Punta Prima, Orihuela Costa – Innova strandvillaer – stilige villaer med privat basseng, takterrasse og balkong – nær sjøen

C. Torre de Pisa,
03189 Orihuela Costa,
,

Prisantydning

495 000 EUR

Boligtype

Antall soverom

4 soverom

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

Bestilt
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Energimerking
Bestilt
Bruksareal
120 m2
Antall rom
5
Soverom
4

Fasiliteter

 • Air Condition
 • Balkong
 • Moderne
 • Utsikt
 • Fiskemulighet
 • Barnevennlig
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Turterreng
 • Bredbåndstilknytning
 • Sentralt
 • Bademulighet
 • Hage
 • Terrasse

Beskrivelse

Hjertelig velkommen til Punta Prima, et populært område like ved flere flotte strender, et godt utvalg av velholdte golf og padelbaner samt butikker, restauranter og kafeer. Noen få kilometer unna ligger det store kjøpesenteret La Zenia Boulevard og på ca 10 minutter med bil kommer du til Torrevieja.

Det nye produksjonsprosjektet Innova Beach Villas, som består av syv godt planlagte og stilige villaer med store uteplasser og privat basseng. Det er også et fellesområde med basseng. Alle villaene vil ha fire soverom, tre bad og åpen stue og kjøkken. I tillegg kommer trivelig tomt og uteplass, balkong fra hovedsoverommet og stor solrik takterrasse.

Priser fra 495 000 EUR (pluss avgifter)
Planlagt ferdigstillelse er 15 måneder fra signert kontrakt

Dataene om størrelse og konstruksjonsareal er omtrentlige og kan variere.

Velkommen til å kontakte oss på Eiendomsnøkkelen, avd. Torrevieja for mer informasjon eller for å avtale visning. Vi vil selvsagt gjennomføre digitale visninger dersom du ikke har mulighet til å være der.

Avstand til strand 1,5 km
Avstand til flyplass 50 km
Avstand til matbutikk 0,3 km
Avstand til sjøen 1,3 km
Avstand til kjøpesenter 2,5 km
Avstand til sykehus 3 km
Avstand til golfbane 5,5 km

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig.


Prisantydning
495 000 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

C. Torre de Pisa,
03189 Orihuela Costa,
Costa Blanca sørSpania

Kontakt megler

Alf Grønneflåta

Eiendmsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta