Lamar resort luxury VII – Leiligheter med eksklusivt preg og store terrasser i Pilar de la Horadada

AV. Felipe VI,
03190 Pilar de la Horadada,
,

Prisantydning

249 900 EUR

Boligtype

P-Rom

60 m2

Byggeår

2023

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2023
Primærrom
60 m2
Bruksareal
82 m2
Etasje
1

Beskrivelse

Velkommen til Lamar Resort Luxury VII som består av 34 leiligheter fordelt på tre blokker med felles bassengområde med boblebad samt treningsstudio og lekeplass. Leilighetene i første etasje har store hager og leiligheter i de øvrige etasjene har store balkonger og private takterrasse med boblebad.

Her bygges leiligheter med to eller tre soverom og to bad. Det er også parkeringsplass og bod i kjeller.
Disse boligene er designet i en moderne stil med åpen kjøkkenløsning og stue/spisestue.

Her bor du i sjarmerende Pilar de la Horadada, et populært område med nærhet til butikker, restauranter, parker og idrettsanlegg. I behagelig avstand er det også en fin strand og flere golfbaner.

I følge utbygger vil leilighetene utstyres med (dette kan variere over tid):
Kjøkkenet er utstyrt med stekeovn og mikrobølgeovn, kjøleskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp, vifte og vaskemaskin.
LED-belysning: inne i eiendommen (spisestue, kjøkken, korridorer og bad), samt indirekte belysning i uteområder.
Garderober med skuffer.
Gulvvarme på bad.
Bad med toalett, speil, dusj med regneffekt og dusjvegger.
Pre-installasjon for kanalklimaanlegg.
Toppleilighetene har terrasse med sommerkjøkken og innebygd pergola, jacuzzi og kunstgress.
Parkeringsplass og bod i kjeller, med heis fra kjeller til toppetasjer.

Priser fra EUR 249 900 (pluss avgifter)
Planlagt ferdigstillelse: desember 2023

Velkommen til å kontakte oss i Eiendomsnøkkelen AS for mer informasjon eller for å avtale visning. Vi vil selvsagt gjennomføre digitale visninger dersom du ikke har mulighet til å være der.

i Nærheten:

  • Avstand til strand 2,5 km
  • Avstand til flyplassen 60,55 km
  • Avstand til dagligvarebutikk 0,35 km
  • Avstand til sjø 2 km
  • Avstand til sykehus 12 km
  • Avstand til golfbane 6,5 km

Du er velkommen til å kontakte oss i Eiendomsnøkkelen AS for mer informasjon om boligen eller for å avtale visning, vi gjennomfører selvfølgelig digital visning dersom du ikke har mulighet til å være der.

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig


Prisantydning
249 900 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

AV. Felipe VI,
03190 Pilar de la Horadada,
Costa Blanca sørSpania

Kontakt megler

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta
Finnkode: 304076680.