Orihuela Costa – Pen 3-roms leilighet beliggende i det populære området Playa Flamenca

C. Guapiles, Orihuela,
03189 Orihuela Costa,

Prisantydning

89 000 EUR

Boligtype

Antall soverom

3 soverom

Byggeår

1998

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

Bestilt
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
1998
Energimerking
Bestilt
Bruksareal
50 m2
Antall rom
3
Soverom
3
Etasje
1

Fasiliteter

  • Barnevennlig
  • Rolig
  • Turterreng

Beskrivelse

Velkommen til denne koselige leiligheten som ligger i det populære området Playa Flamenca på den sørlige Costa Blanca. Her bor du like ved det store kjøpesenteret La Zenia Boulevard, flere kjente golfbaner og et godt utvalg av restauranter og butikker. Noen få kilometer fra leiligheten er det fine strender og promenader.

En parkeringsplass medfølger leiligheten.

Leiligheten er på ca 50 kvm og har to soverom, bad og stue og kjøkken i åpen planløsning. Stuen har en lys og innbydende følelse, her er det plass til sittegruppe med sofa og spiseplass for fire personer. Kjøkkenet er velutstyrt og har gode oppbevaringsmuligheter og et fint lysinnslipp fra vindu over vasken.

To romslige soverom med gode lysforhold, begge soverommene er i dag innredet med dobbeltseng og nattbord. Hovedsoverommet har oppbevaringsmuligheter i innebygget skap.

Friskt, moderne og helfliset bad utstyrt med toalett, servant med kommode og dusj med glassvegg.

I tillegg er det også en solrik terrasse på ca 12 kvm med plass til bord og stoler.

Velkommen til å kontakte oss på Eiendomsnøkkelen AS for mer informasjon eller for å avtale visning. Dersom du ikke har mulighet til å være på stedet, gjennomfører vi også digitale visninger.

Avgifter pr år EUR 240.

Avstander:

Til sjøen: 2 km     Til stranda: 2,5 km     Til flyplass: 52 km

Til sykehus: 4,5 km  Golfbane: 3,5 km  Shopping: 1,8 km

Trygg utenlandsinvestering med Eiendomsnøkkelen AS

  • Bolighandel og pengetransaksjoner innebærer risiko for økonomiske tap, og Norge har et av verdens strengeste lovverk som skaper trygge rammer for deg som investor.
  • Eiendomsnøkkelen er det eneste norskregistrerte eiendomsmeglerfirmaet som formidler bolig i Spania i henhold til norsk lov om eiendomsmegling og følgelig lovpålagt sikring av dine penger.

Vi gir deg:

  • Norsk ansvarsforsikring med full dekning i Spania for økonomiske tap forårsaket av eiendomsmegler.
  • Bankgaranti for alle innbetalinger ved investering i nybygg. Det er vårt ansvar som norsk eiendomsmegler å kvalitetssikre bankgarantien før utbetaling til selger.
  • Alle betalinger skjer til vår norske klientkonto som er beskyttet mot kreditorbeslag. Klientkonto er en særnorsk ordning, som ingen spanske foretak kan tilby

Digitale visninger

Hos oss er du som kunde alltid i fokus. Vårt mål er å tilby en bred meglertjeneste med høy kvalitet og vi jobber derfor for å ligge i forkant på det digitale. Vi vil gjerne møte deg digitalt, siden reiser og møter i det virkelige liv er begrenset. På denne måten kan du fortsette å drømme om og planlegge et boligkjøp i Spania.

Digital visning gjør det mulig å møte megler på en smidig måte og få sett over boligen gjennom f.eks. FaceTime eller WhatsApp. En digital visning skal ses på som et supplement til den fysiske visningen og føler du at boligen er av interesse, kontakt megler for å planlegge en visning på stedet i Spania.

Slik fungerer det:

Ved interessemelding for ønsket bolig oppgir du ønske om digital visning eller ved henvendelse til ansvarlig megler.
Ansvarlig megler bestiller en individuell digital visning for ønsket bolig. Vær oppmerksom på at ikke alle boliger har mulighet for digital visning.
Megleren vil til avtalt tid kontakte deg med en videosamtale fra hjemmet hvor nå videovisningen din kan begynne, du kan selvsagt stille spørsmål underveis i samtalen.

Kontakt oss for mer informasjon, sammen finner vi en løsning som fungerer for deg!


Prisantydning
89 000 EUR

Husleie/felleskostnader inkl
20 € / pr måned

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

C. Guapiles, Orihuela,
03189 Orihuela Costa,
Spania

Kontakt megler

Alen Putes

Medhjelper
22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes