El Camp D’en Serralta, Palma – Renovert 4-roms leilighet med fin beliggenhet mellom S Catalina og Palma sentrum

Carrer de Salvà,,
07013 Palma,
,

Prisantydning

350 000 EUR

Boligtype

Antall soverom

3 soverom

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

F
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
FritidsboligLeilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Energimerking
F
Bruksareal
82 m2
Antall rom
4
Soverom
3
Etasje
2

Fasiliteter

  • Air Condition
  • Balkong
  • Peis/ildsted
  • Kabel-TV
  • Offentlig vann/kloakk
  • Bredbåndstilknytning
  • Sentralt

Beskrivelse

Denne lyse og pent renoverte boligen med en rolig og god beliggenhet i en liten enveiskjørt gate mellom Santa Catalina og de mer luksuriøse områdene i Palma sentrum.
Herfra går du på 5 minutter ned til Santa Catalina og innen ca 8 minutters gange er du på den luksuriøse handlegaten Jaume III etterfulgt av Passage des Borne hvor den berømte sandsteinskatedralen også ligger.

Boligen, som har hall, romslig stue, tilstøtende fullt utstyrt kjøkken som kan gjøres åpent mot stuen, 2 normalstore soverom, mindre gjesterom/barnerom/kontor og bad. Leiligheten er på 82 m2.

Stuen er stor og lys med mye naturlig lys takket være et stort vindu og utgang til en mindre balkong mot gaten.
I direkte tilknytning til stuen ligger det separate, romslige og moderne kjøkkenet.
Deretter kommer en hall som leder til de tre soverommene som har badet mellom.

De to større soverommene har begge utgang til en koselig terrasse ut mot en åpen, rolig bakgård med mye grønt.
Det er også en bod på terrassen.

Både boligen og adressen er rolig og nær alt, to kvartaler lenger ned i gaten er det et stort Mercadona supermarked, ICA-Maxi, bakeri, slakter, dyrebutikk, fruktbutikk, apotek, skomaker. , kafeer og reisebyråer og alt annet du måtte trenge.
Leiligheten og dens beliggenhet egner seg utmerket både som fritidsbolig og for helårsbolig.

Boligen har AC/luft varmepumpe for kjøling/varme i stue.
Gateparkering er gratis i dette området.

Avstand til strand 2,7 km
 Avstand til sentrum 0,75 km
 Avstand til flyplass 10 km
 Avstand til matbutikk 0,25 km
Avstand til sjøen 2 km
Avstand til shoppingsentrum 0,5 km
Avstand til sykehus 1,6 km
 Avstand til golfbane 4 km

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig.


Prisantydning
350 000 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Carrer de Salvà,,
07013 Palma,
MallorcaSpania

Kontakt megler

Alen Putes

Medhjelper
22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta