Residencial Horizon – 40 nye to og tre roms leiligheter med store terrasser og en flott felles basseng

C. Ebro,
03189 Orihuela Costa,

Prisantydning

199 000 EUR

Boligtype

P-Rom

58 m2

Antall soverom

2 soverom

Byggeår

2023

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2023
Primærrom
58 m2
Bruksareal
58 m2
Antall rom
3
Soverom
2

Fasiliteter

 • Air Condition
 • Moderne
 • Barnevennlig
 • Garasjeplass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Vaktmestertjeneste
 • Turterreng
 • Bademulighet
 • Terrasse

Beskrivelse

Velkommen til Residencial Horizon, et godt planlagt og moderne nybygg bestående av totalt 40 leiligheter. Alle leiligheter har store uteplasser i trivelige beliggenheter. I fellesområdet er det et stort svømmebasseng med solrik beliggenhet.

Her bor du i behagelig avstand fra butikker, restauranter og kafeer, samtidig som du har flotte strender, fine turstier og klipper noen kilometer unna. For de padel og golfinterreserte er det flere kjente og velholdte baner en kort kjøretur unna. Det store kjøpesenteret La Zenia Boulevard kan nås på ca. 10 minutter og Torrevieja by kan nås på ca. 20 minutter.

Leilighetene er godt planlagt og stilige med moderne design og innbydende preg. Det bygges leiligheter med to eller tre soverom og to bad. Kjøkken og stue er i åpen planløsning og det er plass til både salong og spiseplass.

Parkeringsmuligheter.

Priser fra 199 000 EUR (pluss avgifter).
Planlagt ferdigstillelse er september 2023.

Du er velkommen til å kontakte oss i Eiendomsnøkkelen AS for mer informasjon eller for å avtale visning, vi gjennomfører selvfølgelig digital visning dersom du ikke kan møte. Det er viktig at du føler deg trygg før, under og etter ditt boligkjøp i Spania.

Avstand till strand 4,5 km
Avstand till flyplass 51,5 km
Avstand till matbutikk 0,85 km
Avstand till havet 4,5 km
Avstand till ssykehus 4,5 km
Avstand till golfbane 2,6 km

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig.


Prisantydning
199 000 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

C. Ebro,
03189 Orihuela Costa,
Spania

Kontakt megler

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta

Alen Putes

Medhjelper
93203259 Send e-post
Alen Putes