Flamenca Sun – Stilig og godt planlagt nybygg med felles basseng og beliggenhet ved stranden

C.Niágara, ,
03189 Orihuela,

Prisantydning

330 950 EUR

Boligtype

Antall soverom

3 soverom

Byggeår

2022

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2022
Bruksareal
73 m2
Antall rom
2
Soverom
3

Fasiliteter

 • Air Condition
 • Balkong
 • Moderne
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Garasjeplass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Turterreng
 • Sentralt
 • Bademulighet
 • Hage
 • Terrasse
 • Basseng

Beskrivelse

Flamenca Sun – Stilig og godt planlagt nyutvikling med felles basseng og beliggenhet ved stranden
Velkommen til det nyproduserte prosjektet Flamenca Sun med attraktiv beliggenhet i Playa Flamenca, her bor du i behagelig avstand fra Middelhavet, fine strender, det store kjøpesenteret La Zenia Boulevard og for de golfinteresserte, flere kjente golfbaner baner er en kort kjøretur unna.

Her skal det bygges to blokker med leiligheter og i blokk 1 blir det 36 leiligheter, alle med gjennomtenkte planløsninger, moderne innredning og stilig design. Husene er bygget i fire plan med leiligheter i første etasje, første og andre etasje og toppleiligheter. I fellesarealet blir det svømmebasseng med fin beliggenhet.
Det er leiligheter med to eller tre soverom, to bad og stue og kjøkken. Leilighetene har generøse lysstrømmer gjennomgående og store uteplasser, balkonger eller terrasser.

De fleste leilighetene har også garasjeplass og bod.

Du er velkommen til å kontakte oss i Eiendomsnøkkeken AS, avd. Spania for mer informasjon eller for å avtale visning. Dersom du ikke har mulighet til å være på stedet, gjennomfører vi også digitale visninger.

Priser fra EUR 330 950 (pluss avgifter)
Planlagt byggestart i 2022

Et liv og å leve i Orihuela Costa:
Orihuela Costa ligger i Alicante-provinsen og har nylig blitt et populært reisemål for turister og svensker i utlandet. Her er det kilometervis av vakre varierte strender og høye vakre klipper, som gjør kysten til en av de mer populære på Costa Blanca. En veldig populær strand som ligger i nærheten er Playa Flamenca, og nord for stranden ligger den velkjente Punta Prima, det nordligste punktet på Orihuela Costa. Punta Prima regnes av mange for å være «skjønnhetens hjerte». I tillegg til vakre strender er det også mange restauranter, kafeer og barer. En fordel med Orihuela Costa er at det er gode forbindelser. Det tar omtrent en time med bil til Alicante flyplass, og vil du reise med offentlig transport er det gode buss- og togforbindelser mellom de større byene.

Kjøpe bolig i Orihuela Costa:
Det er mange boliger til salgs i Orihuela Costa, samtidig som det blir stadig mer populært for svensker å kjøpe hus og leiligheter i Spania. Orihuela Costa har først nylig blitt kjent for turister, så det er ennå ikke fullt så populært som andre kjente områder i Spania, noe som er positivt. Her kan du nyte en vakker kyststrekning uten å trenge for mange mennesker. Hvorfor det nylig har blitt mer populært, spesielt for svensker, er blant annet fordi den skandinaviske skolen ligger i nærheten, noe som gjør det lettere for de som flytter med barn. I tillegg har området golfbaner i verdensklasse, så er du interessert i golf er området definitivt noe for deg. Det er flere populære golfbaner på kysten, Real Club de Golf Campoamor, Villamartin, Las Ramblas og Las Colinas.

Orihuela Costa tilbyr nydelige strender og fantastisk golf:
Det er mye å se og oppdage i Orihuela Costa, i tillegg til mange familievennlige aktiviteter. Det er også mange butikker, barer og restauranter spredt over hele Orihuela Costa. I tillegg finnes det gode kjøpesentre for de som vil shoppe. I tillegg til vakre strender, er golfen en av grunnene til at turister velger å bosette seg i Orihuela Costa. I området er det mange eksklusive golfklubber som Villamartin og den mest populære golfbanen er Campoamor, som er en meget vakker bane med mange feiende hull. Det er også mange områder å bo i langs den vakre kystlinjen, du kan velge mellom eldre sjarmerende boliger eller nybygg og om du vil bo sentralt eller i roligere, mer tilbaketrukket strøk.

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig.


Prisantydning
330 950 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

C.Niágara, ,
03189 Orihuela,
Spania

Kontakt megler

Alen Putes

Medhjelper
22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta