San Pedro Del Pinatar – Costa Calida – Moderne og arealeffektiv leilighet med balkong, stor solrik terrasse og felles basseng.

San Pedro Del Pinatar,
30740 Costa Calida,

Prisantydning

179 000 EUR

Boligtype

P-Rom

62 m2

Antall soverom

2 soverom

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

B
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Energimerking
B
Primærrom
62 m2
Bruksareal
62 m2
Antall rom
3
Soverom
2
Etasje
1

Arealbeskrivelse

Leilighet 62 kvm
Balkong 10 kvm
Terrasse 58 kvm

Fasiliteter

 • Balkong
 • Moderne
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Turterreng
 • Terrasse

Beskrivelse

Velkommen til denne godt planlagte leiligheten som ligger i det hyggelige området San Pedro del Pinatar på Costa Calida. Her bor du i behagelig avstand fra fine strender, butikker, restauranter og kafeer. For de golfinteresserte er det flere kjente golfbaner en kort kjøretur unna. I fellesområdet er det et fint basseng. Parkeringsplass medfølger.

Leiligheten ligger i 2.etasje og har to soverom, to bad, stue og kjøkken fordelt på ca 62 kvm. I tillegg er det en fin balkong på ca 10 kvm og en stor solrik takterrasse på ca 58 kvm.

Stue og kjøkken som ligger i åpen planløsning har god plass til sittegruppe med sofa og spiseplass for fire personer, det er også sittemuligheter ved den fleksible bardisken. Kjøkkenet har gode oppbevaringsmuligheter. Kjøkkenapparatene er i rustfritt stål.

To romslige soverom som begge i dag er innredet med dobbeltseng og nattbord. Hovedsoverommet har eget bad, badet er utstyrt med toalett, servant med kommode og dusj.

Fellesbadet har en fin fargesetting, er helfliset og utstyrt med toalett, servant med kommode og dusj med glassvegg.

På balkongen er det plass til bord og stoler mens det på takterrassen er god plass til solsenger, sittegruppe og loungemøbler.

Kort sagt: En leilighet i moderne stil og med en innbydende følelse. Velkommen til å kontakte oss på Eiendomsnøkkelen AS, for mer informasjon eller for å bestille omvisning. Vi gjennomfører også digitale visninger dersom du ikke har mulighet til å være på stedet.

Avstander:

Til sjøen: 0,05 km     Til stranda: 1 km     Til flyplass: 70,5 km

Til sykehus: 7,5 km  Golfbane: 10 km  Shopping: 2,5 km

Trygg utenlandsinvestering med Eiendomsnøkkelen AS

 • Bolighandel og pengetransaksjoner innebærer risiko for økonomiske tap, og Norge har et av verdens strengeste lovverk som skaper trygge rammer for deg som investor.
 • Eiendomsnøkkelen er det eneste norskregistrerte eiendomsmeglerfirmaet som formidler bolig i Spania i henhold til norsk lov om eiendomsmegling og følgelig lovpålagt sikring av dine penger.

Vi gir deg:

 • Norsk ansvarsforsikring med full dekning i Spania for økonomiske tap forårsaket av eiendomsmegler.
 • Bankgaranti for alle innbetalinger ved investering i nybygg. Det er vårt ansvar som norsk eiendomsmegler å kvalitetssikre bankgarantien før utbetaling til selger.
 • Alle betalinger skjer til vår norske klientkonto som er beskyttet mot kreditorbeslag. Klientkonto er en særnorsk ordning, som ingen spanske foretak kan tilby

Digitale visninger

Hos oss er du som kunde alltid i fokus. Vårt mål er å tilby en bred meglertjeneste med høy kvalitet og vi jobber derfor for å ligge i forkant på det digitale. Vi vil gjerne møte deg digitalt, siden reiser og møter i det virkelige liv er begrenset. På denne måten kan du fortsette å drømme om og planlegge et boligkjøp i Spania.

Digital visning gjør det mulig å møte megler på en smidig måte og få sett over boligen gjennom f.eks. FaceTime eller WhatsApp. En digital visning skal ses på som et supplement til den fysiske visningen og føler du at boligen er av interesse, kontakt megler for å planlegge en visning på stedet i Spania.

Slik fungerer det:

Ved interessemelding for ønsket bolig oppgir du ønske om digital visning eller ved henvendelse til ansvarlig megler.
Ansvarlig megler bestiller en individuell digital visning for ønsket bolig. Vær oppmerksom på at ikke alle boliger har mulighet for digital visning.
Megleren vil til avtalt tid kontakte deg med en videosamtale fra hjemmet hvor nå videovisningen din kan begynne, du kan selvsagt stille spørsmål underveis i samtalen.

Kontakt oss for mer informasjon, sammen finner vi en løsning som fungerer for deg!


Prisantydning
179 000 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

San Pedro Del Pinatar,
30740 Costa Calida,
Spania

Kontakt megler

Alen Putes

22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta