Punta Prima, Orihuela Costa – Godt planlagt leilighet med romslig balkong, stor takterrasse, vidstrakt utsikt og to felles bassenger

C. Mar Gruesa,
03189 Orihuela Costa,

Prisantydning

235 000 EUR

Totalpris

235 000 EUR

Boligtype

Antall soverom

2 soverom

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

D
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Energimerking
D
Bruksareal
141 m2
Antall rom
3
Soverom
2
Etasje
3

Fasiliteter

 • Balkong
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Vaktmestertjeneste
 • Turterreng
 • Heis
 • Bademulighet
 • Terrasse
 • Basseng

Beskrivelse

Hjertelig velkommen til denne godt planlagte toppleiligheten som ligger i den ettertraktede Panoramaparken, et eksklusivt boligområde, som ligger i Punta Prima, like sør for Torrevieja. I fellesområdene er det to bassenger, en privat pitch and putt golfbane og 24 timers vakthold. Her bor du nær havet og stranden og i gangavstand til Cala Piteras, Playa Punta Prima og Playa Flamenca og andre blått flagg-strender. Nærhet til butikker, restauranter og kafeer. Kjøpesenteret Zenia Boulevard ligger noen få kilometer unna. Noen få minutters kjøring fra golfbanene Las Colinas, Campoamor, Las Ramblas og Villamartin.

Denne stilfulle toppleiligheten har balkong og en romslig takterrasse. Leiligheten har en stor stue med plass til både salong og større spiseplass. Arbeidskjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen og har gode oppbevaringsmuligheter og gode arbeidsflater.

To soverom med hyggelige beliggenheter og gode lysforhold, begge med plass til senger og nattbord.
Felles bad utstyrt med toalett, dobbel vask, badekar og vindu som kan åpnes.

Den store balkongen på ca 12 kvadratmeter har god plass til utemøbler og gir vid og flott utsikt. Fra balkongen går en spiraltrapp opp til den solrike takterrassen på ca 23 m2 med god plass til solsenger og loungemøbler.

Det medføger garasjeplass til leiligheten.

Velkommen til å kontakte oss på Eiendomsnøkkelen AS for mer informasjon eller for å avtale visning. Vi vil selvsagt gjennomføre digitale visninger dersom du ikke har mulighet til å være der.

Du er velkommen til å kontakte oss i Eiendomsnøkkelen AS for mer informasjon om boligen eller for å avtale visning, vi gjennomfører selvfølgelig digital visning dersom du ikke har mulighet til å være der.

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig


Prisantydning
235 000 EUR
Totalpris
235 000 EUR
Omkostninger
+ omkostninger


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

C. Mar Gruesa,
03189 Orihuela Costa,
Spania

Kontakt megler

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta