Cala Major, Palma – Nyrenovert 3-roms leilighet med stor terrasse, svært nær stranden, rolig beliggenhet med nærhet til alt!

Carrer de Miquel Rosselló i Alemany,
,

Prisantydning

530 000 EUR

Boligtype

Antall soverom

2 soverom

Byggeår

1962

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

F
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
1962
Energimerking
F
Bruksareal
135 m2
Antall rom
3
Soverom
2

Fasiliteter

  • Air Condition
  • Balkong
  • Moderne
  • Barnevennlig
  • Offentlig vann/kloakk
  • Bredbåndstilknytning
  • Sentralt

Beskrivelse

Renovert ned til hver detalj, med bla. innebygd vask i Carrera marmor, håndlaget Huguet terrazzogulv på det større badet, nytt kjøkkenøy/bardisk etc. og bruk av hver minste liten område uten at boligen føles trang, tvert imot er og føles boligen luftig. Alt er gjennomtenkt og planlagt.

Eiendommen ligger i en kort blindvei, som gir en rolig beliggenhet til tross for at den kun er ett kvartal fra Cala Majors hovedgate, Avenida Joan Miró.
På den andre siden av Joan Miró er det trapper ned til Cala Major-stranden. En kort spasertur fra boligen til stranden tar maksimalt 5 minutter.

Leiligheten ligger i 1.etasje. Fra entréen kommer du inn i en hall med garderobeskap, til høyre er et enkelt gjesterom/kontor som har god garderobeoppbevaring.
Fra enteen kommer en til det åpne, stilige kjøkkenet. Kjøkkenet er dominert av Carrera marmor og mørkt tre, vasken er også bygget på plass i Carrera marmor, blandebatteriet er Nivito, kjøleskap, fryser, stekeovn og vaskemaskin er Electrolux og komfyr med innebygget vifte er Eico.
Rett fra inngangspartiet er stuen med skyve glassvegg med sort ramme mot den store terrassen.

Til høyre etter kjøkkenet ligger soverommene, både med plass til dobbeltseng og garderobeskap og med utgang til terrasse med samme skyve glassvegger som i stuen.
Hovedsoverommet har eget bad med innebygget benk fra Huguet, det større vegg-til-vegg badet har både håndlaget Huguet terrazzogulv og innebygget benk fra Huguet. Begge badene har gulvvarme.

Hele etasjen, bortsett fra det større badet, har mallorcanske steingulv overalt, til og med terrassen er dekket med samme etasje for å forene innvendig med utsiden.

Terrassen er på ca 60 kvadratmeter og har innebygget grill, utendørs dusj, palmer og god plass til både stue- og spisemøbler.
Her er det også en «casita», et pent totalrenovert hus på ca 7 kvadratmeter med strøm og vann. Her er oppvaskkum og klargjort for vaskemaskin, du kan også sette opp sovesofa/enkeltseng og ha ekstra gjesteplass/kontor med mulighet for å sitte og jobbe hver for seg.
Fra stuen ut til casitaen vil terrassen få en plassbygd pergola som både beskytter mot solen og hindrer deg i å se eiendommen overfor.
Det er fortsatt et stort solområde her.

Soverom og bad har en takhøyde på 2,60 meter, stue og kjøkken 2,70 meter.
Alle rom har nye Mitsubishi AC-enheter for kjøling/varme, alle vegger er nymurt og alt av elektrisk og rørleggerarbeid er nytt.

Rundt hjørnet er det 2 minimarkeder som er åpne 24 timer i døgnet, et bakeri og utallige kafeer og restauranter.
Buss nr. 4 som går hvert 10. minutt mellom Placa España (sentralt Palma) og Illetas har en stopp 3-4 minutter unna.
Du kan ta samme buss til Porto Pi kjøpesenter eller gå eller sykle dit.
Det er lett tilgang til motorveien, til flyplassen tar det 15 minutter å kjøre.
Buss nr. 4 har også stopp ved Svenska Skolan i El Terreno, hvor det tar ca 10-15 minutter.
Alt over ligger i nærområdet, i tillegg er det 5-10 minutter med bil til Palma.
Rolig beliggenhet, nær alt, et perfekt hjem.

Velkommen til å kontakte oss på Eiendomsnøkkelen, avd. Spania for mer informasjon eller for å avtale visning. Vi vil selvsagt gjennomføre digitale visninger dersom du ikke har mulighet til å være der.

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig.


Prisantydning
530 000 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Carrer de Miquel Rosselló i Alemany,
MallorcaSpania

Kontakt megler

Alen Putes

Medhjelper
22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes

Eiendomsnøkkelen AS

Send e-post
Eiendomsnøkkelen AS

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518075 Send e-post
Alf Grønneflåta