Kariko – Eksklusivt og luksuriøst preg, høy standard og privat basseng ved siden av populære golfbanen Ciudad Quesada, Rojales

C. San Miguel,,
03183 Rojales,

Prisantydning

804 900 EUR

Boligtype

Antall soverom

3 soverom

Byggeår

2023

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2023
Bruksareal
302 m2
Tomteareal
444 m2
Antall rom
4
Soverom
3

Fasiliteter

 • Air Condition
 • Balkong
 • Moderne
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Garasjeplass
 • Kabel-TV
 • Rolig
 • Turterreng
 • Parkett
 • Hage
 • Terrasse
 • Basseng

Beskrivelse

Hjertelig velkommen til Ciudad Quesada og fantastiske Residencial Karikó som ligger ved siden av populære La Marquesa Golf. Her bor du rolig til og i første etasje med utsikt over golfbanen. Villaene er designet med stort fokus på funksjonalitet, kvalitet og for å gi eierne det lille ekstra. Kort oppsummert er dette overnatting som passer til ønsker og krav til selv de mest kresne.

Villaene med tre eller fire soverom og to eller tre bad. I tillegg til dette er det også åpen stue og kjøkkenløsning, med gode lysforhold og utgang til uteplass med privat basseng og plass til solsenger eller loungemøbler.

Fra kjellerplan åpner et stort glassparti ut mot den andre uteplassen med plass til utemøbler eller solsenger.

Kort oppsummert: Dette er et unikt prosjekt med en attraktiv beliggenhet i den roligere delen av Ciudad Quesada. Velkommen til å kontakte oss på Eiendomsnøkkelen AS for mer informasjon eller for å avtale visning. Dersom du ikke har mulighet til å være på stedet, gjennomfører vi selvfølgelig digitale visninger.

Priser fra 804 900 EUR (pluss avgifter)
Planlagt ferdigstillelse: Nøkkelferdig alternativt høsten 2023

Informasjon fra selger:
Alle prisene inkluderer: Basseng, AACC, elektriske skodder på soverom, EAS-hvitevarer, komplette bad, innvendig og utvendig belysning og hage.

Kjeller er ferdig flislagt, undertak, el-installasjon, 1 hovedsoverom med garderobe, 2 ferdige bad, gips, maling og murvegg i spiseplass.

Avstander

Avstand til strand 7,5 km
Avstand til flyplass 38 km
Avstand til matbutikk 1,9 km
Avstand til havet 7,5 km
Avstand til sykehus 14 km
Avstand til golfbane 1,5 km

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig


Prisantydning
804 900 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

C. San Miguel,,
03183 Rojales,
Spania

Kontakt megler

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta