SOLGT! Lygna – Flottbeliggende fritidsbolig i meget attraktiv hytteområde – Fantastiske ski og turmuligheter sommer og vinter – Beliggende i blindvei – Pent utsikt over Hadeland

Badstulistubben 14,
2770 Jaren,

Prisantydning

3 850 000 NOK

Totalpris

3 947 650 NOK

Boligtype

P-Rom

78 m2

Antall soverom

2 soverom

Byggeår

2021

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

C
Se dokumentasjon Ta kontakt
Kommunale avg.
5 938 NOK
Boligtype
Fritidsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2021
Energimerking
C
Kommunenr.
3446
Gårdsnr.
105
Bruksnr.
365
Primærrom
78 m2
Bruksareal
83 m2
Tomteareal
847 m2 (eiet)
Antall rom
4
Soverom
2

Fasiliteter

 • Peis/ildsted
 • Utsikt
 • Fiskemulighet
 • Barnevennlig
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Vaktmestertjeneste
 • Turterreng
 • Bredbåndstilknytning
 • Terrasse

Beskrivelse

SOLGT! Velkommen tl Badstulistubben 14, en drøy times biltur fra Oslo!

Hytta ligger i Lygnalia, en drøy times biltur fra Oslo. Lygna kan by på nydelige forhold for langrenn, sykkelturer, bærplukking, fiske, og mye mer. Lygna-området med alle sine aktiviteter og fasiliteter er et yndet utfartssted/reisemål sommer og vinter. På Lygnasæter Hotell, ca 3 km fra hyttefeltet, finner du utmerket kro med Hadelandsmat og andre gode retter, hotell og bensinstasjon.

Skisporet er rett utenfor hytta vinterstid og det er en akebakke med heis for barn/voksne ca 200 m unna hytta. På sommeren er det både tur-og sykkelløype for den aktive. Meget snøsikkert på vinteren, med 200 km preparerte løyper og kunstsnøløype på Lygna Skistadion. Friluftseldorado som er velkjent for de aller fleste som bor i Oslo-regionen. De aller fleste løyper er kjørt med tanke på både klassisk og skøyting. Se www.hadeland-ski.no. Løypenettet på Lygna henger sammen med løypenettet til Skiforeningen mot Oslo, Romerike og Gjøvik. Se også www.lygna-skisenter.no. Brandbu sentrum/Gran sentrum ligger 15min kjøretur unna, med matbutikker, kafeer, kultursal og kino. 20 min til Randsfjorden med bademuligheter, 35 min til Raufoss Badeland, 40 min til Hurdal Skisenter.

PRISANTYDNING OG OMKOSTNINGER

3 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
230,- (Panteattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
96250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000,-))
——————————————————–
97 650,- (Omkostninger totalt)
——————————————————–
3 947 650,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BETEGNELSE

Gnr. 105 bnr. 365 i Gran kommune.

ADRESSE

Badstulistubben 14, 2770 Jaren

TYPE/EIERFORM/BYGGEÅR

Fritidseiendom, Selveier, oppført i 2021.

TOMT

Eiet tomt på 847,4 kvm

STANDARD

Hyttemodell Furutangen pluss, utvidet modell med praktisk og planløsning over to plan.

Inneholder entré, 2 soverom, 2 hemsrom benyttet som soverom, bad, stue, kjøkken, hemsstue og bod.
Hytta er fra 2021 og ligger i naturskjønne omgivelser på solrik utsiktstomt med fantastiske sol og utsiktsforhold!

AREAL
Primærrom: 78 kvm, Bruttoareal: 83 kvm
De oppgitte arealer er hentet fra vedlagte takst. Ved befaringen er det bruken av rommene som avgjør beregningen av arealene, selv om de kan
være i strid med byggeforskriftene. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

BESKRIVELSE

Entré

Entreen har plass til garderobeløsning langs den ene veggen, og trapp opp til hemsen langs den andre. Mørke fliser med varmekabler på gulv og downlights i tak.

Stue/kjøkken

Stuen og kjøkkenet danner et åpent, lyst allrom med vinduer på tre vegger. Fasaden i front har ekstra store vinduer og utgang til en dels overbygd terrasse. Rommets utforming gjør den enkel å møblere – her kan man samles til måltider og spillkvelder, så vel som sofahygge. Kjøkkeninnredningen er fra Ikea i L-form langs to vegger i tilknytning til spiseplassen. Hvitevarene består av koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Her er det plass til å samles rundt spisebordet eller i sofakroken.  Fra stue/kjøkken er det utgang til en dels overbygd terrasse. På fine dager kan man nyte solen og utsikten over Hadeland. Plass til grill og terrassemøbler.

Soverom

Hytta har to fine soverom, hvor begge har plass til dobbeltseng eller familiekøye. På hemsen er det ytterligere to koselige rom innredet som soverom og som gir ekstra sengeplasser. Av lagringsplass har hytta  tre kott på hemsen og en isolert utebod ved inngangspartiet.

Hems/loftstue

På hemsen er det en koselig tv-stue med god takhøyde – et kjærkomment ekstrarom for tv-titting, lek og avslapning. Å ha muligheten til å trekke seg tilbake kan være ideelt, både for voksne og barn. Hemsen har gulv i 25 mm heltre furu, paneloverflater, tv-uttak og downlights. Rommene på hemsen har takhøyde under målverdig areal. Rommene er følgelig ikke godkjent som oppholdsrom. Det også 3 kott på hvems, et på hvert «soverom» samt en i tv-stuen.

Bad/wc/vaskerom

Badet ligger ved soverommene i første etasje, har god størrelse og elektrisk avtrekk. Delikate fliser på gulv og vegger, varme i gulvet og downlights i himling. Badet er utstyrt med dusjhjørne, toalett, servant med skap, speil og lys, samt opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsberedere har plass i uteboden. WC
Hytta har ekstra wc hvor det er panel på vegg og tregulv. Rommet er innredet med gulvmontert toalett og servant med speil.

Oppvarming

Hytta leveres med gulvvarme i entré og bad, samt panelovner i enkelte andre rom. Panelovner kan fjernstyres med applikasjon «ring hytta varm».  I tillegg leveres hytta med vedfyrt peisovn, type Duo 5 DV i stue/kjøkken.

Uteområdet
Eiendommen har i hovedsak naturtomt med gode solforhold. Hytta ligger øverst i feltet med skogen som nærmeste nabo.

KOMMUNALEGEBYRER

Fakturert beløp i 2022

Avløp kr 2 723,06,- Vann kr 3 214,39,-. Sum kr 5 937,45,-

Teknisk

– Skjult elanlegg etter NEK400 normen.
– Utvendig inntaksskap.
– Innvendig sikringsskap.
– Kontaktpunkt til TV i første etasje og ett hemsrom.
– 200 liters varmtvannsbereder.
– Avtrekk fra bad, utebod/teknisk rom og kjøkkenventilator.
– Downlights i entré/gang, bad og hems.
– Utelamper.
– Frostsikker utekran.

ADKOMST

Fra Oslo følger man
Riksveg 4 til Hadeland og fortsetter mot Gjøvik. Fra rv 4 tar man av ved Lygnasæter Kro og Motell og tar til høyre mot skiparkeringen. Kjør gjennom bommen og følg vegen sydover til hyttefeltet Lygnalia. Klikk på kartløsning som er vist i boligens finnannonse, for en detaljert reiserute fra din startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.
Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger

PARKERING

Parkering og biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

BEBYGGELSE

Hytteområde med dels etablerte områder samt områder under utvikling. Eiendommen ligger høyt i terrenget på platå, noe som gir gode solforhold og en flott utsikt over Hadeland.

VEI, VANN OG AVLØP

Offentlig vannverk, samt offentlig kloakk. Privat vei. Alle eiendommer som er tilknyttet offentlig vann og avløp har private stikkledninger, som vedlikeholdes for eiers egen regning. For ytterligere opplysninger om de private stikkledningene tar man kontakt med kommunen. Privat vei som vedlikeholdes av brukerne.

REGULERINGSPLAN

Områdeplan for Lygna sør i Gran Kommune reguleringsbestemmelser. Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. ligger vedlagt i salgsoppgaven eller kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

ADGANG TIL UTLEIE

Fritidsboligen kan leies ut.

ANDRE SPESIELLE FORHOLD

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger dersom ikke annet er avtalt. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er
hentet fra takst/selger eller tegninger på eiendommen. Eldre eiendommer kan ha avvik i forhold til dagens byggeforskrifter. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Salgsoppgaven er ikke komplett uten vedlegg.

VELFORENING

Årlig velavgift kr 500 i Lygnalia Drift & Hyttevel.

OFFENTLIG KOMMUNIKASJON

Jaren togstasjon ca. 14 km.
Buss-stopp: Lygnasæter ca. 3 km.

TV/BREDBÅND

Det er til enhver tid kjøper sitt ansvar å foreta sine egne undersøkelser vedrørende internett og tv-leverandører. Ny eier må selv besørge bestilling av de tjenester man ønsker og selv dekke
kostnader ved dette. Mobildekning avhenger av tjenesteleverandør og kjøper må selv undersøke dekningsforhold.

RADON

Det er ikke utført radonmåling og det er heller ikke krav til dette. Kjøper overtar eiendommen slik og er selv ansvarlig for å utføre eventuelle tiltak. For mer informasjon vedrørende radon se
www.dsa.no.

KONSESJONSPLIKT/BO- OG DRIVEPLIKT/ODELSRETT

Nei.

ENERGIMERKING

Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

BUDGIVNING

Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på eiendomsnøkkelen.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.

TINGLYSNING/OVERFØRING AV HJEMMEL

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.

DIVERSE

Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

OPPGJØR

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

KJØPEKONTRAKT

Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.

OVERTAGELSE

Overtagelse etter nærmere avtale med selger.

LOVANVENDELSE

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers
egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder
uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe
usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler
eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i
tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som
ledd i næringsvirksomhet. En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at Eiendomsnøkkelen AS kan offentliggjøre kjøpesum m.m. i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.
I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i min. 10 år. Se eiendomsnøkkelen.no for mer informasjon om vår behandling av personopplysninger.
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Salgsoppgaven er basert på de opplysninger selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers
egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt
uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn å avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på entydig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
En forutsetning for salget er at skjøtet på eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at Eiendomsnøkkelen AS kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen. I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i min. 10 år.

LOV OM HVITVASKING

Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

PERSONVERNOPPPLYSNINGSLOVEN
I henhold til personvernopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

EIENDOMSMEGLER/ANSVARLIG MEGLER7MEDHJELPER

Bente-Marie Nørgård
Tel: 22993380
E-post: bente@eiendomsnokkelen.no

Alen Putes
Tel: 932 03 259
E-post: alen@eiendomsnokkelen.no

EIENDOMSMEGLERFORETAK

Eiendomsnøkkelen AS,

Foretaksregisteret org.nr 860 744 392

Kjølberggata 27, 0653 Oslo


Prisantydning
3 850 000 NOK
Totalpris
3 947 650 NOK
Ligningsverdi
500 000 NOK
Kommunale avg.
5 938 NOK
Omkostninger
97650


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

 • , kl -
  Tidspunkt etter avtale! Viktig informasjon til deg som ønsker å komme på visning: Vi minner på at alle våre visninger har påmelding. Registrer deg i god tid før visning, med eventuelt følge via visningspåmelding knappen på våre annonser eller ta direkte kontakt med megler.

Adresse

Badstulistubben 14,
2770 Jaren,
Norge

Kontakt megler

Bente-Marie Nørgård

Advokat MNA
22993380 Send e-post
Bente-Marie Nørgård

Alen Putes

22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes
Finnkode: 294934873.