Punta Prima- Attraktiv nybygg med totalt 48 leiligheter, store terrasser og tre bassenger ved sjøen

C. del Tornado,
03189 Torrevieja,
,

Prisantydning

394 000 EUR

Boligtype

P-Rom

94 m2

Antall soverom

3 soverom

Byggeår

2022

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2022
Primærrom
94 m2
Antall rom
4
Soverom
3

Fasiliteter

 • Balkong
 • Moderne
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Turterreng
 • Heis
 • Sentralt
 • Bademulighet

Beskrivelse

Velkommen til prosjektet Posidonia som ligger rett ved middelhavet. I byggetrinn fem bygges det totalt 48 leiligheter med to eller tre soverom og to bad, alle leilighetene har store terrasser eller uteplasser og fantastisk utsikt over middelhavet og stranden i Punta Prima.

Alle boliger har gjennomtenkte planløsninger, store vinduer som gir mye naturlig lys,  gjennomgående høy kvalitet på materialer og detaljer. Alle leilighetene har garasjeplass og bod.

Posidonia, er et privat, inngjerdet område med stort fellesareal med solrik beliggenhet og fantastisk utsikt. I det offentlige området vil det være tre bassenger og en utgang som tar deg direkte til promenaden.

Det populære Punta Prima-området ligger ca. fem km fra Torrevieja og du har nærhet til butikker og restauranter. De store kjøpesentrene La Zenia Boulevard og Habaneras ligger noen få kilometer unna.

For de golfinteresserte finnes det flere kjente og velholdte golfbaner som Villamartín, las Ramblas, Campoamor, Las Colinas og Lo Romero; alle med 18 hull, en kort kjøretur unna,

Oppsummert: Gå ikke glipp av sjansen til å anskaffe en leilighet med stor terrasse i dette attraktive prosjektet vegg i vegg med Middelhavet. Du er velkommen til å kontakte oss i Eiendomsnøkkelen AS, avd Torrevieja for mer informasjon eller for å bestille visning. Vi gjennomfører også digitale visninger dersom du ikke har mulighet til å være på stedet.

Priser fra 279 000 EUR (pluss avgifter)

Planlagt ferdigstillelse: november 2022

Avstander:

Til sjøen: 0,05 km Til stranda: 0,5 km Til flyplass: 50 km

Til sykehus: 4 km  Golfbane:7,5 km  Matbutikk: 1,2 km

Fakta om boligen:

Type: Leiligheter

Referansenummer: Posidonia

Antall rom: 4

Antall soverom: 3

Antall bad/wc: 2

Areal: fra 94 kvm

Driftskostnad: ukjent pr.d.d.

Heis: Ja

Parkering: Garasjeplass

Balkong: Nei

Basseng: Ja/ felles

Terrasse: Jaca 16 kvm

Energimerking: C

Trygg utenlandsinvestering med Eiendomsnøkkelen AS

 • Bolighandel og pengetransaksjoner innebærer risiko for økonomiske tap, og Norge har et av verdens strengeste lovverk som skaper trygge rammer for deg som investor.
 • Eiendomsnøkkelen er det eneste norskregistrerte eiendomsmeglerfirmaet som formidler bolig i Spania i henhold til norsk lov om eiendomsmegling og følgelig lovpålagt sikring av dine penger.

Vi gir deg:

 • Norsk ansvarsforsikring med full dekning i Spania for økonomiske tap forårsaket av eiendomsmegler.
 • Bankgaranti for alle innbetalinger ved investering i nybygg. Det er vårt ansvar som norsk eiendomsmegler å kvalitetssikre bankgarantien før utbetaling til selger.
 • Alle betalinger skjer til vår norske klientkonto som er beskyttet mot kreditorbeslag. Klientkonto er en særnorsk ordning, som ingen spanske foretak kan tilby.

Prisantydning
394 000 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

C. del Tornado,
03189 Torrevieja,
Costa Blanca sørSpania

Kontakt megler

Alen Putes

Medhjelper
22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta