Costa Blanca Sør – Los Dolses – Nybygg med totalt 72 to og tre-roms leiligheter – felles bassengområde – parkeringsplass

C. Cardamomo,
03189 Orihuela Costa,
,

Prisantydning

220 000 EUR

Boligtype

P-Rom

71 m2

Antall soverom

2 soverom

Byggeår

2023
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Leilighet
Byggeår
2023
Primærrom
71 m2
Bruksareal
91 m2
Antall rom
3
Soverom
2

Fasiliteter

  • Air Condition
  • Moderne
  • Barnevennlig
  • Kabel-TV
  • Heis
  • Bademulighet
  • Terrasse

Beskrivelse

Velkommen til det sjarmerende området Los Dolses på den sørlige Costa Blanca. Her bor du nær fine strender, velholdte padel og golfbaner samt det store kjøpesenteret La Zenia Boulevard med et godt utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Det tar ca. 15 minutter med bil å komme til Torrevieja.

Residencial Cilantro består av tre blokker og totalt 72 leiligheter med to eller tre soverom og to bad. Det blir felles bassengområde med solrik beliggenhet. Alle leilighetene har store balkonger eller uteplasser. Leilighetene på toppen av bygget har også private takterrasser.

Dette er et moderne prosjekt med attraktiv beliggenhet, leilighetene er godt planlagt med gode lysforhold. Et prosjekt som passer deg med høyere krav og ønsker et rolig område med nærhet til byens sentrum.

Velkommen til å kontakte oss på Eiendomsnøkkelen AS for mer informasjon eller for avtale visning. Dersom du ikke har mulighet til å være på stedet, gjennomfører vi selvfølgelig digitale visninger.

Priser fra 220 000 EUR (pluss avgifter)
Planlagt ferdigstillelse er desember 2023

Leiligheter utstyrt med (informasjon fra utbygger og kan endres over tid):
Kjøkken med hvitevarer
Komplett installasjon av klimaanlegg
Bad med servantskap/dusjskjermer/LED
Toppetasjer med kjøkken og dusj
Parkeringsplass og bod medfølger

Avstånd till strand 3,6 km
Avstånd till flygplats 53 km
Avstånd till mataffär 1 km
Avstånd till hav 3,6 km
Avstånd till shoppingcentrum 2,5 km
Avstånd till sjukhus 5,5 km
Avstånd till golfbana 2,7 km

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig.


Prisantydning
220 000 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

C. Cardamomo,
03189 Orihuela Costa,
Costa Blanca sørSpania

Kontakt megler

Alen Putes

Medhjelper
22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes