Orihuela Costa – Valonia Resort – Moderne og stilig nytt boligprosjekt med fantastisk fellesområde med fellesbasseng og padelbane i Punta Prima

Av. de las Olas,
03185 Orihuela Costa,

Prisantydning

229 000 EUR

Boligtype

Antall soverom

2 soverom

Byggeår

2025

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Fritidsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2025
Bruksareal
71 m2
Antall rom
3
Soverom
2

Fasiliteter

 • Air Condition
 • Balkong
 • Moderne
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Turterreng
 • Bredbåndstilknytning
 • Heis
 • Bademulighet
 • Basseng

Beskrivelse

Valonia Resort, et nytt boligprosjekt som ligger i det populære området Punta Prima på den sørlige Costa Blanca. Her bor du i nærheten av Middelhavet, fine strender og et godt utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Nærhet til det store kjøpesenteret La Zenia Boulevard og mange velholdte golfbaner. Det tar ca. 10 minutter med bil å komme til Torrevieja.

I første trinn skal det selges 60 moderne og stilige leiligheter, men det skal bygges totalt 220 godt planlagte leiligheter med to eller tre soverom og to bad. Alle leiligheter med trivelige beliggenheter og leilighetene i første etasje får store uteplasser, mens leiligheter i de øvrige etasjene får store balkonger. Øverst ligger toppleilighetene med store takterrasser.

Spektakulære fellesarealer med store hager, svømmebasseng, oppvarmet basseng, barnebasseng, jacuzzi, treningsstudio, badstue, boule, sjakk, bordtennis, padelbane, lekeplass og sykkelparkering.

Punta Prima ligger kun 5 km fra Torrevieja og utmerker seg ved sin gode kommunikasjons- og helseinfrastruktur, nærhet til Alicante flyplass og mengden av tjenester tilgjengelig hele året.

Bare 10 km unna finner vi 18-hulls golfbanene Villamartín, Campoamor, Las Ramblas, Las Colinas og Lo Romero, samt kommersielle sentra La Zenia og Habaneras.

Dette er et prosjekt som passer selv de mest kresne behov og som du gjerne kaller ditt hjem i Spania. Velkommen til å kontakte oss i Eiendomsnøkkelen AS for mer informasjon eller for å avtale visning. Vi vil selvsagt gjennomføre digitale visninger dersom du ikke har mulighet til å være der.

2-roms leiligheter, pris fra 229 000 EUR (pluss avgifter)
3-roms leiligheter, pris fra 329 000 EUR (pluss avgifter)

Planlagt ferdigstillelse er sommeren 2025.

Avstander

Avstand til strand: 0,5 km        Avstand til sjøen: 0,55 km

Avstand til flyplass: 48,5 km       Avstand til sykehus: 2,8 km

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig.


Prisantydning
229 000 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Av. de las Olas,
03185 Orihuela Costa,
Spania

Kontakt megler

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 9751975 Send e-post
Alf Grønneflåta