Cala Major, Palma – Oppussingsmulighet – Havutsikt og strandnært med sørvendt terrasse

Carrer de Miquel Rosselló i Alemany, 4,
07015 Palma,
,

Prisantydning

295 000 EUR

Boligtype

P-Rom

60 m2

Antall soverom

2 soverom

Byggeår

1962

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

F
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
FritidsboligLeilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
1962
Energimerking
F
Primærrom
60 m2
Bruksareal
72 m2
Antall rom
3
Soverom
2
Etasje
5

Fasiliteter

  • Balkong
  • Utsikt
  • Heis
  • Terrasse

Beskrivelse

Boarealet på 60 kvadratmeter er godt fordelt, men kan optimaliseres.
I dag kommer du inn i den åpne spise- og stuen, hvorfra du har det mindre soverommet til høyre. Til venstre er først det avlange arbeidskjøkkenet som avsluttes med vaskerom og deretter badet etterfulgt av det store soverommet. Stuen og hovedsoverommet har nydelig åpen havutsikt.

Det er to planløsninger, en av dagens planløsning og en med forslag om å flytte kjøkkenet ut og lage et større bad.

Hele boligen må renoveres, inkludert skifting av strøm, VVS og vinduer.
Her er muligheten til å få fantastisk bolig helt etter din smak og smak!

Eiendommen ligger i en blindvei, her er det nesten ikke trafikk. Det er heis i bygget.

Rundt hjørnet er det 2 minimarkeder som er åpne 24 timer i døgnet, et bakeri og en rekke kafeer og restauranter.
Buss nr. 4 som går hvert 10. minutt mellom Placa España (sentralt Palma) og Illetas har en stopp 3-4 minutter unna.
Du kan ta samme buss til Porto Pi kjøpesenter eller gå eller sykle dit. Alt over ligger i nærområdet, i tillegg er det 5-10 minutter med bil til Palma.
Det er lett tilgang til motorveien og til flyplassen tar det 15 minutter å kjøre.

Rolig beliggenhet, nær alt, kan denne eiendommen bli et perfekt hjem i solen enten for permanent bosted eller feriebolig!

Avstand til strand 0,2 km
Avstand til flyplass 12 km
Avstand til matbutikk 0,2 km
Avstand til sjøen 0,25 km

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig.


Prisantydning
295 000 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Carrer de Miquel Rosselló i Alemany, 4,
07015 Palma,
MallorcaSpania

Kontakt megler

Alen Putes

Medhjelper
22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta