Orihuela Costa – Valentino Golf 3 – Moderne leiligheter med felles basseng og en golfnær beliggenhet i Villamartin

C. Amadeo Vives,
03189 Orihuela Costa,

Prisantydning

204 000 EUR

Boligtype

P-Rom

72 m2

Antall soverom

2 soverom

Byggeår

2024

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2024
Primærrom
72 m2
Bruksareal
83 m2
Antall rom
3
Soverom
2

Fasiliteter

  • Balkong
  • Moderne
  • Barnevennlig
  • Garasjeplass
  • Kabel-TV
  • Offentlig vann/kloakk
  • Rolig
  • Heis

Beskrivelse

Velkommen til den siste fasen av den populære Valentino Golf.

Valentino Golf III vil ligge mellom Valentino Golf I og II, med en attraktiv beliggenhet like ved to av de mer kjente golfbanene i området. Her bor du også med nærhet til tjenester som kjøpesentre, butikker, restauranter og kafeer, samt en kort kjøre- eller sykkeltur fra fine strender og Middelhavet. Det tar ca 60 minutter med bil til flyplassen i Alicante.

Her skal det bygges godt planlagte og hjemmekoselige leiligheter med to eller tre soverom og to bad. Leilighetene i første etasje får store uteplasser, mens de noen etasjer opp får romslige terrasser, leiligheten på toppen har også en privat takterrasse. Selve bygget har en fin beliggenhet som gir leilighetene lyse og solrike beliggenheter.

Når det gjelder fellesarealene vil det være et stort svømmebasseng og jacuzzi, romslige hagearealer med lekeplass og treningsområde.

Priser fra 204 000 EUR (pluss avgifter)
Planlagt ferdigstillelse er vinter-vår 2024

Felleskostnad: ca 30 EUR per mnd.

Eiendomsskatt: ca 365 EUR per år

Velkommen til å kontakte oss på Eiendomsnøkkelen AS, avd Torrevieja for mer informasjon eller for å avtale visning. Vi vil selvsagt gjennomføre digitale visninger dersom du ikke har mulighet til å være der.

I følge informasjon fra utvikleren kan dette justeres over tid:
Møbler, hvitevarer og lyspakke følger med på blokk 3
Alle leilighetene inkluderer parkeringsplass

Avstander

Avstand til strand: 5,5 km        Avstand til sjøen: 5,5 km

Avstand til sentrum: 1,3 km    Avstand til sykehus: 7,5 km

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig.


Prisantydning
204 000 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

C. Amadeo Vives,
03189 Orihuela Costa,
Spania

Kontakt megler

Alen Putes

Medhjelper
22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta