Sjusjøen – THE VIEW – Ny 4-roms toppleilighet med flott utsikt ned mot Sjusjøvannet klar til overtakelse!

Langbakkgutua 12,
2612 Sjusjøen,

Prisantydning

4 850 000 NOK

Totalpris

4 974 495 NOK

Boligtype

P-Rom

76 m2

Antall soverom

2 soverom

Byggeår

2019

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Fritidsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2019
Kommunenr.
3411
Gårdsnr.
527
Bruksnr.
505
Seksjonsnr.
68
Primærrom
76 m2
Bruksareal
76 m2
Antall rom
3
Soverom
2
Etasje
1

Fasiliteter

 • Balkong
 • Moderne
 • Peis/ildsted
 • Utsikt
 • Fiskemulighet
 • Barnevennlig
 • Garasjeplass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Turterreng
 • Balansert ventilasjon
 • Bredbåndstilknytning
 • Sentralt
 • Bademulighet

Beskrivelse

Leiligheten som er en del av prosjektet The View ligger fantastisk til midt i Sjusjøen sentrum kun 50 meter fra løypenettet og med flott utsikt og topp solforhold. Her er det bare å ta på seg skiene rett utenfor leiligheten og gå ut i det fantastiske løypenettet som er på Sjusjøen med Birkebeinertrasset etc.

Sameiet Sjusjøen The View består av 7 bygninger og et felles garasjeanlegg, hvor leilighet 2.U.B.14 ligger i 1.etg i bygg 2 med direkte inngang fra garasjeanlegget.

Sjusjøen er tidligere kåret til Norges beste skidestinasjon. Her er det svært snøsikkert, og et fantastisk løypenett, hvor det alltid er nypreppa skiløyper. Og når det er tåke lenger nede i dalen, skinner som ofte sola her oppe i høyden.

Sjusjøen byr på utrolig mange muligheter året rundt; et topp trenings- og tureldorado omgitt av lett tilgjengelig skogs- og fjellterreng med milevis av godt merkede turstier som går så vel i skogen som på snaufjellet. Området er også som skapt for sykling. Her finner du ditt terreng, enten du liker rolige fjellveier eller hompete stier, om du vil ha det flatt eller kupert, lunt eller luftig. Her kan man også gjøre alt fra rulleski, bading, ridning, vannsport, fiske, bærplukkingsturer og seterbesøk. Det er opparbeidet en fantastisk turvei rundt Sjusjøvannet som også er tilrettelagt for de med barnevogn og rullestol.

Adkomst

Følg E6 nordover og ta av ved Rudshøgda like før Moelv, det er skiltet Sjusjøen. Følg fylkesvei 19 til Kvernstubrua (ved NAF øvningsbane) og så videre på riksvei 216 forbi Næroset til Mesnali, fortsett deretter Sjusjøvegen frem til Sjusjøen sentrum. Sjusjøen The View ligger ca. 100 m vest om fasilitetene ved Sjusjøen sentrum, med avsving til venstre rett på oversiden av KIWI skiltet Sjusjøevangen. Ca 100 meter opp i Nordvangvegen så svinger en til venstre ned til garasjeanlegget. Bygg 2 ligger da på venstre side av garasjeinnkjøringen, og leilighet 2.U.B.14 er den andre leiligheten fra garasjeinnkjøringen (terrassen/terrassedøren). Inngangen til leiligheten er direkte fra garasjeanlegget via trappeoppgang.

Beliggenhet

På Sjusjøen The View legges alt til rette for at du skal få maks ut av fridagene i en komfortabel, lettstelt og lekker leilighet. Glem snømåking, fyring og vedlikeholdsarbeid, disse fritidsleiligheter vil du glede deg til å komme tilbake til, helg etter helg, ferie etter ferie, året rundt.

Leiligheten ligger sydvendte med svært gode lys- og solforhold og med storslått utsyn både over Sjusjøen og det vidstrakte Ringsakerfjellet. Bygningen er utformet
og tilrettelagt i terrenget slik at en på best mulig måte tar vare på utsikten og den unike naturen rundt. Beliggenheten i Sjusjøen sentrum kun 50 meter fra løypenettet. Her er det bare å ta på seg skiene rett utenfor leiligheten og gå ut i skiløypa som også består av 3,4 km lysløype.

Det er ca.100m fra leiligheten til Sjusjøen sentrum. Sentrum er under utvikling med nye bygg som blant annet inneholder stor, ny matbutikk og sportsbutikk.

Avstander fra Sjusjøen The View:
• 2 timer til Oslo
• 20 minutter til Lillehammer
• 45 minutter til Hafjell
• 100 meter til Sjusjøen sentrum
• 50 meter til løypenettet
• 1000 meter til Skistadion

Mye er forandret her fra 1800-tallet da dyktige budeier la grunnlaget for moderne turistdrift med servering av seterkost og etter hvert noen senger til utleie. Den tradisjonsrike setergrenda har med andre ord gradvis utviklet seg til å bli et moderne feriested. I dag er Sjusjøen et av landets mest populære reisemål.

Det er flere idylliske serveringssteder på Sjusjøen. Rømåssetra er en av de populære levende setrene som blir besøkt i dag. Her er det mange kulturaktiviteter
både for barn og voksne «Livet på Rømåssetra» er en av hovedattraksjonene. Her får man ta del i livet slik det var i gamle dager.

Det er ca.100m fra leiligheten til Sjusjøen sentrum. Sentrum er under utvikling med nye bygg som blant annet inneholder stor, ny matbutikk og sportsbutikk.

Om leiligheten 5.3.C.68

Leiligheten er ny og ubrukt; midlertidig brukstillatelse ble gitt 28.12.2020.
Den har romslig entre, 3 soverom, 2 bad, 2 innvendige boder/garderober, åpen stue/kjøkkenløsning med åpnet skråtak (ca. 5 meter høyde) og utgang til terrasse, moderne kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer fra Siemens og delikate baderomsinnredninger fra Unihaus. Leiligheten har enstavs eikeparkett på gulvet i alle oppholdsrom og vegger av malte gipsplater i lune men samtidig lyse og tidsriktige farger. Entregulvet har store skiferlignende fliser, og baderommene har tidsriktige grå fliser på gulv og vegger. Det er varme i alle gulv utenom på soverommene og bodene.

Primærrom

Primærrom: 76m2

Bruksareal

Bruksareal: 76m2

Boder:

2 boder/garderober inne i leiligheten og bod ute på terrassen og bod i garasjeanlegget. 2 felles smøreboder.

Standard

Flott ny arealeffektiv leilighet med 3 soverom, 2 bad (master bedrom med eget bad), 2 boder/garderober og åpen stue/kjøkkenløsning. Leiligheten har meget bra standard med blant annet 1-stavs eikeparkett fra Boen (Eik Coral), flotte grå fliser i entre og på begge bad, nedsenket dusjnisje med dusjvegger, downlights i tak på begge bad, entre og kjøkken, stue med utgang til overbygde, terrasse med flott utsikt nedover mot Sjusjøvannet. Leiligheten ligger i toppetasjen med høy takhimling i 3.etasje i bygg 5 på Sjusjøen The View med inngang fra «nivå 2» kun en etasje opp ca. 30 meter fra garasjeanlegget.

Interiør og møblering
Leilighetene i Sjusjøen The View er innredet i moderne, varme og behagelige farger som  bidrar til å fremheve den vakre naturen utenfor vinduet. For å gjøre innflyttingen så smidig og lettvint som mulig tilbys en møbelpakke fra Bohus tilpasset leilighetstypen.

Bygninger utvendig

Fundamentering
Husene fundamenteres med en støpt plate/fundament på mark/fjell.

Yttervegger og tak

Isolerte yttervegger av tre. Ytterveggene består av bindingsverk. Fasader i hovedsak av trekledning. Utvendig er panelet ferdig beiset med grunning og 2 strøk i mørk jordfarge iht regulering. Det kan være noen detaljer i andre materialer og farger. Takkonstruksjon består av takstoler, isolasjon og tekket med plater.

Beslag
Utvendige beslag, takrenner og taknedløp er i stål/aluminium.

Balkong
Tekket med «tett gulv» og rekkverk i malt treverk/glass.

Markterasse
Markterrassen er levert med trykkimpregnert trevirke.

Fellesanlegg
Utomhus
Utearealer vil bli opparbeidet og planert med stedlige masser, men ingen beplantning, gress etc. Det blir satt opp Skigard iht
bestemmelser i reguleringsplan og etablert ferist i innkjøringene. Gjerde monteres der hvor det er krav til sikring. Ved behov blir det etablert støttemurer.

Veier
Det blir opparbeidet ny tilførselsvei frem til garasjeanlegget og gjesteparkeringsplasser på eiendommen som blir gruslagt.
Gangareal foran inngangsparti leveres gruslagt.

Parkering

Leiligheten har tinglyst rett til garasjeplass nr. 68 og bod nr. 68 i felles underjordisk parkeringsanlegg. Gjesteparkering på felles eiendom.

Leilighet nr. 68 har el-billader.

Garasjeanlegg
Garasjeanlegget består av totalt 98 parkeringsplasser og 86 boder og 2 felles smøreboder i tillegg til diverse tekniske rom etc.. Garasjeporten har automatisk portåpner. Inngangsdører til garasjeanlegget får kodebryter for åpning. Garasjen er avtrekksventilert uten oppvarming. Garasjeanlegget har betongdekke og utført for øvrig i ubehandlet betong.
Det er etablert aquadren langs kjørebanen og på tvers av innkjøringen til garasjen. Garasjeplassen er utformet i henhold til
vedtatte parkeringsnorm. Det er heis fra garasjekjelleren til leilighetene i bygg 1, 3 og 4.

Leiligheten 5.3.C.68 har adkomst via trappeoppgang og svalgang kun ca.30 meter fra garasjeanlegget

Vann og avløp
Vann og avløp er offentlig tilknyttet.

Renovasjon
For renovasjon benyttes Benstien (avkjørsel mot Natrudstilen) som felles mottak / stasjon for kildesortering, i henhold til kommunale vedtak.

Fritidsbolig innvendig
Gulv
1-stavs eikeparkett i alle oppholdsrom. Entre/Hall, bad og bod med keramiske fliser.

Vegger/tak
Gipsplater sparklet og malt. Alle himlinger er i hovedsakelig i gips. I bad og gangarealer samt rom som har innkassing av tekniske føringer er det nedforet gipshimling og lavere takhøyde. Både nedforet gipshimling og eventuell innkassing er sparklet og malt. Innkassinger er ikke vist på tegning. Vegger på badene har keramiske fliser.

Listverk
Gråmalte karmer og lister.

Oppvarming
Alle rom leveres har elektrisk gulvvarme, men ikke soverom som har varmeovn.

Bod leveres uten varme.

Ventilasjon

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning og avtrekk
fra kjøkken og våtrom samt tilførselsventiler til oppholdsrom.

Dører
Innvendige dører i grå utførelse med gråmalte karmer.
Inngangsdøren i malt utførelse med vindu.

Vinduer
Malte vinduer med 2-lags glass.

Sanitær
Alle vannledninger til tappesteder er rør i rør system. Ettgreps servant/kjøkken- og dusjbatteri. Hvit veggmontert wc på alle bad.
Dusjvegger på begge bad . Felles varmtvannsberedere for hele sameiet plassert i teknisk rom i garasjeanlegget.

Elektrisk anlegg
Anlegget er levert tre faset, som skjult anlegg i alle rom. Sikringsskap med overbelastningsvern, automatsikringer og jordfeilvarslingsenhet/bryter. Det er downlights i tak på begge bad og entrè/gang. Alle oppholdsrom (ikke soverom og bod) samt bad leveres med elektrisk gulvvarme. På hvert soverom er det varmeovn.
Det er utelampe på markterrassen.

Brann
Det er montert komfyrvakt og tilstrekkelige antall røykvarslere og brannslange i henhold til
gjeldende forskrifter.

Internett/TV/telefon
Boligene leveres med fiber fra Eidsiva.
Tilkoblingsgebyrer/avgifter er organisert av Sameiet slik at det ikke betales noen tilkoblingsgebyrer.

Kjøkken/bad/garderobe
Moderne kjøkkeninnredning med gråmalte fronter fra husleverandøren Unihaus.
Kjøkkeninnredning med takhøye overskap og med integrerte hvitevarer fra Siemens.
Delikate baderomsinnredninger med speilskap, servant og underskap.

Øvrig
Tomtetype:

Festetomt. Prosjektet er organisert som et sameie hvor alle leilighetene har eget gnr., bnr., snr., og i tillegg er man eier av andel av fellesareal, jfr. tinglyst seksjonering.

Bortfester er PIHL.

Utleie
Prosjektet er ikke regulert med utleieplikt, men det er meget gode utleiemuligheter hvis ønskelig. Dette fordi det er få moderne leiligheter til leie på Sjusjøen.

Fellesutgifter
Fellesutgiftene vil være avhengige av det servicenivået som seksjonseierne beslutter i fellesskap. Sameiet Sjusjøen The View er etablert og styret har stipulert fellesutgiftene til kr.20,- pr.m2 per mnd. som dekker kostnader som forsikring av bygget, forretningsførsel, strøm til fellesareal, festeavgift, serviceavgift skiløyper, utvendig vedlikehold og ellers felles drift av bygningsmassen. Etter første driftsår fastsetter sameiet selv dette med endelig virkning basert på budsjetterte kostnader og ønsket servicenivå. Alle leiligheter har egen strøm- og vannmåler som faktureres direkte fra strømleverandør og kommunale
avgifter fra Ringsaker kommune.

For leilighet 5.3.C.68 har selger oppgitt følgende utgifter pr. mnd :

Fellesutgifter kr. 1.520,- pr.mnd

Eidsiva Kabel-tv/bredbånd kr 399,- pr.mnd.

Totale utgifter pr. mnd. kr.1.919,- pr. mnd.

Prisantydning og omkostninger

4 850 000,- (Prisantydning)
_______________________________
Kr 172,- (Pantattest kjøper)
Kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
Kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
Kr 121 250,- (Dokumentavgift)
Kr 1 500,- (Serviceavgift til PHIL)
Kr 124 092,- (Omkostninger totalt)
________________________________
4 974 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er ikke utarbeidet en egenerklæring. Bygget er 1.år gammelt og er under «nybygg garanti».
Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 – 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Meglerprovisjon Kr 30 000,
Visningshonorar  Kr 1 000,- pr visning.

I tillegg kommer dekning av  utlegg til FINN annonser, fotograf, utarbeidelse av salgsoppgave og eventuelt andre utlegg.

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, kr. 8.600,- samt utlegg.

Oppdragsnummer
1-21-0006
Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.
Sameie
Leiligheten er tilknyttet Sameiet Sjusjøen The View med org.nr. 924491531
Sameiet består av 86 leiligheter.
Forretningsfører er Eiendomsnøkkelen Forvaltning som holder til i Akersgata 73 B i Oslo.
Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.
I Eiendomsnøkkelen AS stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.
Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 – 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Solgt «som den er»
Solgt «som den er» avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt «som den er», har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Prisantydning
4 850 000 NOK
Totalpris
4 974 495 NOK
Omkostninger
124495

Husleie/felleskostnader
1919
Husleie/felleskostnader inkl
driftsutgifter, snøbrøyting, kabel-tv/internett

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

 • , kl -
  VIKTIG INFORMASJON: Sammen skal vi sikre trygge visninger og ivareta smittevern. Derfor inviterer vi nå kun til individuelle visninger etter gitte forholdsregler. Kontakt megler i god tid før visning for avtale om tidspunkt. Megler kontaktes på 936 67 333 og det avtales eksakt tidspunkt for den enkelte.

Adresse

Langbakkgutua 12,
2612 Sjusjøen,
Norge

Kontakt megler

Ulf Johannesen

Eiendomsmegler MNEF
93667333 Send e-post
Ulf Johannesen