Nalia Resort – leiligehter med magisk utsikt over Laguna Rosa de Torrevieja og Middelhavet

C. Calpe,

Prisantydning

199 900 EUR

Boligtype

P-Rom

74 m2

Antall soverom

2 soverom

Byggeår

2023

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

Innhentes
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2023
Energimerking
Innhentes
Primærrom
74 m2
Bruksareal
74 m2
Antall rom
3
Soverom
2

Fasiliteter

 • Air Condition
 • Balkong
 • Moderne
 • Utsikt
 • Fiskemulighet
 • Barnevennlig
 • Garasjeplass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Vaktmestertjeneste
 • Vektertjeneste
 • Turterreng
 • Sentralt
 • Bademulighet
 • Hage
 • Terrasse

Beskrivelse

Det vil bli bygget arealeffektive leiligeheter med to soverom, to bad og stue med åpen kjøkkenløsning. Leiligheter i første etasje har egen uteplass, men leigheter i de øvrige etasjene leveres med balkonger eller terrasser. På fellesarealet blir det blant annet tre fellesbasseng, lekeplass for barn, padlebane og mulighet for å lade elbiler. Prosjektet ligger flott til i et rolig boligstrøk i bydelen Los Balcones.
Nalia Resort er et modere prosjekt med stilig design og bygges i flere faser. Fase 1 planglegges ferdistilt i mai 2023, mens fase 2 i desember 2023.

Nalia Resort består av 136 luksusboliger bygget med materialer av topp kvalitet. Hver av dem har magisk utsikt over Laguna Rosa de Torrevieja og Middelhavet. Nalia Resort tilbyr idylliske fellesarealer med 3 svømmebasseng områder, padelbane, boblebad, treningsområde, minigolf, barneområde, ladepunkt for elektriske kjøretøy… og mye mer! Førsteklasses fasiliteter og grønne områder vil tillate deg å nyte med familie og venner de 320 dagene med solskinn som Costa Blanca har å by på.

Leilighetene har mer enn 131m2 fordelt på en romslig stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning, 2 store soverom og 2 komplette bad. Du kan velge mellom bungalower i første etasje med sine 2 store private terrasser hvor en kan nyte klimaet på Costa Blanca. Eller bungalower i første etasje på 178m2 med panoramautsikt over Laguna Rosa og Middelhavet.

Prosjektet ligger ved siden av naturparken Lagunas de Torrevieja og med det største utendørs kjøpesenteret i Europa: La Zenia Boulevard. Dette gir en perfekt kombinasjon av et liv i kontakt med naturen, stranden og havet og alle slags kommersielle tjenester, barer og restauranter til din disposisjon.
Like ved finner en Torreviejas velkjente saltvann, butikker, restauranter og kafeer. Torrevieja sykehus ligger noen få kilometer unna. Vakre strender og vakre klipper er en hyggelig spasertur unna eller noen få minutter med bil.

Torrevieja ligger i Alicante-provinsen om lag 40 minutters kjøring fra flyplassen. Torrevieja har ca. 150.000 innbyggere og omkring 3% av disse er nordmenn.

Torrevieja har mange strender og den mest kjente av dem Playa de los Locos, ligger like ved sentrum av byen. Utallige restauranter, barer og butikker ligger strategisk plassert rundt omkring i hele byen. Flere større kjøpesentre holder åpent hver dag hele året. Norsk skole, norsk sjømannskirke, norske helseforetak og servicebedrifter, har også etablert seg i Torrevieja til stor begeistring og nytte for de mange norske fastboende og leilighetseiere.

Avstand til strand 3,7 km
Avstand til matbutikk 1 km
Avstand til sjøen 3,7 km
Avstand til sykehus 3,5 km
Avstand til golfbaner 5 km

Generelt

Prosjektet består av 12 leilighetsbygg med 11 leiligheter i hvert bygg. Store hagearealer, flotte bassengområder og felles treningsstudio og spa- avdeling til bruk for alle beboere.

Høy standard og lyst og moderne interiørdesign.

Leilighetene leveres med:

Kjøkkeninnredning og hvitevarer

Baderomsinnredning

Klimaanlegg

Integrerte garderobeskap på soverom

(Ta kontakt for detaljerte plantegninger og oppdatert tilgjengelighet)

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig.


Prisantydning
199 900 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

C. Calpe,
Spania

Kontakt megler

Alen Putes

Medhjelper
22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes
Finnkode: 117953921.