Campoamor – Fantastisk villa med terrasse, stor tomt, basseng og attraktiv beliggenhet!

C. Baltasar Gracian,

Prisantydning

1 350 000 EUR

Boligtype

Antall soverom

4 soverom

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Bruksareal
431 m2
Tomteareal
785 m2
Antall rom
6
Soverom
4

Fasiliteter

 • Air Condition
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Turterreng
 • Sentralt
 • Bademulighet
 • Hage
 • Terrasse

Beskrivelse

Villa i det populære området Campoamor som ligger på den sørlige Costa Blanca, med nærhet til fine strender, vakre klipper og fine turstier. Her har du nærhet til et stort utvalg av butikker og restauranter. For de golfinteresserte er det flere kjente og velholdte golfbaner en kort kjøretur unna.

Villaen har gjennomgående høy standard, store oppholdsarealer, store vindusflater og en gjennomtenkt planløsning. Villaen er på ca 431 kvm og fordelt på de ulike etasjene er det fire soverom, hvorav to har store garderobeskap, fem bad, to stuer og separat kjøkken med spiseplass. Det er også et rom tilgjengelig som spillrom og treningsstudio. I tillegg er det en terrasse med flott utsikt hvor det er god plass til solsenger, loungemøbler og sittegruppe. Det er også et innendørsbasseng med jacuzzi, badstue, grillplass og garasje.

I følge opplysninger selges villaen møblert etter avtale.
Det er også aircondition i flere av rommene.

Kartprikken er ikke nøyaktig, avstand og koordinater kan variere.

Driftskostnad EUR 92 pr måned.

Avstander:

Til sjøen: 1,5 km     Til stranda: 1,5 km     Til flyplass: 56 km

Til sykehus: 11 km  Golfbane: 10 km

Trygg utenlandsinvestering med Eiendomsnøkkelen AS

 • Bolighandel og pengetransaksjoner innebærer risiko for økonomiske tap, og Norge har et av verdens strengeste lovverk som skaper trygge rammer for deg som investor.
 • Eiendomsnøkkelen er det eneste norskregistrerte eiendomsmeglerfirmaet som formidler bolig i Spania i henhold til norsk lov om eiendomsmegling og følgelig lovpålagt sikring av dine penger.

Vi gir deg:

 • Norsk ansvarsforsikring med full dekning i Spania for økonomiske tap forårsaket av eiendomsmegler.
 • Bankgaranti for alle innbetalinger ved investering i nybygg. Det er vårt ansvar som norsk eiendomsmegler å kvalitetssikre bankgarantien før utbetaling til selger.
 • Alle betalinger skjer til vår norske klientkonto som er beskyttet mot kreditorbeslag. Klientkonto er en særnorsk ordning, som ingen spanske foretak kan tilby

Digitale visninger

Hos oss er du som kunde alltid i fokus. Vårt mål er å tilby en bred meglertjeneste med høy kvalitet og vi jobber derfor for å ligge i forkant på det digitale. Vi vil gjerne møte deg digitalt, siden reiser og møter i det virkelige liv er begrenset. På denne måten kan du fortsette å drømme om og planlegge et boligkjøp i Spania.

Digital visning gjør det mulig å møte megler på en smidig måte og få sett over boligen gjennom f.eks. FaceTime eller WhatsApp. En digital visning skal ses på som et supplement til den fysiske visningen og føler du at boligen er av interesse, kontakt megler for å planlegge en visning på stedet i Spania.

Slik fungerer det:

Ved interessemelding for ønsket bolig oppgir du ønske om digital visning eller ved henvendelse til ansvarlig megler.
Ansvarlig megler bestiller en individuell digital visning for ønsket bolig. Vær oppmerksom på at ikke alle boliger har mulighet for digital visning.
Megleren vil til avtalt tid kontakte deg med en videosamtale fra hjemmet hvor nå videovisningen din kan begynne, du kan selvsagt stille spørsmål underveis i samtalen.

Kontakt oss for mer informasjon, sammen finner vi en løsning som fungerer for deg!


Prisantydning
1 350 000 EUR

Husleie/felleskostnader inkl
Eiendomsskatt EUR 1100 pr år, driftskostnad EUR 92

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

C. Baltasar Gracian,
Spania

Kontakt megler

Alen Putes

Medhjelper
22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta