SOLGT! Langhus/Bøleråsen – Lys og pen 3-roms leilighet med god standard og en praktisk planløsning. Flytt rett inn!

Ospelia 39,
1405 1405,

Prisantydning

3 550 000 NOK

Totalpris

3 642 750 NOK

Boligtype

P-Rom

81 m2

Antall soverom

2 soverom

Byggeår

1991

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

F
Se dokumentasjon Ta kontakt
Fellesformue
23 540 NOK
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
1991
Energimerking
F
Kommunenr.
1405
Gårdsnr.
107
Bruksnr.
561
Seksjonsnr.
4
Primærrom
81 m2
Bruksareal
84 m2
Tomteareal
19138 m2 (eiet)
Antall rom
3
Soverom
2
Etasje
2
Eierskiftefors.
Ja

Arealbeskrivelse

Entre, bod, bad, 2 soverom, innredet rom, gang/kjøkken/stue. 1. tidligere soverom ble i regi av tidligere eier avdelt med vegg og skyvedør slik at det i dag utgjør 2 rom.

Fasiliteter

 • Balkong
 • Peis/ildsted
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Garasjeplass
 • Kabel-TV
 • Rolig
 • Turterreng
 • Bredbåndstilknytning
 • Parkett

Beskrivelse

Velkommen til Ospelia 39!

– God standard og praktisk planløsning

– Nymalte overflater i 2021

– Nytt parkett (2020) i entre, stue, kjøkken og gang mot soverom

– Pen kjøkken fra 2010

– Solrik veranda med fint utsyn

– Garasjeplass

– Populært og barnevennlig område

– Flytt rett inn!

– Mulighet til ekstra soverom ved å flytte kjøkken ut til stuen.

EIENDOM

Ospelia 39, 1405 Langhus

Gnr. 107, bnr. 561, snr. 4 i Ski kommune.I tillegg følger ideell 1/244 av gnr. 107, bnr. 547, 548, 549 og 1153.

EIER

Denan Jakirovic

Ajla Jakirovic

EIEFORM

Eierleilighet

OVERTAGELSE

Etter nærmere avtale.

OMRÅDEBESKRIVELSE

En flott 3-roms leilighet med gjennomgående god standard og en praktisk planløsning. Leiligheten ligger i et veletablert og meget populært boligområde på Bøleråsen. Det er et rolig og barnevennlig område med gangavstand til flere barnehager, barne- og ungdomsskole. Langhus tilbyr et aktivt lokalmiljø med mange forskjellige fritidsaktiviterer for barn og ungdom. Det er gangavstand til idrettsanlegg, idrettshall og skøytebane. Fine turområder i nærområdet og det finnes lysløype, samt tur- og sykkelstier like nedenfor boligen.

Kort vei til nye Bøleråsen senter med Kiwi, treningssenter, frisør, legesenter og restaurant, og Langhus nærsenter med blant annet Meny, apotek, frisør, tannlege, restaurant m.m.. Dersom man ønsker utvidet servicetilbud er det ca. 10 minutter med bil til Ski. Ski er regionsenteret i Follo. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter, offentlige kontorer og togstasjon. Det er ca. 10 minutter også til Kolbotn som kan by på Kolben kulturhus, bibliotek, caféer, restauranter og Kolbotn Torg med 55 butikker. Det tar ca. 20 minutter med bil til Oslo S. I 2023 åpner Follobanen, noe som vil gi en betydelig kortere reisetid til Oslo. Nærmeste bussholdeplass er ca. 100 meter unna, og det er ca 1 km til Vevelstad stasjon. Det er kort vei til påkjøringen til E6 og god offentlig kommunikasjon til blant annet Oslo med buss og tog.

BARNEHAGER OG SKOLER

Det er flere barnehager i nærheten: Langhus barnehage avd. Kløversvingen, Jettegryta korttidsbarnehage og Bøleråsen barnehage. Det er også gangavstand til Bøleråsen barneskole og Haugjordet ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

VEIBESKRIVELSE

Fra Oslo: Følg E6 sydover skilting til Langhus/Siggerud. Følg veien mot Langhus og ta til venstre opp til Bøleråsen. Ospelia er første vei til høyre. Kjør inn Ospelia 2-8 og fortsett videre til den innerste p-plassen hvor det står 33-59. Det vil bli skiltet med visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

AREALER OG INNHOLDSBESKRIVELSE

Totalt bruttoareal: 92 kvm

Totalt bruksareal: 84 kvm

Totalt primærrom: 81 kvm

Leiligheten ligger i 1. underetasje. Primærrom, 81 kvm: Entré/gang, to soverom, innredet rom, baderom, stue og kjøkken.

Sekundærrom, 3 kvm: Bod. I tillegg disponerer boligen én utebod på 8,3 kvm i garasjeanlegget.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

TOMTEN

Eiet tomt på 1.513,8 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er pent opparbeidet med gressplen, hekk og diverse beplantning. Flere lekeplasser på fellesområdene som driftes av grendelaget.

PARKERING

Leiligheten disponerer én parkeringsplass i felles garasjeanlegg merket med nr. 19. Gjesteparkering over garasjeanlegget.

Vedlagt er informasjon om Ohmia elbillading. Det er ingen etableringskostnad. Hver ladekunde betaler en abonnementspris. Det blir en liten økning i sameieavgiften, ca. kr 150 pr kvartal.
Kontakt Ohmia Charging for tekniske spesifikasjoner. Vår kontaktperson er Per Olav Huseby Kolberg, tlf. 413 95 750, epost PerOlav.Huseby.Kolberg@ohmiacharging.no

VEI, VANN OG AVLØP

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

BYGGEÅR

1991

BEBYGGELSEN

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle antatt fundamentert til faste masser. Bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/ mur. Ytterveggenes fasader er påforet med bindingsverk og kledd med liggende kledning. Boligbygg oppført i 1991.

Boligen er bygget på såle på ukjent grunn for takstmannen. Gulv på grunn er støpt dekke. Grunnmur i støpt betong. Frittbærende dekker er armerte betongdekker i elementer. Antatt bærende konstruksjon i betong innfelt med bindingsverk, isolert med mineralull, utvendig kledd med trepanel. Valmtak i trekonstruksjon tekket med betongtakstein. Vinduer og balkondør med isolerglass, karm og ramme i tre. I I regi av sameie ble takstein vasket og malt i 2019. Samt ble det skiftet vindskier. Beising ble utført i 2015. Saltak i trekonstruksjon tekket med takstein. Bygget ble redrenert langs inngangsside i 2011. Vinduer og verandadør fra byggeår. Avløpene er renset/spylt av eksternt firma. Garasjeanlegget ble oppgradert i 2014 med ny asfalt og membran i regi av  sameiet.

FERDIGATTEST

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.05.1992. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

TOMTEBESKRIVELSE

Asfaltert adkomstvei og steinsatt areal ved inngangsparti samt balkong med utgang fra stue. Området er generelt  pent opparbeidet med lekeplasser, beplantning, asfalterte internveier og grøntareal. Parkering i felles garasjebygg med bod.

Naboinformasjon: Grøftegraving på Vevelstad: https://www.banenor.no/Prosjekter/prosjekter/follobanen/tunnel-ekeberg—langhus/innhold/2021/groftegraving-pa-vevelstad/

REGULERINGSMESSIGE FORHOLD

Eiendommen er regulert til boligformål, reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for felt Q3, Langhus, vedtatt den 26.01.2005, gjelder for eiendommen. Reguleringsbestemmelsene er tilgjengelige på meglers kontor.

LEGALPANT

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet.

Pantet er begrenset oppad til 2G (G er FolketrygdenGrunnbeløp)

EVENTUELL ADGANG TIL UTLEIE

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

DIVERSE

Følgende medfølger ikke ved handelen:

– Vaskemaskin og tøretrommmel

–  2 stk speil i gang

– Hyller i gang mot soverom/bad

– 2 Speil på vegg (gang)

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring  Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som dekker utgifter forbundet med juridisk bistand, fagkyndig uttalelse og saksomkostninger. Forsikring er valgfri.

STANDARD

En flott 3-roms leilighet med gjenomgående god standard og en praktisk planløsning. De fleste overflater er nylig pusset opp. Tak- og gulvlister, dør- og vinduskarmer ble malt sommeren 2018. Alle overflater er nymalt i 2021. Nytt parkett i entre,stue, kjøkken og gang mot soverom.

Entré: Leiligheten har en innbydende og romslig entré med lyse flater med nymalte vegger og parkett på gulv.  plass til oppheng av yttertøy og kommode/garderobeløsning.

Stue: Lys og koselig stue med god plass til sofagruppe, spisestue og tilhørende møblement. Store vindusflater slipper inn godt med naturlig lys. Vedovn som gir effektiv varme og ekstra hygge. Fra stue er det utgang til sørvendt veranda på ca. 6,6 kvm med gode solforhold og fint utsyn. Plass til både hagemøbler og grill på verandaen. Markise i stue, soverom og på kontor.

Kjøkken: IKEA kjøkkeninnredning fra 2010 med profilerte fronter og vitrinefronter med lys i skap. Heltre benkeplate med nedfelt kjøkkenbeslag og flis-imitert laminatplate mellom  overskap og benkeplate. Integrert stekeovn, induksjon platetopp og kjøleskap. Opplegg for oppvaskmaskin. Hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Det er bra med skap- og benkeplass. Kjøkkenet har åpen løsning mot spisestue, men er likevel adskilt fra stue. Ventilator med avtrekk i felles mekanisk avtrekkssystem. Varmtvannsbereder fra 2010 er montert under kjøkkenbenken.

Soverom: Leiligheten har to romslige soverom. Hovedsoverom med nymalt gulv fra 2018 og flott tapet. Stort garderobeskap langs en hel vegg. Det andre soverommet er praktisk delt i to med vegg og skyvedør slik at det kan brukes som kontor/walk-in closet i tillegg.

Baderom: Flislagt baderom som ble pusset opp i 2010. Nytt baderomsinnredning i 2021 med  heldekkende servant, underskap. Downlights i tak. Gulvmontert klosett og dusjkabinett. Opplegg og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Vaskemaskin og tørketrommel medfører ikke ved salg. Avtrekk fra rommet og luftespalte under dørblad.

Bod: Leiligheten har én innebod på ca. 3 kvm og én utebod på 8,3 kvm med godt med lagringsplass.

OPPVARMING

Reflektorovn på badet. Vedovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

EIENDOMMENS UTGIFTER

Kommunale avgifter er kr 13.158,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/ tilsyn. Kommunale avgifter vil variere ut fra vannforbruk.

Fellesutgiftene er kr 1.981,- pr. mnd og er fordelt på følgende måte: Fellesutgifter kr 1.348,- pr. mnd. Og inkluderer: Felles bygningsforsikring hos IF, utvendig vedlikehold, felles strøm i oppgang, forretningsfører og styrehonorar. Grendelagsavgiften utgjør ca. kr 633,- pr. mnd. og inkluderer: Forsikring og drift av garasjeanlegg, strøm i fellesarealer, forretningsførsel og styrehonorar. Grendelagsavgiften betales kvartalsvis med kr. 1.900,- pr. kvartal.

Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på ca kr 798 pr. mnd. Kostnad varierer ut ifra hvilken pakke og internetthastighet man velger. Dekoder medfølger ikke.

INFO OM EIENDOMSSKATT

Det er pt. ikke eiendomsskatt i Nordre Follo kommune.

FORRETNINGSFØRER

Enqvist Eiendomsdrift AS

FORKJØPSRETT

Nei.

STYREGODKJENNELSE

Ervervsbegrensning – Eierseksjonslovens §23

Ingen kan kjøpe eller erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie. Forbudet gjelder også ved indirekte kjøp og erverv, eksempelvis gjennom bruk  av «stråmenn», nærstående eller selskaper. Ved avklaring om det foreligger indirekte eierskap, legges bestemmelsene i aksjelovens §§ 1-5, og 1-3 til grunn.

Kjøper må i skjøte signere på at erverv ikke er i strid med regelverket. Kartverket kan nekte tinglysingen dersom de finner at ervervet, på tross av egenerklæring som sier det motsatte, er i strid med regelverket. Dersom overskjøting blir nektet er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Har du, dine nærstående eller dine selskaper allerede eierskap til seksjon(er) i sameiet, er det derfor viktig at du sjekker om nytt kjøp kommer inn under ovennevnte forbud før du gir bindende bud på eiendommen.

FORMUESVERDI

Formuesverdi for 2019 var kr,- ifølge skatteetaten.

Som primærbolig: kr 973 299,-
Som sekundærbolig: kr 3 503 876,-

Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

OPPLYSNINGER OM FELLESGJELD

Andel formue er kr 23.540 pr. 31.12.2020

Andel fellesgjeld er kr 0,- pr.31.12.2020

INFORMASJON OM SAMEIET

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Ospelia 33-59, med sameiebrøk 85/1550. Sameiet består av 20 leiligheter. Forretningsfører for Sameiet og Grendelaget er Enqvist Eiendomsdrift AS, tlf. 22 80 95 97. Dugnad må påregnes. Dyrehold er tillatt. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

– Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld

– Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

– Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

– Innmeldingsavgift til grendelaget kr 4.000,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.642.750,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP.

SELGERS KJENNSKAP TIL LEILIGHETEN SOLGT ‘AS IS’

SALGSBETINGELSER
Salgsobjektet har i lengre tid vært benyttet til utleie til husstand(er) kommunen har hatt ansvar for å bistå med midlertidig bolig. Selger har ikke selv be-bodd leiligheten og kjenner derfor ikke til skjulte feil eller mangler – undersøk derfor ekstra nøye, og gjerne sammen med en fagmann.
Eiendommen selges i den stand den var ved kjøperes besiktigelse, jfr. avhendingsloven § 3-9. Det innebærer at avhendingslovens regler om når eien-dommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Det vises nedenfor til avhendingslovens §§ 3-7 til 3-10:
§ 3-7. Manglande opplysning om eigedomen Eigedomen har mangel dersom kjøparen ikkje
har fått opplysningom omstende ved eigedomen som seljaren kjente eller måtte kjenne til, og som kjøparen hadde grunn til å rekne med å få. Dette gjeld likevel berre dersom ein kan gå ut i frå at det har verka inn på avtala at opplysning ikkje vart gitt. Vert endra med lov 7 juni 2019 nr. 20 (ikr. frå den tid Kongen bestemmer).
§ 3-8. Uriktig opplysning om eigedomen Eigedomen har mangel dersom omstende ved eigedomen ikkje svarer til opplysning som seljaren har gitt kjøparen. Det same gjeld dersom eigedomen ikkje svarer til opplysning som er gitt i annonse, i salsprospekt eller ved anna marknadsføring på vegn-er av seljaren. Fyrste ledd gjeld likevel berre dersom ein kan gå ut i frå at opplysningane har verka inn på avtala, og opplysningane ikkje i tide er retta på ein tydeleg måte. Vert endra med lov 7 juni 2019 nr. 20 (ikr. frå den tid Kongen bestemmer).
§ 3-9. Eigedom selt «som han er» e.l.
Endå om eigedomen er selt «som han er» eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følgjer av §§ 3-7 eller 3-8. Eige- domen har også mangel dersom han er i vesentleg ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Vert endra med lov 7 juni 2019 nr. 20 (ikr. frå den tid Kongen bestemmer).

§ 3-10.Synfaring og anna forundersøking
(1) Kjøparen kan ikkje gjere gjeldande som mangel noko kjøparen kjente eller måtte kjenne til då avtala vart inngått.
(2) Har kjøparen før avtala vart inngått undersøkt eigedomen eller utan rimeleg grunn late vere å følgje ei oppmoding frå seljaren om undersøking, kan kjøparen heller ikkje gjere gjeldande som man-gel noko kjøparen burde vorte kjent med ved un-dersøkinga. Dette gjeld likevel ikkje dersom seljaren har vore grovt aktlaus, uærleg eller for øvrig handla i strid med god tru.
(3) Fyrste og andre ledd gjer inga innskrenking i § 3-7 om manglande opplysning om eigedomen.
Dersom vedtatte/nye endringer i avhendingsloven skulle trå i kraft før bud er akseptert, vil de nye endringene gjelde for salget.

SENTRALE LOVER
Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras dermed slik den fremstår ved besiktigelse. Risikoen for at det foreligger skjulte feil og mangler overføres til kjøper. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg – herunder selgers egenerklæring. Videre oppfordres alle interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med en fagkyndig, før bud inngis.
Boligen har mangel i følgende tilfeller:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.

2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.

3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.
Ta kontakt med ansvarlig megler dersom du ønsker mer informasjon.

Viktig informasjon om budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til selger. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger.
Bud kan legges inn på eiendommens finn-annonse ved å trykke på knappen «gi bud» eller via vår hjemmeside. Ved elektronisk budgivning legges bud inn ved å benytte BankID. Bud kan også inngis på budskjema vedlagt i salgsoppgaven.
Før megler formidler bud til selger, skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Senere bud kan inngis per e-post til: bente@eiendomsnokkelen.no eller sendes per SMS til: 915 58 045.
Et bud bør inneholde eiendommens adresse (eventuelt gnr/bnr), kjøpesum, budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis.

Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der selger er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Senere bud må ha en tilstrekkelig lang akseptfrist til at megler, så langt det er nødvendig og mulig, kan videreformidle budet og eventuelle forbehold til alle involverte parter og legge til rette for at disse får tid til å områ seg, jf. forskrift om eiendomsmegling § 6-3. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser bør skje senest 10 minutter før fristens utløp. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte, vil megler fraråde budgiver å stille slik frist. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor selgeren, når budet er gitt innenfor akseptfristene ovenfor.
Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt.
Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form.
Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig.
For mer informasjon om budgivningsprosessen, se «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt salgsoppgaven.

HVITVASKINGSLOVEN
Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundekontroll og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.
Hvis kundekontroll ikke lar seg gjennomføre, vil Nordvik Eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

PERSONVERNOPPPLYSNINGSLOVEN
I henhold til personvernopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

SALG «OFF MARKED»
Salg av leiligheten skal utlyses for salg på det åpne marked og skal ikke selges «off marked». Selger vil ikke godta bud direkte til seg og alle bud skal sendes til eiendomsmegler, som deretter videreformidler bud til selger.

BUDGIVNING
Bud skal ikke ha kortere akseptfrist enn minimum 30 minutter fra inngivelse av bud. Alle bud som inngis med kortere akseptfrist enn 30 minutter fra inngiv-else, vil bli avslått. Eiendomsmegler kan gi instruks om at akseptfrist skal være lenger enn 30 minutter, etter samtykke fra selger. Se forøvrig budregler i vedlagte «Forbrukerinfor-masjon om budgivning» som følger som vedlegg til salgsoppgaven. Bud skal inngis enten i henhold til pkt. 1 eller pkt. 2 under:

PKT 1. BUDGIVNING MED BANK-ID
Benytt “Gi bud”-knappen på eiendommens annonse på Finn.no, for å registrere ditt bud elektronisk.
«Gi bud»-knappen åpner nettsiden TryggBudgivning. no som er integrert i meglersystemet.
Alle bud / budforhøyelser og forbehold overføres automatisk inn i budjournalen på den respektive eiendommen.
Du logger deg inn på TryggBudgivning.no ved å bruke BankID. Det er derfor viktig å huske å ta med deg din BankID-brikke på budgivningsdagen. Du kan gi bud fra datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. Når du benytter deg av TryggBudgivning.no trenger du ikke å ta bilde av legitimasjon eller sende inn budskjema til megler.
Etter at bud er registrert med BankID får du en kvittering pr. SMS om at budet er mottatt.
Du registrerer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID eller ved å svare på SMS-kvitteringen som du allerede har mottatt. Budforhøyelser regis-treres også automatisk inn i meglersystemet.

PKT 2. BUDGIVNING MED MANUELT BUDSKJEMA
Bud kan evt. inngis skriftlig ved komplett utfylling av budskjema som er vedlagt i salgsoppgaven.
Utfylt og signert budskjema skal sammen med m/kopi av legitimasjon (pass eller førerkort), sendes til eiendomsmegler på e-post til: bente@eiendomsnokkelen.no.

Eventuelt kan det tas foto av utfylt budskjema og legitimasjon, som kan sendes påSMS: + 47 915 58 045.
Alternativt kan utfylt og signert budskjema inn-leveres direkte til ansvarlig eiendomsmegler for oppdraget ved fysisk levering til:
Eiendomsnøkkelen AS, kontoradresse: Kjølberggata 27, 0653 Oslo.

ALLE BUD/BUDFORHØYELSER MÅ INNGIS SKRIFTLIG/ ELEKTRONISK, ENTEN IHT ALT. 1 ELLER ALT. 2. MUNTLIGE BUD VIL IKKE BLI VIDEREFORMIDLET ELLER AKSEPTERT.

OVERTAGELSE
• Etter avtale
• Budgivere bes opplyse i budet ønsket overtakelsesdato .
• Overtakelse må skje på en arbeidsdag innenfor tidsrommet kl. 08.00-16.00.

ÅPENT SKJØTE
Selger aksepterer ikke åpent skjøte (in-blanco skjøte).

MEGLERS VEDERLAG
Vederlag:
Det er avtalt at selger skal betale en fastpris på kr 30.000,-  Videre skal selger betale kr. 6 900,- for oppgjør, kr. 14 900,- for tilrettelegging og kr. 2 500,- per visning (2 inkl).

I tillegg skal selger betale kr. 14 250,- for grunnpakke markedsføring.

Utlegg:
Selger skal betale avtalte utlegg i samsvar med oppdragsavtalen. Dersom handel ikke kommer i stand må selger betale påløpte kostnader, herunder både vederlag og utlegg.

SAKSBEHANDLER/FORETAK
Advokat MNA, Bente-Marie Nørgård, E-post: bente@eiendomsnokkelen.no. Tlf. 915 58 045

Medhjelper
Alen Putes, E-post: alen@eiendomsnokkelen.no. Tlf. 932 03 259

Meglerforetak
Eiendomsnøkkelen AS, Org.nr. 860 744 392 E-post: post@eiendomsnokkelen.no. Tlf. 22993380


Prisantydning
3 550 000 NOK
Totalpris
3 642 750 NOK
Ligningsverdi
973 299 NOK
Fellesformue
23 540 NOK
Omkostninger
92750
Forkjøpsrett
Nei

Husleie/felleskostnader
1981
Husleie/felleskostnader inkl
fellesutgifter til sameiet (1348,-) og Grendelaget (kr 633,-)

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

 • 18/09/2021, kl 13:30 - 14:30

Adresse

Ospelia 39,
1405 1405,
Norge

Kontakt megler

Alen Putes

Medhjelper
22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes

Bente-Marie Nørgård

Advokat MNA
22993380 Send e-post
Bente-Marie Nørgård
Finnkode: 230983004.