Nydelig penthouse-leilighet i Villajoyosa kort kjøretur fra Alicante sjøutsikt

Prisantydning

395 000 EUR

Boligtype

Antall soverom

3 soverom

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Bruksareal
190 m2
Soverom
3
Etasje
5

Fasiliteter

  • Air Condition
  • Balkong
  • Utsikt
  • Turterreng
  • Bredbåndstilknytning
  • Heis
  • Terrasse

Beskrivelse

Størrelse: Ca.190 kvm bra med tre romslige terrasser; to mot sjøen og en mot fjellet.

Prisantydning: 395 000 Euro eks. omkostninger til bl.a. Notarius, skatter og advokat; se punkt om omkostninger.

Fellesutgift: Den ordinære fellesutgiften pr. mnd er 140 Euro .

Organisasjonsform: Selveier

Adkomst: Villajoyosa ligger ca. en halv times kjøretur fra Alicante og dermed svært sentralt både i forhold til flyplass og en større by som Alicante. I andre retningen ligger Benidorm, også med mange servicetilbud.

Bebyggelsen ligger rett ved sjøen med kort gåavstand både til den sjarmerende strandpromenaden og de ulike servicetilbudene med butikker, restauranter og badestrand. Villajoyosa er en perle av en turistby, kjent for sin blendende sol, vakre strender og utsøkt gastronomi. Stranden strekker seg som en gyllen bue langs byen, og inviterer til late dager i solen. Nyt det krystallklare vannet, eller legg deg tilbake på den varme sanden og la solen få deg til å glemme vinterkulda. Når du har fått nok av strandlivet, venter byens gastronomiske herligheter. Villajoyosa er kjent for sin fantastiske sjømat, og lokalt dyrkede delikatesser. Her kan du smake på alt fra ferske reker og blåskjell, til utsøkt paella laget med kjærlighet og tradisjon.

Beliggenhet – fasiliteter: Bebyggelsen i området består av lavblokker, som ligger i hellende terreng ned mot sjøen og stranda som kalles Puntes del Moro. Flott turterreng rett fra leiligheten i den fredet Malladeta naturparken, kjent for sine arkeologiske funn og sin naturskjønne beliggenhet ved sjøen.

Bebyggelsen: Bebyggelsen er oppført i 2009.

Leiligheten – beskrivelse: Duplex leilighet i 5. etasje med heis. Leiligheten inneholder kjøkken, stue, 3 soverom og 2 bad. I tillegg trapp opp til kontor/soverom med utgang til to terrasser, den ene med utsikt mot sjøen og den andre mot fjellet. Innebygd AC-system med varmepumpe i leiligheten.

Kjøkkenet har innredning med lyse flater og benk i granitt. Spiseplass med utsikt mot fotballbane og fjelene. Det er utgang fra kjøkkenet til eget rom for vaskemaskin. Stuen har lyse fliser på gulvet og malte vegger og tak. Utgang til romslig terrasse med utsikt mot sjøen.

Leiligheten har 3 soverom, også med fliser på gulvet og malte vegger og tak. Leiligheten selges med møbler og klar til innflytning. Det er ett bad med dusj og ett bad i tilknytning til hoved soverommet. Godt med skapplass.

I tillegg er leiligheten innredet med ett nivå over/loftsetasje med kontor og to store terrasser solarium med utsikt mot sjøen (21 kvm) og mot fjellet (34 kvm).

Inkludert garasjeplass til en bil med bod i kjeller under bygget. Bygget har felles grønne områder med basseng, paddelbane og barnepark.

Budgivning: Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: alf@eiendomsnokkelen.no eller SMS: 975 18 975.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver, at budet er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selgeren. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Omkostninger: I Spania er det moms på kjøp av leiligheter (vanligvis 10 %). I tillegg kommer gebyrer til kommune og stat, Notarius og advokat. De totale omkostningene varierer mellom 13-15 %.

Honoraret til megler betales av selger.

Ansvarlig megler:

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF

Mobil: 0047 975 18 975

E-post: alf@eiendomsnokkelen.no

Eiendomsnøkkelen AS, org.nr: 860 744 392


Prisantydning
395 000 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Kontakt megler

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta
Finnkode: 329233157.