Sa Teulera, Palma de Mallorca – Lys 5-roms leilighet med terrasse, garasjeplass og bod. Tilknytning til 3 bassenger og store grøntarealer

Camí de Gènova,
,

Prisantydning

750 000 EUR

Boligtype

Antall soverom

4 soverom

Byggeår

2000

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2000
Bruksareal
166 m2
Antall rom
5
Soverom
4

Fasiliteter

 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Garasjeplass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Vaktmestertjeneste
 • Turterreng
 • Parkett
 • Bademulighet
 • Terrasse
 • Basseng

Beskrivelse

Denne lyse leiligheten i klassisk stil ligger i et stort kompleks med 3 bassenger, basketballbane, lekeplass og hevet parklignende grøntområde inkludert en liten foss!

Innen 10 minutters gange kan 6 skoler nås, hvorav den franske Lycée français ligger kun 5 minutters gange unna (dvs. en vei kun for fotgjengere).Foreningen er en herlig blanding av ulike nasjonaliteter.

Boligen ligger i 3. etasje, som er over to plan med 2 boliger på hvert plan. Eiendommen har heis.

Du kommer inn i en romslig hall med stor garderobe, på originaltegningen var dette gjestetoalett.
Fra gangen er det meget romslig stue på ca 35 kvm med spiseplass og utgang til terrasse på ca 12 kvm.
Her er det ingen utsikt, terrassen vender mot sør, som gir sol hele dagen og utsikten er mot Bellver Park og Bellver slott.

Rett frem fra gangen kommer en lang gang, som helt til høyre har et stort arbeidskjøkken med pantry og vaskerom.
Helt til venstre er hovedsoverommet, som føles som en hotellsuite. Dette soverommet er på ca 25 kvadratmeter, har utgang til terrasse, garderobevegg og eget bad med både badekar og separat dusj.
Mellom kjøkkenet og hovedsoverommet ligger ytterligere 3 soverom, alle med plass til dobbeltseng, god oppbevaring og store vinduer hvorfra man kan se det parklignende grøntområdet utenfor. På motsatt side av soverommene, mot kjøkkenet, ligger et komplett bad.

Boligen har innebygget AC for kjøling/varme og elementer som går på bygass.

En parkeringsplass på 11 kvadratmeter i garasjen som er tilgjengelig via heis er inkludert i prisen, samt en bod på 4,5 kvadratmeter.

Rett nede i gata, ca 50 meter unna, er det en stor fersk Mercadona dagligvarebutikk, i det lille senteret er det også veterinær, optiker, tannlege og skomaker/nøkkelmaker.
Noen 100 m bak senteret ligger en mindre tennisklubb og den velkjente Pins Padel hvor hele det svenske miljøet spiller padel.
Hvis du fortsetter oppover gaten til Genova-rundkjøringen og tar til høyre, er Golf Son Quint, Golf Son Vida og Golf Son Muntaner innen 3-4 km fra inngangsdøren til boligen.
Ned til Paseo Maritimo og restaurantfulle Santa Catalina er det 20 minutters gange, 5 minutter med bil og 10 minutter med buss, som også stopper utenfor.
Det tar ca. 15 minutter å gå til den velkjente Palma Sport & Tennis Club.
Fra flyplassen tar det 10-15 minutter å kjøre hjem til eget hjem i solen!

Velkommen til å kontakte oss på Eiendomsnøkkelen, avd. Torrevieja for mer informasjon eller for å avtale visning. Vi vil selvsagt gjennomføre digitale visninger dersom du ikke har mulighet til å være der.

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig.


Prisantydning
750 000 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Camí de Gènova,
MallorcaSpania

Kontakt megler

Alen Putes

Medhjelpder
22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta