Torrevieja Sentrum – Moderne, stilren og prisgunstig nybygg med moderne leiligheter og felles bassengområde!

Prisantydning

162 900 EUR

Boligtype

P-Rom

67 m2

Byggeår

2021
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Byggeår
2021
Primærrom
67 m2
Etasje
1

Fasiliteter

 • Air Condition
 • Moderne
 • Barnevennlig
 • Garasjeplass
 • Turterreng
 • Sentralt
 • Bademulighet

Beskrivelse

Nye og moderne La Isla II i Torrevieja sentrum.

Boliger bygges i to faser som er planlagt ferdigstilt i juli 2022, og det vil bestå av totalt 56 leiligheter med to eller tre soverom.

Leilighetene har en moderne design med en stilfull arkitektur. Husene bygges i to etasjer der leilighetene enten har solterrasse eller hage, alle boliger har garasjeplass inkludert i prisen. Leilighetene har også fin utsikt.

I fellesarealet blir det blant annet basseng og lekeplass for barna. Eiendommen ligger i nærheten av restauranter, butikker, kafeer, men også i nærheten av den fine stranden «Los Locos».

Priser fra 162900 EUR (pluss skatt)

Planlagt ferdigstillelse: juli 2022

Velkommen til å kontakte oss på Eiendomsnøkkelen AS for mer informasjon eller for å bestille en tur. Vi er her for deg! Husk også at vi har digitale visninger.

Fakta om prosjektet:

Type: Leilighet

Referansenummer: La Isla II

Antall rom: 4

Antall soverom: 2

Areal fra: 67

Etasje: 1

Byggeår: 2022

Heis: nei

Parkering: Garasjeplass

Balkong: Nei

Basseng: Ja

Terrasse: 35 kvm

Avstander:

Til stranda: 1,7 km   Til sjøen: 1 km    Sykehus: 3 km

Flyplass: 43 km  Golfbane: 15 km  Matbutikk: 0,9 km

Torrevieja har et bredt spekter av aktiviteter som passer både voksne og barn. Nærheten til golf, bading og shopping gjør byen til et paradis for mange. Stranden Playa Los Naufragos anbefales hvis du har barn med deg, da det er en strand med blått flagg.

Fra Torrevieja kan du besøke forskjellige saltsjøer eller vannparadiset Aquopolis som er populært blant barnefamilier.

I nærheten ligger også Alicantes største kjøpesenter, La Zenia Boulevard. Her kan du kjøpe alt fra mat og apotekvarer til klær, sko og leker.

Den moderne promenaden langs bryggen El Dique de Levante er 1,6 kilometer lang og fører ut til et fyrtårn. Perfekt for en lun tur på morgenen eller kanskje for å nyte solnedgangen!

Trygg utenlandsinvestering med Eiendomsnøkkelen AS

 • Bolighandel og pengetransaksjoner innebærer risiko for økonomiske tap, og Norge har et av verdens strengeste lovverk som skaper trygge rammer for deg som investor.
 • Eiendomsnøkkelen er det eneste norskregistrerte eiendomsmeglerfirmaet som formidler bolig i Spania i henhold til norsk lov om eiendomsmegling og følgelig lovpålagt sikring av dine penger.

Vi gir deg:

 • Norsk ansvarsforsikring med full dekning i Spania for økonomiske tap forårsaket av eiendomsmegler.
 • Bankgaranti for alle innbetalinger ved investering i nybygg. Det er vårt ansvar som norsk eiendomsmegler å kvalitetssikre bankgarantien før utbetaling til selger.
 • Alle betalinger skjer til vår norske klientkonto som er beskyttet mot kreditorbeslag. Klientkonto er en særnorsk ordning, som ingen spanske foretak kan tilby.

Prisantydning
162 900 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

 • , kl -
  Velkommen til å kontakte oss på Eiendomsnøkkelen AS for mer informasjon eller for å bestille en tur. Vi er her for deg! Husk også at vi har digitale visninger

Kontakt megler

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta

Alen Putes

Medhjelper
22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes