligen har en moderne nedstrippet stil, med halvblanke epoksygulv.
Leiligheten har 4 terrasser, alle i forskjellig klima, noe som gir  både morgen- og kveldssol med utsikt til fjellene på den ene siden og havet på den andre.

Gå inn i boligens hall og du er i navet i boligen, hvor hallen leder til alle soverommene.
Rett til høyre ligger et soverom som i dag brukes som bibliotek, på venstre side et flott bad og deretter et soverom med god bod og en terrasse på 25 kvm.
Rett foran ligger hovedsoverommet med eget bad, garderobeskap og en fantastisk 40 kvm terrasse med havutsikt. På denne terrassen er det også god oppbevaring.

Til venstre er det fjerde soverommet med eget bad og innebygd bod.
Det flotteste rommet i boligen er det meget generøst store åpne stuen/kjøkkenet med en fantastisk havutsikt, langs hele sjøsiden av dette rommet er det store glasspartier og en avlang terrasse.
God plass til sosialt samvær er det god plass til både loungemøbler og middagsbord. Det er også en vinkjeller her som kan gjøres om til gjestetoalett.

Det er mulighet for å kjøpe garasjeplass i nærliggende eiendom.

Leiligheten ligger i den øvre rolige delen av Santa Catalina, her finner du alt du trenger innenfor en radius på 100 meter, dagligvarebutikk, restauranter, kafé, bakerier, frisører, flere yogasteder og på tre minutters gange er du på Palma Sport & Tennis Club eller Santa Catalinas nedre del med sine bargater.

Dette er en unik mulighet til å anskaffe en fantastisk toppleilighet med utsikt i alle retninger!

Avstand til strand 2,9 km
 Avstand til sentrum 1,5 km
 Avstand til flyplass 11 km
 Avstand til matbutikk 0,1 km
 Avstand til sjøen 0,15 km
 Avstand til shoppingsentrum 2 km
 Avstand til sykehus 1 km
 Avstand til golfbane 3 km

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig.


Prisantydning
1 950 000 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Carrer de Quetglas,
07013 Palma,
MallorcaSpania

Kontakt megler

Alen Putes

Medhjelper
22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta